2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Doğunca noluyor biliyor musun, sanki 40 yıllık anne gibi oluyorsun iç güdünle herşeyi yapıyorsun

Hadi bakalım gelirse haber veririz birbirimize tahmini teslimat süresi 11 gün diyordu bende
Benim de öyle diyordu aynı gün teslim alırız o zaman
Kızlar artık ben inanılmaz bir bel ağrısı yaşamaya başladım bunu az da olsa hafifletmek için ne yapabilirim
Ben yatarken bacak arama yastık koyuyorum sırtıma yastık sıkıştırıyorum. Gün içince de yürüyünce açılıyorum, hareketsiz kalınca daha çok ağrıyor bence bir de fıtık var bende bacağıma vuruyor. Eşime masaj yaptırıyorum bir de o da biraz iyi geliyor hiç yoktan

B
O ozgeeeee1 senin 9 a düşmüştü sanki dimi benim de 10 ya bakalım bana da damardan verecek mi bir dahaki sefere. Şöyle tüm vitaminleri damardan verip fulleseler keşke ya böyle her gün hap zor oluyor
Benim De 11.8 çıkmış bugün ( bu hapları içmesek artık demekki yerlerde olacak

4 saat çok olmuş canım ben markete gideyim dedim bugün o kadar hamlamis ki vücudum bebek sanki iyice bastırdı kasıklarıma resmen kendimi tasiyamadim bacaklarim falan ağrıdı eve zor geldim

Ben çok yürüyorum banada yarim saat demişti ama işte dışarı çıkınca kendimden geçiyorum ahahha

4 saat çok olmuş canım ben markete gideyim dedim bugün o kadar hamlamis ki vücudum bebek sanki iyice bastırdı kasıklarıma resmen kendimi tasiyamadim bacaklarim falan ağrıdı eve zor geldim
Benim 3 buçuk saatin sonunda öyle oldu iyice bastırdı sanki rahmimi aşağıya çekiyor gibiydi 4 saatte de işte geldiğim durum çok kötüydü dikkat edelim bu saatten sonra o zaman canım o acı berbat bi acı zor çıkardım ustumdekileri yatağa kendimi zor attım hatta nasıl dogurcam bilmiyorum berbat bi acı ya..

O ozgeeeee1 senin 9 a düşmüştü sanki dimi benim de 10 ya bakalım bana da damardan verecek mi bir dahaki sefere. Şöyle tüm vitaminleri damardan verip fulleseler keşke ya böyle her gün hap zor oluyor
10.8’e düşmüştü hapı ikiye çıkartmıştı ona rağmen 10.6’ya düşmüş demek ki bağırsak emilimin çok az hepsini bebek alınca sana bi şey kalmamış dedi, 1 hafta arayla iki serumu alınca bi daha hapı içme gerek yok dedi ona şaşırdım bi daha hiç içmicekmişim

Aynen öyle yapcam sanırım teşekkür ederim hepinize fikirleriniz için

Sen yine iyi yurumussun brn bir de poşet taşıdığım için mi öyle oldu anlamadım çok zorlandım

Hareketsizlikten oluyor bende öyleyim maalesef artık avm gezmesi vs benim için yok. İhtiyaç neyse direk ilk giridiğin yerden alıp çık modumdayım.

Ayy iyi ki söylediiinn bundan sonra abartmayım ben yoksa rahatlıyorum diye böyle devam ederdim Bende de tekrar idrar kültüründe enfeksiyon çıktı bugün
Aman canım takvıye almam daha mantıklı bende artık sodayı azalttım haftada 3 tane falan ıcıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…