2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253

Eklentiler

• IMG_9087.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 54
İlk erkek torunu veren elti olacaksın ne sinir oluyordur içten içe ahahhahaha
Zaten ben hamile kalınca tutturdu istemeye gelin hadi diye ortada öyle birşey yoktu seneye diyorlardı kardeşini de zorluyor ayrılırım diye Allah'tan kayinpederim çok iyidir mayısta torunum oluyor kimseyi isteyemem kızım ne zaman kendini toplarsa torunla beraber geliriz dedi tabi kv şok kardeşi şok iknaya çalıştılar ama kp olmaz öyle iş git kendin işte o zaman deyince duruldu ortalık

Canım beni belden uyuşturdular ve çok anlık bebek çıkarken riskli olduğu için yani erken doğum olduğu için uyuttular ama çok çok anlıktı. Ona rağmen günlerce baş ağrısı çektim. Belden iğneden sonra yatırdılar tentürdiyot sürerken hissediyomusun filan diye sordular bacaklar filan hareket gitti zaten hiç hareket ettiremiyodum. Kestiler filan oralarda da uyanıktım bebeği çıkarırken o an uyudum kuvezde hızlıca geçirdiklerini gördüm geri uyudum temizlediler filan içeriyi galiba geri uyandığımda dikiyorlardı o kısım bitmek bilmedi sıkıldım. Ama hissetmiyorsun bişey yani belden uyuşmak komple uyumaktan çok daha iyi gerçekten

Hangi hastane cnm muayeneleri ne kadar peki?

Çok fena geliyor valla ama kp helal olsun valla ellerinden öp

ben o şekilde yaptım canım. evet uyuşturuyorlar ama yapılanları duymak biraz strese sokuyor. birazda miğdem bulanmıştı benim.

Canım ben dün nstye girerken bir kadın da girdi yanımda, kadın ilkini belden iğne yapmış yıllarca bel ağrım geçmedi dedi diğer bebekte genel uyudum ve hemen ayaklandım dedi bunu da genel uyuyacam dedi kesinlikle genel yaptır dedi. Çevremde yengem belden iğne yaptırdı bebek 7 aylık oldu hala beli ağrıyor kızın eğilince vs. Genel olarak epiduralle olanlarda bel ağrısı duyuyorum ben ya, olmayan da vardır illaki ama ben korkuyorum

Çok iyiymis canım o zaman ilgililerin detaylı sormuşlar inşallah şimdiki doğumunda öyle güzel olur

Ya bu nasıl olabilir az değil ki 1 kilodan fazla aradaki fark kör mü doktor
Valla doktor hatası yüzünden kadının bebeği kuvezde üstelik yaşarmı bilmem yaşamazsa engelli kalabilir filan demişler. Kesinlikle dava açılmalı da şuan o kadının bunları düşünecek hali olmadığına eminim. +- 200 300 gram hadi olsun 500 gram oynar da 1 kilodan fazla oynar mı

Oooo cidden kral adammış helal olsun

Bünyeden bünyeye değişiyor bence kimisi öyle rahat ediyor kimisi tüm uyuyunca bence vücudun tepkisi olsun kullanılan anestezik madde olsun herkeste farklı biz de karar verirken çevre ne diyorsa ona göre şekil alıyoruz

Bunu bende duyuyorum işte bel ağrısı muhabbetini birde hiçbir acı hissetmesem de o an çıkarırken basınç uygulayacaklar vs ama insan o anı da kaçırmak istemiyor böyle 2 türlü olumsuz yanı olunca insanında tümden uyuyasi geliyo korkuyorum valla bende bazen bi cesaret geliyo bazende bugünkü gibi oluyorum..
Kral adam zaten kv ye anne demiyorum kp e baba derim en baştan beri
O ona da kuruluyordur kvden ama en çok diğerini sevecek gibi yapsada gün gelecek doğrunun sen olduğunu anlayınca pişman olacakta iş işten gececek

Sırf şu durumdan dolayı engelli kalma ihtimalinden dolayı sezaryen de olasım geliyor kimi bebegin omzu takiliyormus bir ömür engelli ne biliyim ya valla zor bi karar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…