2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Büyük ihtimal o yorulduğun için olmuştur.
Kasılma karın sertleşiyor bazen sancı da eşlik ediyo ama etmeyedebiliyor

Büyük ihtimal o yorulduğun için olmuştur.
Kasılma karın sertleşiyor bazen sancı da eşlik ediyo ama etmeyedebiliyor
Benim yine diger bebeklerimde oldugu gibi ve doguma aldıkları durumu yaşıyorum 2 gündür karnım çok kötü kasılıp sertleşiyor saatte bir
Gitmek iatemiyorum doktora cuna günü kontrolüm igne yapılacak eger dayanamıcak gibi olursam gidip ciger geliştirici ignemi yaptıracam korkuyorum yine erken gelecek

Malesef aynı durum bendede var. Eşimin işi dolayısıyla ailelerden uzakta yaşıyoruz ve burda sağlık sistemi aşırı kötü. Devlet hastanesi eve çok yakın ama orada doğurmam söz konusu bile değil. En yakın özel hastane 2 saat uzaklıkta bende ya ailemin yanına gidicem yada burda kalıp o 2 saatlik yolu göze almam lazım ama acil bir durum da olsa burda hem bana hem bebeğe bakabilecek bir hastane yok ondan korkuyorum ama evimdede kalıp rahatça kendi düzenimdede kalmak istiyorum bir türlü karar veremedim ne yapacağımı son aylarımı eşimden ayrı da geçirmek istemiyorum o çünkü anca doğuma gelebilecek

İnşaAllah korktuğun değildir canım

Ayyyy akraba çok kötü

Ayy iyi ki söylediiinn bundan sonra abartmayım ben yoksa rahatlıyorum diye böyle devam ederdim Bende de tekrar idrar kültüründe enfeksiyon çıktı bugün

Arkadaşlar okumak için bir sürü kitap alıp yenidoğan bakımıyla ilgili kitap almadığımı fark ettim. Okuyupta beğendiğiniz kitaplar hangileri iki kitap arasında kaldım biri bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler, diğeri de bebek bakım sorunlarıma mucize çözümler. Bunları okudunuz mu?

Hiç okumadım yaşadıkça google amacaya şu şu niye olur nasıl geçer vs öyle yazıp baktım hep
İlk kızımda baya bi çocuk gelişimci takip ediyordum ordan baya bilgiler öğrendim tavsiye ederim canım.
Bu üçüncü ben artık kıdemli sayılıyorum

Ben olsam doğum yapana kadar ablamın yanında kalırdım, doğumdan sonra da yanında eşin olacakmış zaten onunla beraber Antalya’daki evde kalırsınız. Eşinin izni bitince de beraber dönersiniz.
Kız 4 saati ben 4 haftada falan yürüyorum çok yürümüşsün ondan ağrıyordur endişelenme. Doktor bana 20 dk yürü günde dedi
merhaba, sanırım tekrar girmiş indirime bakın isterseniz
Teşekkür ederim baktım şimdi aldım
2 saat çok uzun bir mesafe değil bence canım ben de ilk doğumumda 1 saat mesafedeki başka bir ile gitmiştim daha güzel bir hastane var diye. Ben olsam evimde kalıp 2 saat yola gitmeyi tercih ederdim.
I ImaginaryLife stoklar açıldı canım ben gri rengini aldım sende bak istersen
Ayy aldım ben de hadi hayırlı olsun

Benim ilk doğumum olacak acil bir durum olur mu diye korkuyorum şuanlık her şey güzel ilerliyor ama sonra acil bişey olsa ne olur diye düşünüyorum eşim ondan çekinip git bence diyo ama insanında kendi evi ya benim gidesim yok ondan dolayı bakalım doktor randevumda soracağım doktoruma bi sorun teşkil eder mi mesafe diye

Hadi bakalım gelirse haber veririz birbirimize tahmini teslimat süresi 11 gün diyordu bende

Canım sen demir serumu almıştın dimi doktor bana da yazdı 1 hafta arayla 2 doz olacakmışım rapor yazdı ilaç için şimdi ilaca da para ödüyo muyuz yoksa sadece taktırdığımız hastaneye mi? melegim can

Kızlar artık ben inanılmaz bir bel ağrısı yaşamaya başladım bunu az da olsa hafifletmek için ne yapabilirim

Bende önden bileyim de o an panik yapmayım diye okumak istiyorum mesela banyo falan yaptırma hakkında bir iki reels gördüm ama detaylı çalışmadım daha Çok rahattım bu zamana kadar 2 ay kalınca sınava çalışmamış konuları birikmiş çocuk gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…