2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
3.5 tan sonrası yeni doğana da sığmaz direk çocuk reyonu
Aay evet ya o kadar da özendim aldım iri bir bebek çıkmaz benden genlere guveniyorum eşim de ben de çok aşırı kilolu dogmamisiz ortalama dogmusuz bakınca benim bebe de ortalama gidiyor şimdilik,böyle gider inşallah

Benim bebeye iri dedi ama o kadar da değildir 1-2 hafta önde genel kemik yapısı ama tosun değildir diye umuyorum

Kızlar bu bezlerin üstünde mini midi maxi felan yazıyor ne oluyor onlar bebeğin ayına göre mi anlamadım ben

Benim bebeye iri dedi ama o kadar da değildir 1-2 hafta önde genel kemik yapısı ama tosun değildir diye umuyorum
Erkek bebek kemikten dolayı bir hafta ileride oluyor ama doktorlar hemen iri bebek damgasını yapıştırıyor vicdansızlar halbuki nereleri iri kıyamam onlara

Sarılık konusunu araştırdım biraz kızlar. Bebeği sık sık emzirmenin yanı sıra mama takviyesi de vererek hızlı atlatmışlar.
Ben mama almayı hiç düşünmedim mesela ama doğuma giderken yanımda bulundurmaya karar verdim
Güneş ışığı da çok etkiliymiş belli süre bebeği güneşlendirmek gerekiyormuş.
Şimdilik bu kadar. İnşallah gerek kalmasın bunlara tabi
Alın bu bilgiyi ne yaparsanız yapın

Bebegin gelişimi bende kimi zaman 2 hafta kimi zaman 1 hafta önde çıkıyordu şimdi bu durum benim doğum zamanı mı etkiler mi acaba bilen var mı yada diğer gruplardan gören bu durumu
Benim de iki hafta öndeydi ama 39+3 te doğdu canım her zaman erken doğum olmuyor. Hatta daha kalacaktı ama doktor suni ile başlatalım artık dedi (şu an saçma geliyor şimdiki aklım olsa beklerdim bir sıkıntısı yoktu çünkü)
Ben epidural normal doğum yaptım, belden o iğneyi oldum yani tabi dozu farklıdır ama bende olumsuz hiçbir etki yapmadı
Ben 24 saat beklettim renkliler de vardı beyazlar da hiçbiri böyle olmamış Allah Allah neyse en azından bir tane sadece nazar boncuğu olsun

Güneş demişken d vitamini takviyesine dikkat ediyor musunuz ben hiç kullanmadım desem yeri takviyeler de varsa vi
Süre onların içinden almışımdır onları da bıraktım sorun yaratır mı acaba ?

Ben de sezaryen olacak gibiyim ilk etapta süt gelmiyor diyorlar, o yüzden bir kutu mama almayı düşünüyorum

Güneş demişken d vitamini takviyesine dikkat ediyor musunuz ben hiç kullanmadım desem yeri takviyeler de varsa vi
Süre onların içinden almışımdır onları da bıraktım sorun yaratır mı acaba ?
Bebeğin kemik gelişimi için de önemli diye biliyorum ben baştan beri kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…