- 25 Mayıs 2023
- 4.596
- 8.691
- 88
Ben yerinde olsam Antalya’daki kendi evime geçerim, ablan da orda zaten ailen orda eşin de yanında olacak zaten. 2 gün bir zorlanırsın onda da ablan gelir eşin var yanında, bebişle sen alışınca 10 güne Artvin’e eski düzeninize dönersin bence. En rahat ettiğim yer benim kendi evim oluyor hep annemin abimin evinde asla rahat edemiyorum sığıntı gibi hissediyorum hele ki lohusa psikolojisi ben yerinde olsam Antalya’ya kendi evime geçerimKızlar şimdi size bir şey danışcam bana fikir verir misiniz? Ben Artvinde yaşıyorum eşimle ailem Antalyada. Annem ve babam Burdurda şuan orda dükkan var ona bakıyorlar. Antalyadaki evimiz boş duruyor. Hastanede çalışıyorum bizim doktor gidecek ve doğuma kadar yerine doktor gelmez en yakın hastane 1.5 saat mesafede yollar berbat bir tarafı uçurum dere akıyor. Orası da devlet özelde yapmak istiyorum en yakın özel de Trabzonda 5 saat felan yok sürecek ki eşim de askeri personel yanımda da olmazsa büyük sıkıntı. Antalyada olursam annemlerde kalsam doğum yapmayı planladığım hastaneye uzak kaçıyor. Antalyadaki evimizde kalsam tek başıma olucam bu kezablamlarda kalsam doğuma kadar yine sıkıntı yok ama doğumdan sonra eniştem olacak emzirme vs en az 1 hafta 10 gün rahat edebilir miyim bilmiyorum. Doğuma kadar olan süre değil ama doğum sonrası canımı sıkıyor sizce ne yapmalıyım? Antalyadaki ev klimalı ablam gelse yeğenlerim de gelecek gir çık yaparak oda da soğuyacak aklım o kadar karışık ki. Eniştem de memur hafta içi 8-4 çalışıyor. Ablam o sürede izin alır hep yanımda olur ama ne bileyim sütüm aksa vs rahatsız olurum her emzirmede o dışarı çıkar kesin rahatsızlık vermek de istemiyorum. İşin içinden çıkamadım siz olsanız naparsınız ne yapmalıyım sizce? Bu sürede eşim de yanımda olacak çocuk doğduktan sonraki 1 hafta 10 günlük sürede sonra geri dönücez evimize
Antalyadaki ev de annemlerinBen yerinde olsam Antalya’daki kendi evime geçerim, ablan da orda zaten ailen orda eşin de yanında olacak zaten. 2 gün bir zorlanırsın onda da ablan gelir eşin var yanında, bebişle sen alışınca 10 güne Artvin’e eski düzeninize dönersin bence. En rahat ettiğim yer benim kendi evim oluyor hep annemin abimin evinde asla rahat edemiyorum sığıntı gibi hissediyorum hele ki lohusa psikolojisi ben yerinde olsam Antalya’ya kendi evime geçerim
Sen = benHahahah bana kaç kilo oldun diyorlar ben 8 kilo aldım diye cevap veriyorum hatta bide kızımda ilk 3 ayda 6 kilo almıştım diye yapıştırıyorum oo bu sefer kontrollü gidiyorsun ozaman diyorlar ama 97 olduğumu kimse bilmiyor
Ben yerinde olsam Antalyaya evime gidersin, ablan 2 3 gün kalsın sonra zaten eşin yanında olacakmış beraber idare edersiniz. Normal doğum yaparsan 2 güne kalkarsın. Sezeryan da 1 hafta sürebilir belki bilmiyorum ama ondada 3 4 güne ayaklanan duydum.Kızlar şimdi size bir şey danışcam bana fikir verir misiniz? Ben Artvinde yaşıyorum eşimle ailem Antalyada. Annem ve babam Burdurda şuan orda dükkan var ona bakıyorlar. Antalyadaki evimiz boş duruyor. Hastanede çalışıyorum bizim doktor gidecek ve doğuma kadar yerine doktor gelmez en yakın hastane 1.5 saat mesafede yollar berbat bir tarafı uçurum dere akıyor. Orası da devlet özelde yapmak istiyorum en yakın özel de Trabzonda 5 saat felan yok sürecek ki eşim de askeri personel yanımda da olmazsa büyük sıkıntı. Antalyada olursam annemlerde kalsam doğum yapmayı planladığım hastaneye uzak kaçıyor. Antalyadaki evimizde kalsam tek başıma olucam bu kezablamlarda kalsam doğuma kadar yine sıkıntı yok ama doğumdan sonra eniştem olacak emzirme vs en az 1 hafta 10 gün rahat edebilir miyim bilmiyorum. Doğuma kadar olan süre değil ama doğum sonrası canımı sıkıyor sizce ne yapmalıyım? Antalyadaki ev klimalı ablam gelse yeğenlerim de gelecek gir çık yaparak oda da soğuyacak aklım o kadar karışık ki. Eniştem de memur hafta içi 8-4 çalışıyor. Ablam o sürede izin alır hep yanımda olur ama ne bileyim sütüm aksa vs rahatsız olurum her emzirmede o dışarı çıkar kesin rahatsızlık vermek de istemiyorum. İşin içinden çıkamadım siz olsanız naparsınız ne yapmalıyım sizce? Bu sürede eşim de yanımda olacak çocuk doğduktan sonraki 1 hafta 10 günlük sürede sonra geri dönücez evimize
Antalya'daki boş olan eve geçerdim canım ben olsam. Baban dükkana tek baksa zorlanir mi? Annen gelse yanına. Sonra eşin gelecekmis zaten problem olmaz diye düşünüyorumKızlar şimdi size bir şey danışcam bana fikir verir misiniz? Ben Artvinde yaşıyorum eşimle ailem Antalyada. Annem ve babam Burdurda şuan orda dükkan var ona bakıyorlar. Antalyadaki evimiz boş duruyor. Hastanede çalışıyorum bizim doktor gidecek ve doğuma kadar yerine doktor gelmez en yakın hastane 1.5 saat mesafede yollar berbat bir tarafı uçurum dere akıyor. Orası da devlet özelde yapmak istiyorum en yakın özel de Trabzonda 5 saat felan yok sürecek ki eşim de askeri personel yanımda da olmazsa büyük sıkıntı. Antalyada olursam annemlerde kalsam doğum yapmayı planladığım hastaneye uzak kaçıyor. Antalyadaki evimizde kalsam tek başıma olucam bu kezablamlarda kalsam doğuma kadar yine sıkıntı yok ama doğumdan sonra eniştem olacak emzirme vs en az 1 hafta 10 gün rahat edebilir miyim bilmiyorum. Doğuma kadar olan süre değil ama doğum sonrası canımı sıkıyor sizce ne yapmalıyım? Antalyadaki ev klimalı ablam gelse yeğenlerim de gelecek gir çık yaparak oda da soğuyacak aklım o kadar karışık ki. Eniştem de memur hafta içi 8-4 çalışıyor. Ablam o sürede izin alır hep yanımda olur ama ne bileyim sütüm aksa vs rahatsız olurum her emzirmede o dışarı çıkar kesin rahatsızlık vermek de istemiyorum. İşin içinden çıkamadım siz olsanız naparsınız ne yapmalıyım sizce? Bu sürede eşim de yanımda olacak çocuk doğduktan sonraki 1 hafta 10 günlük sürede sonra geri dönücez evimize
8 kilo çok iyi bence sen Total kiloya takılma,vercezHahahah bana kaç kilo oldun diyorlar ben 8 kilo aldım diye cevap veriyorum hatta bide kızımda ilk 3 ayda 6 kilo almıştım diye yapıştırıyorum oo bu sefer kontrollü gidiyorsun ozaman diyorlar ama 97 olduğumu kimse bilmiyor
Ablamın gidip gelmesi zor olur Antalyanın ilçesinde arabayla 45 dakika otobüsle 1 saati geçerBen yerinde olsam Antalyaya evime gidersin, ablan 2 3 gün kalsın sonra zaten eşin yanında olacakmış beraber idare edersiniz. Normal doğum yaparsan 2 güne kalkarsın. Sezeryan da 1 hafta sürebilir belki bilmiyorum ama ondada 3 4 güne ayaklanan duydum.
Ablanın git gel yapması zor mu olur ? Evleriniz uzak mı? Gelip yemeğini vs yapıp gitse enişten de gelmemiş olur sende rahat edersin
1 hafta da idare etsin artık zorlanacağını sanmıyorum onun ama annem de olunca Antalyada olduğumuz yer hep akraba dolu bu kez sürekli birileri gelip gidecek orda da o sıkıntım varAntalya'daki boş olan eve geçerdim canım ben olsam. Baban dükkana tek baksa zorlanir mi? Annen gelse yanına. Sonra eşin gelecekmis zaten problem olmaz diye düşünüyorum
Ben de çok oturamıyorum artık ya gezicem ya da yatmam lazım pc başında olacaksam da bi sandalye bi pilates topuma oturuyorum bi öyle dene istersenKızlar benim bazı derslerim online bu dönem, 1 saat sürüyor ders, o sürede sandalyede oturuyorum ama artık son 15 dk falan bayılacak gibi oluyorum gözlerim kararıyor nefesim kesiliyor. Sınıfta yüz yüze dersteyken öyle bir şey yaşamıyorum sınıfta da bir saat anlatıp ara veriyorum, tabi hep oturmuyorum geziniyorum. Yani oturunca niye böyle bayılacak gibi hissediyorum anlamadım sizde de oluyor mu?
Gebelik okuluna gittiğimde de 1 saat sandalyede oturup dinlemiştim yine başım döndü ebeler tansiyonumu ölçtü kolonya verdiler falan. Anlık bir şey sanmıştım ama farkettm ki uzun süre oturunca oluyor hep bu durum
Canım korona olduk dersiniz nolcak hastaneden kaptık kusura bakmayın diyinAntalyadaki ev de annemlerinama boş şuan abim çalışıyorken ordaydı atanma durumu olmazsa tekrar orda olacak onu demeyi unutmuşum ben de kendi evimde rahat ediyorum en çok o yüzden aklımı kurcalıyor ama burdaki hastanelere de güvenmiyorum mesafe olarak da çok uzak galiba Antalyadaki evde kalıcam sanırım en rahatı o olacak annem de gelir oraya birkaç gün ama işte o mahallede de akraba çok ışığı gören yoldan geçen gelir ay çok iğrenç bir durum
Ay bu da çok mantıklıCanım korona olduk dersiniz nolcak hastaneden kaptık kusura bakmayın diyinhala var sonuçta
Ben doğuma kadar ablamlarda kalırım doğuma yakın Antalya’daki annemlerin evini temizletir doğumdan sonrada eşimle Antalya’daki evde kalırım zaten doğumdan sonra ablam annem filanda gelir 1 hafta 10 gün Antalya’daki evde kalır ordan kendi evime geçerim. Aynı evde abimin olması eniştemin olmasından iyidir insan kendi kardeşinden daha az çekinir yada kendi kardeşine daha çok nazı geçer.Kızlar şimdi size bir şey danışcam bana fikir verir misiniz? Ben Artvinde yaşıyorum eşimle ailem Antalyada. Annem ve babam Burdurda şuan orda dükkan var ona bakıyorlar. Antalyadaki evimiz boş duruyor. Hastanede çalışıyorum bizim doktor gidecek ve doğuma kadar yerine doktor gelmez en yakın hastane 1.5 saat mesafede yollar berbat bir tarafı uçurum dere akıyor. Orası da devlet özelde yapmak istiyorum en yakın özel de Trabzonda 5 saat felan yok sürecek ki eşim de askeri personel yanımda da olmazsa büyük sıkıntı. Antalyada olursam annemlerde kalsam doğum yapmayı planladığım hastaneye uzak kaçıyor. Antalyadaki evimizde kalsam tek başıma olucam bu kezablamlarda kalsam doğuma kadar yine sıkıntı yok ama doğumdan sonra eniştem olacak emzirme vs en az 1 hafta 10 gün rahat edebilir miyim bilmiyorum. Doğuma kadar olan süre değil ama doğum sonrası canımı sıkıyor sizce ne yapmalıyım? Antalyadaki ev klimalı ablam gelse yeğenlerim de gelecek gir çık yaparak oda da soğuyacak aklım o kadar karışık ki. Eniştem de memur hafta içi 8-4 çalışıyor. Ablam o sürede izin alır hep yanımda olur ama ne bileyim sütüm aksa vs rahatsız olurum her emzirmede o dışarı çıkar kesin rahatsızlık vermek de istemiyorum. İşin içinden çıkamadım siz olsanız naparsınız ne yapmalıyım sizce? Bu sürede eşim de yanımda olacak çocuk doğduktan sonraki 1 hafta 10 günlük sürede sonra geri dönücez evimize
8 kilo diyince kulağa hoş geliyor 97 oldum diyince yuh derler diye söylemiyorum8 kilo çok iyi bence sen Total kiloya takılma,vercez7.5 aldım ben de benim Dr bile kilon çok iyi gidiyor dedi düşün
En mantıklısı bu gibi ya ablam muhtemelen gelemez ama annem gelir zaten çok kalmayı düşünmüyorum yenidoğan 1 hafta sonra uçağa bilebiliyormuş süre doksun direkt evime gitmeyi düşünüyorumBen doğuma kadar ablamlarda kalırım doğuma yakın Antalya’daki annemlerin evini temizletir doğumdan sonrada eşimle Antalya’daki evde kalırım zaten doğumdan sonra ablam annem filanda gelir 1 hafta 10 gün Antalya’daki evde kalır ordan kendi evime geçerim. Aynı evde abimin olması eniştemin olmasından iyidir insan kendi kardeşinden daha az çekinir yada kendi kardeşine daha çok nazı geçer.cesursavasci nın Sağlıkocağı ebesi artık evde yalnızken duşa girmemesini bile söylüyorken kalan aylarda tek başına kalmak sıkıntılı olur hem mental olarak hem acil durum açısından
Disaridayiz falan deseniz son alışverişler vs1 hafta da idare etsin artık zorlanacağını sanmıyorum onun ama annem de olunca Antalyada olduğumuz yer hep akraba dolu bu kez sürekli birileri gelip gidecek orda da o sıkıntım var
Aay yook ya sen de, vercez vercez hepsini8 kilo diyince kulağa hoş geliyor 97 oldum diyince yuh derler diye söylemiyorum
Artık öyle bir şeyler uydurcazDisaridayiz falan deseniz son alışverişler vsakşam da odaya kapanirsin gelcez derlerse annen uzanıyor vs dese
Aynen canım en rahatı bence söylediğim gibi olur tabi sen yine bakarsın duruma göre. Sonrada en fazla 1 hafta 10 güne geçersiniz evinize daha da rahat edersinEn mantıklısı bu gibi ya ablam muhtemelen gelemez ama annem gelir zaten çok kalmayı düşünmüyorum yenidoğan 1 hafta sonra uçağa bilebiliyormuş süre doksun direkt evime gitmeyi düşünüyorum
inanmak başarmanın yarısıdırAay yook ya sen de, vercez vercez hepsini
merhaba, sanırım tekrar girmiş indirime bakın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?