2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Öyle kuzum rapor çıkarmasa 3 bin dedi eczane raporla o fiyata geldi benimki. Al bakim ücret ne kadar ödüceksin. Evet acilde taktırman gerekiyor alerrji yapabiliyor bitmeden eve yollamıyorlar canım

Böyle regl ağrısı gibi mi benim de pazar kahvaltıdan hemen sonra karnım ağrımaya başladı, şimdi de yemekten sonra bir şeyler yedim karnım ağrımaya başladı niye oluyor anlamıyorum

Canım bende bugün hep var ama tek başına korkacagın bişe degil bence korkman için bunlara sancı karın sertleşmesi eşlik ederse korkabilirsin bebek büyüdügü için baskı artıyor artık
Bebek gün içinde sertleşiyor üç dört kere özelikle oturduğum zamanlar. Sancida bir iki kez böyle

Söyle canım önemli bi şey belli ki. Ben kendimi iyi hissediyorum dedim bana mısın demedi alamadım mesai bitimine denk geldi raporun yarın düşer sisteme dedi ama pahalıymış galiba baya

Öyle kuzum rapor çıkarmasa 3 bin dedi eczane raporla o fiyata geldi benimki. Al bakim ücret ne kadar ödüceksin. Evet acilde taktırman gerekiyor alerrji yapabiliyor bitmeden eve yollamıyorlar canım
Ay çok pahalıymış kuzum ya inşallah benim hastanem de ücretsiz takıyodur yarın arayıp sorayım bi de ona ödeme yapmamış olurum çok sağol teşekkür ederim

Kızlar arada karnımın bir bölümü sertleşiyor bebek toplanıyor sanki, bir de karnım ağrıyor gaz mi dolaşıyor anlamadım

Kızlar ben henüz bebek arabasını almadım bir tek o kaldı. Sizler ne aldınız karar veremedik eşimle bir türlü

Bugün benim de kasık ağrım çok oldu anlamadım atletimi terledim diye çıkardım ondan oldu sanırım ağrı olunca hemen sıcak duş aldım atlet giydim geçti. Annemden alışmışız neremiz ağrısa giyinerek çözüm bulmayı

Ay çok pahalıymış kuzum ya inşallah benim hastanem de ücretsiz takıyodur yarın arayıp sorayım bi de ona ödeme yapmamış olurum çok sağol teşekkür ederim
İnşallah yapmazsın canım evine yakın hastane varsa oranın acilinde de takarlarsa taktırabilirsin devlet hastanesi ücret almaz takmaya bi sor yakın hastanelere şansını dene canım. Cumaya 11 e yükselmemiş olursa banada verecek yine doktorum

Tam bu şekilde ağrı ile acile gittim ben yalancı kasılmalarmış sebebi korkma canım 2 gün çok şiddetli yaşadım ben uzan dinlen

Bebek gün içinde sertleşiyor üç dört kere özelikle oturduğum zamanlar. Sancida bir iki kez böyle
Canım korkun şüphen varsa git bi gözük yarın doktoruna. Ben iki gündür karnımda taş taşıyorum sanki hiç yürüyemiyorum. Dün eşimle pazara gittik arabayla arabadan indim 10 adım atmadım taş gibi oldu yere çömeldim bekledim benim kasılmalarım çok ama beklicem eger buna eşlil eden 10 dak bir lavaboya gitme problemim olırsa gidecem digerlerinden tecrübelendim

Tecrübelisin sen anlarsın canım dayanamayacak gibi mi bebek hareketli mi
Evet canım ondan gitmek istemiyorum zaten. Hareketleri de çok farklı sanki içimde birisi zıpzıpabinmişte zıplıyor gibi dün korkuttu beni titreşim geçirdim resmen. Böyle durumlarda 5 dakikak ya bir lavaboya gitme eşlik ediyorsa dogum kesin başlıyor çok şükür şuan o yok. Ama en azından 34 haftayı görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…