Yok canım almıyor bana rapor çıkarttı 4 aylık hamileydim o zaman ilacı al gel acilde taktır dedi o zaman 1300 ödedim. Aldım acile gittim takılacak diye bu hastanedemi yazıldı doktorunuz kim dedi ücret almadı
Bebişimin kafası aşağı dönmüş gövdesi sağ tarafımda ayakları midemin altındaydı C şekli çizmiş kolunu yan tutup yüzünü kapattı göstermedi eşek sıpası oy nasıl güzel dirseği var diyerek çıktık odadan
Kızlar ya akşamüzerinden beri kasığım acıyor ağrı filan değilde alt karnım tam orta kısım acıyor resmen içerden. Neden ki acaba. Bugün ütü filan yaptım fazla dolandım ondan mı ki normalde de hep ayaktayım ama ev işi pek yapmıyordum
Benimde kızlar bir şey oldu bana bebek yer değiştirdi benim ve disardan da belli oluyor artık nereye gittiyse dün hiç uyanmadim tuvalet için ondan önceki gün 2 kere uyandım bugün disarda 4 saat yürüdüm tuvalete gitme ihtiyacı duymadım çok saçma değil mi ya normalde artması lazimdi
Kızlar ya akşamüzerinden beri kasığım acıyor ağrı filan değilde alt karnım tam orta kısım acıyor resmen içerden. Neden ki acaba. Bugün ütü filan yaptım fazla dolandım ondan mı ki normalde de hep ayaktayım ama ev işi pek yapmıyordum
Benimde kızlar bir şey oldu bana bebek yer değiştirdi benim ve disardan da belli oluyor artık nereye gittiyse dün hiç uyanmadim tuvalet için ondan önceki gün 2 kere uyandım bugün disarda 4 saat yürüdüm tuvalete gitme ihtiyacı duymadım çok saçma değil mi ya normalde artması lazimdi
Bende pozisyona bağlıyorum aşağıya baskı yapacağı bi pozisyonda daha çok geliyor.
Bide idrarda az enfeksiyon olsa bile sık çıkma olabiliyor belki bilmeden enfeksiyonda geçiriyo olabilirz
Bende pozisyona bağlıyorum aşağıya baskı yapacağı bi pozisyonda daha çok geliyor.
Bide idrarda az enfeksiyon olsa bile sık çıkma olabiliyor belki bilmeden enfeksiyonda geçiriyo olabilirz
Olabilir gerçekten ya enfeksiyon ya bebekten benimki bebektenmis çünkü ilk defa sağ taraftan bir şeyler hissediyorum 2 3 gündür normalde hep sola veya orta kısma vuruyordu Allah razı olsun bebekte bıktı heralde çok tuvalete çıkmaktan annesine kıyak gecti
Oozgeeeee1
senin 9 a düşmüştü sanki dimi benim de 10 ya bakalım bana da damardan verecek mi bir dahaki sefere. Şöyle tüm vitaminleri damardan verip fulleseler keşke ya böyle her gün hap zor oluyor
Yok canım almıyor bana rapor çıkarttı 4 aylık hamileydim o zaman ilacı al gel acilde taktır dedi o zaman 1300 ödedim. Aldım acile gittim takılacak diye bu hastanedemi yazıldı doktorunuz kim dedi ücret almadı
Aaaa doktorum hiç bundan bahsetmedi ya. Sadece acilde yaptır mutlaka sağlık kabinine falan gitme dedi kağıt verdi. Hastanem de çok uzakta gitsem mi acaba
Geçen hafta ağrılarım için gitmiştim ya onda bebişi tam görememiştik kontrol hakkımı kullanayım dedim 1 haftada 150 gr almış bu sefer de kilosu çok iyi dedi benim doktorun bugün keyfi yerindeydi sizden çok uzun bi bebek bekliyorum falan dedi kanım düşük çıktı işte demir hapını bırak serum veriyorum dedi 1 hafta arayla iki doz damardan alcakmışım bizde haberler böyle
10.8’e düşmüştü hapı ikiye çıkartmıştı ona rağmen 10.6’ya düşmüş demek ki bağırsak emilimin çok az hepsini bebek alınca sana bi şey kalmamış dedi, 1 hafta arayla iki serumu alınca bi daha hapı içme gerek yok dedi ona şaşırdım bi daha hiç içmicekmişim
Ben de söyleyeyim doktoruma da taktırayım bari ya böyle hapla olmayacak, hem sonrasında bir daha içmeyecek olmak da çok iyiymiş. Ne kadara aldın peki serumları?