2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yaa çok sağol canım alayım ben de. Yorumları da baya iyidi emin olamadım ama sen kullandıysan

Kızlar benim bazı derslerim online bu dönem, 1 saat sürüyor ders, o sürede sandalyede oturuyorum ama artık son 15 dk falan bayılacak gibi oluyorum gözlerim kararıyor nefesim kesiliyor. Sınıfta yüz yüze dersteyken öyle bir şey yaşamıyorum sınıfta da bir saat anlatıp ara veriyorum, tabi hep oturmuyorum geziniyorum. Yani oturunca niye böyle bayılacak gibi hissediyorum anlamadım sizde de oluyor mu?
Gebelik okuluna gittiğimde de 1 saat sandalyede oturup dinlemiştim yine başım döndü ebeler tansiyonumu ölçtü kolonya verdiler falan. Anlık bir şey sanmıştım ama farkettm ki uzun süre oturunca oluyor hep bu durum

Biraz netten de araştırma yaptım da genelde drlar da önermiyormus alerji ilacı benim de çok içime sinmiyor, serum fizyolojik en azından masum evet belki iyi gelebilir

Ben hareketsiz kalınca oluyor mesela detaylı ultrasonda öylece yatmak çok kötü yapmıştı bir anda terledim bayılma ve kusma hissi gelmişti tansiyonum düştü çok kötüydü. Bence arada kalkıp yürü

Ozaman seninki 31 de dönmüş oldu kilosuda çok yiymiş maşallah 31-33-35 diye gidersin artık nasipse benimde 23 martta ilk nts bakalım nekadar sürecek
Aynen dönmüş canım sol tarafta altta kafası, benim de sol kalçam bayağı ağrıyor ondan sanırım hadi bakalım senin de iyi haberlerini bekliyoruzzz

Demek hareketsizlikten oluyor evet ben de terliyorum midem bulanıyor falan çok değişik ya, yani yatarken olmuyor ama otururken oluyor o ilginç demek ki uzun süre hareketsiz yatmıyorum sağol canım

7 kilo aldım diyince aaa çok iyi diyolar ama 93 kg olduğumu bilmiyorlar canımın istediğini istediğim kadar yesem net 100 olmuştum
Hahahah bana kaç kilo oldun diyorlar ben 8 kilo aldım diye cevap veriyorum hatta bide kızımda ilk 3 ayda 6 kilo almıştım diye yapıştırıyorum oo bu sefer kontrollü gidiyorsun ozaman diyorlar ama 97 olduğumu kimse bilmiyor

Kızlar şimdi size bir şey danışcam bana fikir verir misiniz? Ben Artvinde yaşıyorum eşimle ailem Antalyada. Annem ve babam Burdurda şuan orda dükkan var ona bakıyorlar. Antalyadaki evimiz boş duruyor. Hastanede çalışıyorum bizim doktor gidecek ve doğuma kadar yerine doktor gelmez en yakın hastane 1.5 saat mesafede yollar berbat bir tarafı uçurum dere akıyor. Orası da devlet özelde yapmak istiyorum en yakın özel de Trabzonda 5 saat felan yok sürecek ki eşim de askeri personel yanımda da olmazsa büyük sıkıntı. Antalyada olursam annemlerde kalsam doğum yapmayı planladığım hastaneye uzak kaçıyor. Antalyadaki evimizde kalsam tek başıma olucam bu kez ablamlarda kalsam doğuma kadar yine sıkıntı yok ama doğumdan sonra eniştem olacak emzirme vs en az 1 hafta 10 gün rahat edebilir miyim bilmiyorum. Doğuma kadar olan süre değil ama doğum sonrası canımı sıkıyor sizce ne yapmalıyım? Antalyadaki ev klimalı ablam gelse yeğenlerim de gelecek gir çık yaparak oda da soğuyacak aklım o kadar karışık ki. Eniştem de memur hafta içi 8-4 çalışıyor. Ablam o sürede izin alır hep yanımda olur ama ne bileyim sütüm aksa vs rahatsız olurum her emzirmede o dışarı çıkar kesin rahatsızlık vermek de istemiyorum. İşin içinden çıkamadım siz olsanız naparsınız ne yapmalıyım sizce? Bu sürede eşim de yanımda olacak çocuk doğduktan sonraki 1 hafta 10 günlük sürede sonra geri dönücez evimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…