2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben yerinde olsam Antalya’daki kendi evime geçerim, ablan da orda zaten ailen orda eşin de yanında olacak zaten. 2 gün bir zorlanırsın onda da ablan gelir eşin var yanında, bebişle sen alışınca 10 güne Artvin’e eski düzeninize dönersin bence. En rahat ettiğim yer benim kendi evim oluyor hep annemin abimin evinde asla rahat edemiyorum sığıntı gibi hissediyorum hele ki lohusa psikolojisi ben yerinde olsam Antalya’ya kendi evime geçerim

Antalyadaki ev de annemlerin ama boş şuan abim çalışıyorken ordaydı atanma durumu olmazsa tekrar orda olacak onu demeyi unutmuşum ben de kendi evimde rahat ediyorum en çok o yüzden aklımı kurcalıyor ama burdaki hastanelere de güvenmiyorum mesafe olarak da çok uzak galiba Antalyadaki evde kalıcam sanırım en rahatı o olacak annem de gelir oraya birkaç gün ama işte o mahallede de akraba çok ışığı gören yoldan geçen gelir ay çok iğrenç bir durum

Ben yerinde olsam Antalyaya evime gidersin, ablan 2 3 gün kalsın sonra zaten eşin yanında olacakmış beraber idare edersiniz. Normal doğum yaparsan 2 güne kalkarsın. Sezeryan da 1 hafta sürebilir belki bilmiyorum ama ondada 3 4 güne ayaklanan duydum.
Ablanın git gel yapması zor mu olur ? Evleriniz uzak mı? Gelip yemeğini vs yapıp gitse enişten de gelmemiş olur sende rahat edersin

Antalya'daki boş olan eve geçerdim canım ben olsam. Baban dükkana tek baksa zorlanir mi? Annen gelse yanına. Sonra eşin gelecekmis zaten problem olmaz diye düşünüyorum

8 kilo çok iyi bence sen Total kiloya takılma,vercez 7.5 aldım ben de benim Dr bile kilon çok iyi gidiyor dedi düşün

Ablamın gidip gelmesi zor olur Antalyanın ilçesinde arabayla 45 dakika otobüsle 1 saati geçer Antalyada olursam da mahalledekiler hep akraba annem felan da olunca kesin sürekli birileri gider gelir

Antalya'daki boş olan eve geçerdim canım ben olsam. Baban dükkana tek baksa zorlanir mi? Annen gelse yanına. Sonra eşin gelecekmis zaten problem olmaz diye düşünüyorum
1 hafta da idare etsin artık zorlanacağını sanmıyorum onun ama annem de olunca Antalyada olduğumuz yer hep akraba dolu bu kez sürekli birileri gelip gidecek orda da o sıkıntım var

Ben de çok oturamıyorum artık ya gezicem ya da yatmam lazım pc başında olacaksam da bi sandalye bi pilates topuma oturuyorum bi öyle dene istersen

Canım korona olduk dersiniz nolcak hastaneden kaptık kusura bakmayın diyin hala var sonuçta

Ben doğuma kadar ablamlarda kalırım doğuma yakın Antalya’daki annemlerin evini temizletir doğumdan sonrada eşimle Antalya’daki evde kalırım zaten doğumdan sonra ablam annem filanda gelir 1 hafta 10 gün Antalya’daki evde kalır ordan kendi evime geçerim. Aynı evde abimin olması eniştemin olmasından iyidir insan kendi kardeşinden daha az çekinir yada kendi kardeşine daha çok nazı geçer. cesursavasci nın Sağlıkocağı ebesi artık evde yalnızken duşa girmemesini bile söylüyorken kalan aylarda tek başına kalmak sıkıntılı olur hem mental olarak hem acil durum açısından

En mantıklısı bu gibi ya ablam muhtemelen gelemez ama annem gelir zaten çok kalmayı düşünmüyorum yenidoğan 1 hafta sonra uçağa bilebiliyormuş süre doksun direkt evime gitmeyi düşünüyorum

1 hafta da idare etsin artık zorlanacağını sanmıyorum onun ama annem de olunca Antalyada olduğumuz yer hep akraba dolu bu kez sürekli birileri gelip gidecek orda da o sıkıntım var
Disaridayiz falan deseniz son alışverişler vs akşam da odaya kapanirsin gelcez derlerse annen uzanıyor vs dese

Kızlar bu hafta 2.oldu bende dışardan geldim 4 saat yürüdüm gezdim hatta yoruldum o yüzden eve geçmek istedim sonra arabaya bindim işte eve geldim arabadan kalkamadim kasıklarim bir ağrıdı aglayacaktim merdivenleri zor çıktım bu dogum kasılma alıştırmasi mi bebegin??

En mantıklısı bu gibi ya ablam muhtemelen gelemez ama annem gelir zaten çok kalmayı düşünmüyorum yenidoğan 1 hafta sonra uçağa bilebiliyormuş süre doksun direkt evime gitmeyi düşünüyorum
Aynen canım en rahatı bence söylediğim gibi olur tabi sen yine bakarsın duruma göre. Sonrada en fazla 1 hafta 10 güne geçersiniz evinize daha da rahat edersin
Aay yook ya sen de, vercez vercez hepsini
inanmak başarmanın yarısıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…