- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Ozaman seninki 31 de dönmüş olduCanım 31 haftalığız ilk nst ydi 15 dakika kadar sürdü iki haftaya bir düştü kontrolleri 2.100 bebiş
Yaa çok sağol canım alayım ben de. Yorumları da baya iyidi emin olamadım ama sen kullandıysanBen kullandım canım. Doğumdan hemen sonra eşime aldırdım süt sağmadan önce kullandım bende oldukça etki etti çabuk getirtti sütü. Sanırım kullanımda hata yapmışım millet 1 litre suya katıyormuş bilmem kaç damla. Ben 3-4 damla direk ağzıma sıkıyodumama bu sefer de alcam etkili ürün
Vallahi ben kullandım kaç kutu aldırdım hatırlamıyorum direk ağzıma sıktığım içinYaa çok sağol canım alayım ben de. Yorumları da baya iyidi emin olamadım ama sen kullandıysan
Biraz netten de araştırma yaptım da genelde drlar da önermiyormus alerji ilacı benim de çok içime sinmiyor, serum fizyolojik en azından masum evet belki iyi gelebilirGülce çok hoş bence de
Geçmiş olsun canım, benim de var ama Kütahya’ya daha bahar gelmediği için başlamadı şükür. Bazı doktorlar alerji ilacı veriyor ama benim içime sinmezdi heralde kullanmak, normal zamanda bile çok ölmedikçe kullanmıyordum. Serum fizyolojik ile nazal yıkama yapsan iyi gelir mi acaba bana fayda sağlıyordu.
Benim göğüs uçlarım yaradan kopma noktasına gelmişti artık çok kanıyordu, sütle nemlendirin kapatın genel bir bilgi canım benim gibi hassas ciltlerde işe yaramıyor. Lansinoh lanolinli krem de çok hafif gelmişti bana. Kaç doktor gezdim hepsi sen emzirme bırak demişlerdi hatta ama birkaç ay sürse de sonunda medikal kremlerle iyileşmişti şükür. Bu kez doğal ne krem varsa kullanıcam ama umudum gümüş kapakta inşallah işe yarar.
Ben onu oğlum zamanında takibe başladım bundan 6 sene önce falan, onun oğluyla yaşıt oğlum, ilk zamanlar çok iyiydi ama sonra çok bozduişi ticarete çevirdi işini bıraktı tamamen reklam üzerinden bir hayat yaşamaya başladı. Baya da zengin oldu karı koca sürekli yurt dışı gezileri sponsorlar vs. Network işlerine falan girdi sonra bazıları ile davalık oldu. Yani birkaç senedir eskisi gibi güvenilir değil canım, sadece işbirliği için övdüğü markalar oluyor. O yüzden ben itimat etmiyorum pek ona.
Ben hareketsiz kalınca oluyor mesela detaylı ultrasonda öylece yatmak çok kötü yapmıştı bir anda terledim bayılma ve kusma hissi gelmişti tansiyonum düştü çok kötüydü. Bence arada kalkıp yürüKızlar benim bazı derslerim online bu dönem, 1 saat sürüyor ders, o sürede sandalyede oturuyorum ama artık son 15 dk falan bayılacak gibi oluyorum gözlerim kararıyor nefesim kesiliyor. Sınıfta yüz yüze dersteyken öyle bir şey yaşamıyorum sınıfta da bir saat anlatıp ara veriyorum, tabi hep oturmuyorum geziniyorum. Yani oturunca niye böyle bayılacak gibi hissediyorum anlamadım sizde de oluyor mu?
Gebelik okuluna gittiğimde de 1 saat sandalyede oturup dinlemiştim yine başım döndü ebeler tansiyonumu ölçtü kolonya verdiler falan. Anlık bir şey sanmıştım ama farkettm ki uzun süre oturunca oluyor hep bu durum
Aynen dönmüş canım sol tarafta altta kafası, benim de sol kalçam bayağı ağrıyor ondan sanırımOzaman seninki 31 de dönmüş oldukilosuda çok yiymiş maşallah 31-33-35 diye gidersin artık nasipse benimde 23 martta ilk nts bakalım nekadar sürecek
Demek hareketsizlikten oluyor evet ben de terliyorum midem bulanıyor falan çok değişik ya, yani yatarken olmuyor ama otururken oluyor o ilginçBen hareketsiz kalınca oluyor mesela detaylı ultrasonda öylece yatmak çok kötü yapmıştı bir anda terledim bayılma ve kusma hissi gelmişti tansiyonum düştü çok kötüydü. Bence arada kalkıp yürü
Az kaldı artık nasipse biraz daha fazlalaşmış ağrılarla sabretcezAynen dönmüş canım sol tarafta altta kafası, benim de sol kalçam bayağı ağrıyor ondan sanırımhadi bakalım senin de iyi haberlerini bekliyoruzzz
Aay maşallah annesi kocaman bebek olmuuusCanım 31 haftalığız ilk nst ydi 15 dakika kadar sürdü iki haftaya bir düştü kontrolleri 2.100 bebiş
Evet bebişler büyüyorlarAay maşallah annesi kocaman bebek olmuuus
7 kilo aldım diyince aaa çok iyi diyolar ama 93 kg olduğumu bilmiyorlar97 kilo olan ben bunu beğendim
Büyütmüşsün iyice sen maşallah bebişineCanım 31 haftalığız ilk nst ydi 15 dakika kadar sürdü iki haftaya bir düştü kontrolleri 2.100 bebiş
Hahahah bana kaç kilo oldun diyorlar ben 8 kilo aldım diye cevap veriyorum hatta bide kızımda ilk 3 ayda 6 kilo almıştım diye yapıştırıyorum oo bu sefer kontrollü gidiyorsun ozaman diyorlar ama 97 olduğumu kimse bilmiyor7 kilo aldım diyince aaa çok iyi diyolar ama 93 kg olduğumu bilmiyorlarcanımın istediğini istediğim kadar yesem net 100 olmuştum
Hadi bakalım hepimiz bu haftalar başlarız artık güzel haberler almaya inşallahBüyütmüşsün iyice sen maşallah bebişine
15 kilo alıp 76 olan ben beğenmedim hiç97 kilo olan ben bunu beğendim
Boşver boşver elbet veririz bu kiloları vercez vermeliyiz yani yoksa hallederimiz harap15 kilo alıp 76 olan ben beğenmedim hiç
Boşver boşver elbet veririz bu kiloları vercez vermeliyiz yani yoksa hallederimiz harapDoğumdan sonra 100 kiloyla göbek bastırmaya çalıştığımı düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?