2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Sağol canim tecrübelerini paylaştığın için o an bende görmek isterim bebeğimi hatta emmesini bile isterim ay yazarken duygulandim

Oyle bi yazmışsın ki gerçekten en değerli kişiyi kaybetmişiz yeni farkettim

Bunu bilmiyordum çok kötüymüş benim kuzenim planlı sezeryan oldu ama onun doktorunun söylediği kiloyla 100 gr vardı arada baktı doğuma girmeden de planlı olduğu için mi acaba

5 buçuk kilo mu hayy maşallah ben yarınki duyacağım rakamdan korkmaya başladım o zaman ya.. kız 5 buçuk koca bebek nasıl taşıdı napti biz şuan 1 kilo 2 kiloya bile bi yerlerimiz agriyo diye sikayetleniyoz

Ne güzel şimdiki agartma modası varya onun gibi olmuş yalan yok ben böyle giydirirdim begendim

5 buçuk kilo mu hayy maşallah ben yarınki duyacağım rakamdan korkmaya başladım o zaman ya.. kız 5 buçuk koca bebek nasıl taşıdı napti biz şuan 1 kilo 2 kiloya bile bi yerlerimiz agriyo diye sikayetleniyoz
Ben 13 yaşındaydım acayip bir karnı vardı cocukluk tramvam resmen bırde normal dogar maxımum 4 kılo demıslerdı ama bı garıplık vardı annem mıdesıne baskısından oturamıyordu surekli uzanıyordu ve saga dönünce karnı oldugu gıbı sağa yıgılıyordu

Gerçekten şok oldum şuan ya bebek kocamansa 4 kilo olmuşsa çok riskli hiçbir şey yokmuş gibi gidip baktırmak mi gerekiyor anlamadım ki

Aaay 5 buçuk da maşallah yani çocuk okula başlayacakmis en son 1800du benim, belim kopuyor anneni düşünemedim 5.5 iyi taşımış valla

Kesinlikle bende asla şu olsun diye tutturmuyorum o an durum neyi gerektiriyorsa o hayırlı bir şekilde olsun inşallah Bebek ve anne için en sağlıklısı neyse o olsun inşallah

Anesteziye direncin bu şekilde bacım demekki sona yaklaştıkça doğum şekillerini de konuşmaya başladık yavaştan hayırlısı hakkımızda

Anesteziye direncin bu şekilde bacım demekki sona yaklaştıkça doğum şekillerini de konuşmaya başladık yavaştan hayırlısı hakkımızda
Ayyy evet ya az kaldı martı sayma 1 ay kaldı martı da nasıl saymayalım daha başındayız gerçi

Anesteziye bağışıklık ne kadar değişik bir şey dimi ya

Aaay 5 buçuk da maşallah yani çocuk okula başlayacakmis en son 1800du benim, belim kopuyor anneni düşünemedim 5.5 iyi taşımış valla
Hıc bir hastane cıkısını adam akıllı giyemedi kocaman cocuktu ama sonra bır sure yavas kılo alıp aylıkları ile eşitlenmişti

Oyle bi yazmışsın ki gerçekten en değerli kişiyi kaybetmişiz yeni farkettim
Yok kız giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir buradaki hemşire bir bayan vardı iğneyi vurma yöntemine kızdı sinirlendi gitti kadın olabilir ama herkesin yöntemi öğrendiği metot farklıdır saygı duymak gerekiyor bence. Ha sen uyarsın uymazsın sen bilirsin ama nasıl kızdı sinirlendi kadın bir iğne yöntemine bile tahammülü olmuyor bazı kadınların

Hiç sorma ya sanki o öyle yapsın sen bildiğini yap dimi insanlar bazı seyleri kafaya çok takıyor dertleri tasalari yok o yüzden
Sana katılıyorum canım (gideni nasıl satiyom ama)

Ayyy evet ya az kaldı martı sayma 1 ay kaldı martı da nasıl saymayalım daha başındayız gerçi
Zaman o kadar hızlı geçiyor ki….
Canım eger 3 kilo dedikten sonra ardan bir hafta geçtiyse olabilir çünkü son bir haftada 1 kilo alıyor gerçekten ve emin olun doktorun dedigi kilodan mutlaka hepimizin bebişi yarım kilo fazla dogacak
son bir haftada bir kilo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…