2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Doktorumun olduğu hastanede taktırırsam ücret almıyor mu
Yok canım almıyor bana rapor çıkarttı 4 aylık hamileydim o zaman ilacı al gel acilde taktır dedi o zaman 1300 ödedim. Aldım acile gittim takılacak diye bu hastanedemi yazıldı doktorunuz kim dedi ücret almadı

Ayy kontrolün mü vardı bugün senin nasıl bebiş

Bide tuvalet var dediğin gibi dün eşime bi gömlek bakmaya girdik 2 kere gittim daha uzun kalsak bi 5 kere giderdim en az heralde
Benimde kızlar bir şey oldu bana bebek yer değiştirdi benim ve disardan da belli oluyor artık nereye gittiyse dün hiç uyanmadim tuvalet için ondan önceki gün 2 kere uyandım bugün disarda 4 saat yürüdüm tuvalete gitme ihtiyacı duymadım çok saçma değil mi ya normalde artması lazimdi

Yorulduğun içindir canım dinlen geçer inşaAllah. Artık çok yorulmaya gelmiyor vucut bide biz maalesef kilolu olduğumuz için extra daha ağır oluyor

Bende pozisyona bağlıyorum aşağıya baskı yapacağı bi pozisyonda daha çok geliyor.
Bide idrarda az enfeksiyon olsa bile sık çıkma olabiliyor belki bilmeden enfeksiyonda geçiriyo olabilirz

Bende pozisyona bağlıyorum aşağıya baskı yapacağı bi pozisyonda daha çok geliyor.
Bide idrarda az enfeksiyon olsa bile sık çıkma olabiliyor belki bilmeden enfeksiyonda geçiriyo olabilirz
Olabilir gerçekten ya enfeksiyon ya bebekten benimki bebektenmis çünkü ilk defa sağ taraftan bir şeyler hissediyorum 2 3 gündür normalde hep sola veya orta kısma vuruyordu Allah razı olsun bebekte bıktı heralde çok tuvalete çıkmaktan annesine kıyak gecti

Bence ütü yapmak kasığa vuruyor ben de ütü yapınca ağrı oluyor kasığımda

Kızlar e bebekte kıyafette baya indirim var ihtiyacı olanlar varsa bakabilir
cesursavasci sende alacaktın sanki

Eklentiler

• IMG_3595.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 50
Aaaa doktorum hiç bundan bahsetmedi ya. Sadece acilde yaptır mutlaka sağlık kabinine falan gitme dedi kağıt verdi. Hastanem de çok uzakta gitsem mi acaba
Ayy kontrolün mü vardı bugün senin nasıl bebiş
Geçen hafta ağrılarım için gitmiştim ya onda bebişi tam görememiştik kontrol hakkımı kullanayım dedim 1 haftada 150 gr almış bu sefer de kilosu çok iyi dedi benim doktorun bugün keyfi yerindeydi sizden çok uzun bi bebek bekliyorum falan dedi kanım düşük çıktı işte demir hapını bırak serum veriyorum dedi 1 hafta arayla iki doz damardan alcakmışım bizde haberler böyle

Ben de söyleyeyim doktoruma da taktırayım bari ya böyle hapla olmayacak, hem sonrasında bir daha içmeyecek olmak da çok iyiymiş. Ne kadara aldın peki serumları?
Yorulmuşsundur canım artık ağırlaştık ya çok zor geliyor bana ev işi yapmak da dışarı çıkmak da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…