Büyük ihtimal o yorulduğun için olmuştur.Kızlar bu hafta 2.oldu bende dışardan geldim 4 saat yürüdüm gezdim hatta yoruldum o yüzden eve geçmek istedim sonra arabaya bindim işte eve geldim arabadan kalkamadim kasıklarim bir ağrıdı aglayacaktim merdivenleri zor çıktım bu dogum kasılma alıştırmasi mi bebegin??
Hiç karnım sert mi hatirlamiyorum o aciylaBüyük ihtimal o yorulduğun için olmuştur.
Kasılma karın sertleşiyor bazen sancı da eşlik ediyo ama etmeyedebiliyor
Benim yine diger bebeklerimde oldugu gibi ve doguma aldıkları durumu yaşıyorum 2 gündür karnım çok kötü kasılıp sertleşiyor saatte birBüyük ihtimal o yorulduğun için olmuştur.
Kasılma karın sertleşiyor bazen sancı da eşlik ediyo ama etmeyedebiliyor
Benim iki gündür taş gibi sag tarafımda toplanıyor korkularım başladıHiç karnım sert mi hatirlamiyorum o aciyla
Malesef aynı durum bendede var. Eşimin işi dolayısıyla ailelerden uzakta yaşıyoruz ve burda sağlık sistemi aşırı kötü. Devlet hastanesi eve çok yakın ama orada doğurmam söz konusu bile değil. En yakın özel hastane 2 saat uzaklıkta bende ya ailemin yanına gidicem yada burda kalıp o 2 saatlik yolu göze almam lazım ama acil bir durum da olsa burda hem bana hem bebeğe bakabilecek bir hastane yok ondan korkuyorum ama evimdede kalıp rahatça kendi düzenimdede kalmak istiyorum bir türlü karar veremedim ne yapacağımı son aylarımı eşimden ayrı da geçirmek istemiyorum o çünkü anca doğuma gelebilecekKızlar şimdi size bir şey danışcam bana fikir verir misiniz? Ben Artvinde yaşıyorum eşimle ailem Antalyada. Annem ve babam Burdurda şuan orda dükkan var ona bakıyorlar. Antalyadaki evimiz boş duruyor. Hastanede çalışıyorum bizim doktor gidecek ve doğuma kadar yerine doktor gelmez en yakın hastane 1.5 saat mesafede yollar berbat bir tarafı uçurum dere akıyor. Orası da devlet özelde yapmak istiyorum en yakın özel de Trabzonda 5 saat felan yok sürecek ki eşim de askeri personel yanımda da olmazsa büyük sıkıntı. Antalyada olursam annemlerde kalsam doğum yapmayı planladığım hastaneye uzak kaçıyor. Antalyadaki evimizde kalsam tek başıma olucam bu kezablamlarda kalsam doğuma kadar yine sıkıntı yok ama doğumdan sonra eniştem olacak emzirme vs en az 1 hafta 10 gün rahat edebilir miyim bilmiyorum. Doğuma kadar olan süre değil ama doğum sonrası canımı sıkıyor sizce ne yapmalıyım? Antalyadaki ev klimalı ablam gelse yeğenlerim de gelecek gir çık yaparak oda da soğuyacak aklım o kadar karışık ki. Eniştem de memur hafta içi 8-4 çalışıyor. Ablam o sürede izin alır hep yanımda olur ama ne bileyim sütüm aksa vs rahatsız olurum her emzirmede o dışarı çıkar kesin rahatsızlık vermek de istemiyorum. İşin içinden çıkamadım siz olsanız naparsınız ne yapmalıyım sizce? Bu sürede eşim de yanımda olacak çocuk doğduktan sonraki 1 hafta 10 günlük sürede sonra geri dönücez evimize
İnşaAllah korktuğun değildir canımBenim yine diger bebeklerimde oldugu gibi ve doguma aldıkları durumu yaşıyorum 2 gündür karnım çok kötü kasılıp sertleşiyor saatte bir
Gitmek iatemiyorum doktora cuna günü kontrolüm igne yapılacak eger dayanamıcak gibi olursam gidip ciger geliştirici ignemi yaptıracam korkuyorum yine erken gelecek
O kasılmalar genelde 34 haftalardan sonra başlıyor canım. Tabi daha erken başlayanda oluyor. Zaten hissedersinHiç karnım sert mi hatirlamiyorum o aciyla
Çok teşekkür ederim canım senin mesajı görür görmez aldım hemenmerhaba, sanırım tekrar girmiş indirime bakın isterseniz
Ayyyy akraba çok kötüAntalyadaki ev de annemlerinama boş şuan abim çalışıyorken ordaydı atanma durumu olmazsa tekrar orda olacak onu demeyi unutmuşum ben de kendi evimde rahat ediyorum en çok o yüzden aklımı kurcalıyor ama burdaki hastanelere de güvenmiyorum mesafe olarak da çok uzak galiba Antalyadaki evde kalıcam sanırım en rahatı o olacak annem de gelir oraya birkaç gün ama işte o mahallede de akraba çok ışığı gören yoldan geçen gelir ay çok iğrenç bir durum
Ayy iyi ki söylediiinn bundan sonra abartmayım ben yoksa rahatlıyorum diye böyle devam ederdimAy canım bende gunde ıkı tane ıcıyordum meğerseö taş kum düşürürmüş benim o agrılrım ondanmış enfeksıyona sebep olmus aman dikkat et vucudunda taş kum falan varsa onlrı hareketlendırır herşeyin fazlası zarar
Hiç okumadım yaşadıkça google amacaya şu şu niye olur nasıl geçer vs öyle yazıp baktım hepArkadaşlar okumak için bir sürü kitap alıp yenidoğan bakımıyla ilgili kitap almadığımı fark ettim. Okuyupta beğendiğiniz kitaplar hangileri iki kitap arasında kaldım biri bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler, diğeri de bebek bakım sorunlarıma mucize çözümler. Bunları okudunuz mu?
Ben olsam doğum yapana kadar ablamın yanında kalırdım, doğumdan sonra da yanında eşin olacakmış zaten onunla beraber Antalya’daki evde kalırsınız. Eşinin izni bitince de beraber dönersiniz.Kızlar şimdi size bir şey danışcam bana fikir verir misiniz? Ben Artvinde yaşıyorum eşimle ailem Antalyada. Annem ve babam Burdurda şuan orda dükkan var ona bakıyorlar. Antalyadaki evimiz boş duruyor. Hastanede çalışıyorum bizim doktor gidecek ve doğuma kadar yerine doktor gelmez en yakın hastane 1.5 saat mesafede yollar berbat bir tarafı uçurum dere akıyor. Orası da devlet özelde yapmak istiyorum en yakın özel de Trabzonda 5 saat felan yok sürecek ki eşim de askeri personel yanımda da olmazsa büyük sıkıntı. Antalyada olursam annemlerde kalsam doğum yapmayı planladığım hastaneye uzak kaçıyor. Antalyadaki evimizde kalsam tek başıma olucam bu kezablamlarda kalsam doğuma kadar yine sıkıntı yok ama doğumdan sonra eniştem olacak emzirme vs en az 1 hafta 10 gün rahat edebilir miyim bilmiyorum. Doğuma kadar olan süre değil ama doğum sonrası canımı sıkıyor sizce ne yapmalıyım? Antalyadaki ev klimalı ablam gelse yeğenlerim de gelecek gir çık yaparak oda da soğuyacak aklım o kadar karışık ki. Eniştem de memur hafta içi 8-4 çalışıyor. Ablam o sürede izin alır hep yanımda olur ama ne bileyim sütüm aksa vs rahatsız olurum her emzirmede o dışarı çıkar kesin rahatsızlık vermek de istemiyorum. İşin içinden çıkamadım siz olsanız naparsınız ne yapmalıyım sizce? Bu sürede eşim de yanımda olacak çocuk doğduktan sonraki 1 hafta 10 günlük sürede sonra geri dönücez evimize
Kız 4 saati ben 4 haftada falan yürüyorumKızlar bu hafta 2.oldu bende dışardan geldim 4 saat yürüdüm gezdim hatta yoruldum o yüzden eve geçmek istedim sonra arabaya bindim işte eve geldim arabadan kalkamadim kasıklarim bir ağrıdı aglayacaktim merdivenleri zor çıktım bu dogum kasılma alıştırmasi mi bebegin??
Teşekkür ederim baktım şimdi aldımmerhaba, sanırım tekrar girmiş indirime bakın isterseniz
2 saat çok uzun bir mesafe değil bence canım ben de ilk doğumumda 1 saat mesafedeki başka bir ile gitmiştim daha güzel bir hastane var diye. Ben olsam evimde kalıp 2 saat yola gitmeyi tercih ederdim.Malesef aynı durum bendede var. Eşimin işi dolayısıyla ailelerden uzakta yaşıyoruz ve burda sağlık sistemi aşırı kötü. Devlet hastanesi eve çok yakın ama orada doğurmam söz konusu bile değil. En yakın özel hastane 2 saat uzaklıkta bende ya ailemin yanına gidicem yada burda kalıp o 2 saatlik yolu göze almam lazım ama acil bir durum da olsa burda hem bana hem bebeğe bakabilecek bir hastane yok ondan korkuyorum ama evimdede kalıp rahatça kendi düzenimdede kalmak istiyorum bir türlü karar veremedim ne yapacağımı son aylarımı eşimden ayrı da geçirmek istemiyorum o çünkü anca doğuma gelebilecek
Ayy aldım ben de hadi hayırlı olsunI ImaginaryLife stoklar açıldı canım ben gri rengini aldım sende bak istersen
Pilates topunda öğrencilere ders anlattığımı hayal ettim deBen de çok oturamıyorum artık ya gezicem ya da yatmam lazım pc başında olacaksam da bi sandalye bi pilates topuma oturuyorum bi öyle dene istersen
Benim ilk doğumum olacak acil bir durum olur mu diye korkuyorum şuanlık her şey güzel ilerliyor ama sonra acil bişey olsa ne olur diye düşünüyorum eşim ondan çekinip git bence diyo ama insanında kendi evi ya benim gidesim yok ondan dolayı bakalım doktor randevumda soracağım doktoruma bi sorun teşkil eder mi mesafe diyeBen olsam doğum yapana kadar ablamın yanında kalırdım, doğumdan sonra da yanında eşin olacakmış zaten onunla beraber Antalya’daki evde kalırsınız. Eşinin izni bitince de beraber dönersiniz.
Kız 4 saati ben 4 haftada falan yürüyorumçok yürümüşsün ondan ağrıyordur endişelenme. Doktor bana 20 dk yürü günde dedi
Teşekkür ederim baktım şimdi aldım
2 saat çok uzun bir mesafe değil bence canım ben de ilk doğumumda 1 saat mesafedeki başka bir ile gitmiştim daha güzel bir hastane var diye. Ben olsam evimde kalıp 2 saat yola gitmeyi tercih ederdim.
Ayy aldım ben de hadi hayırlı olsun
Hadi bakalım gelirse haber veririz birbirimize tahmini teslimat süresi 11 gün diyordu bendeBen olsam doğum yapana kadar ablamın yanında kalırdım, doğumdan sonra da yanında eşin olacakmış zaten onunla beraber Antalya’daki evde kalırsınız. Eşinin izni bitince de beraber dönersiniz.
Kız 4 saati ben 4 haftada falan yürüyorumçok yürümüşsün ondan ağrıyordur endişelenme. Doktor bana 20 dk yürü günde dedi
Teşekkür ederim baktım şimdi aldım
2 saat çok uzun bir mesafe değil bence canım ben de ilk doğumumda 1 saat mesafedeki başka bir ile gitmiştim daha güzel bir hastane var diye. Ben olsam evimde kalıp 2 saat yola gitmeyi tercih ederdim.
Ayy aldım ben de hadi hayırlı olsun
Bende önden bileyim de o an panik yapmayım diye okumak istiyorum mesela banyo falan yaptırma hakkında bir iki reels gördüm ama detaylı çalışmadım dahaHiç okumadım yaşadıkça google amacaya şu şu niye olur nasıl geçer vs öyle yazıp baktım hep
İlk kızımda baya bi çocuk gelişimci takip ediyordum ordan baya bilgiler öğrendim tavsiye ederim canım.
Bu üçüncü ben artık kıdemli sayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?