2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hiç sorma ya sanki o öyle yapsın sen bildiğini yap dimi insanlar bazı seyleri kafaya çok takıyor dertleri tasalari yok o yüzden
Sana katılıyorum canım (gideni nasıl satiyom ama)
Kesinlikle ben dedim bir iğne vurma yöntemine sinirlenip gittiyse meslek hayatı sonuçta hep iyi şeylerle maalesef karşılaşmıyoruz çeşit çeşit insanlar var tahammülün sıfırın da sıfırı olunca hayat hem çevrendeki insanlar hemde senin için katlanılmaz oluyor. Ben bu tarz insana bir katlanırım iki katlanırım sonra asla kaprislerini çekemem valla birde onun tribi afrası tafrasıyla mı uğraşacağız

ayy iyi olmuş gittiği o zaman canım zaten gergin oluyoruz kimi zaman ergenlerle saçma sapan insanlarla ugrasamayiz valla

Ben bu organizerleri yine sevemedim. Yokmu alternatif organizer alan bulan ?

Eklentiler

• IMG_9114.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 54
Anesteziye bağışıklık ne kadar değişik bir şey dimi ya
Evet bazı insanlarda oluyormuş. Ama bnce içiniz rahat olsun uyusmadan kesmezler. Benim anestezim filan çok iyiydi, baş ağrısı bacak ağrısı vs hiç bisi yaşamadım çok şükür hiç bisi de yapmadım. İnşallah hepimiz sorunsuz geçiririz

kubiskubiskubis naptın canım sesin çıkmadı
Gittim canım doktora idrar yolu enfeksiyonu çıktı beklediğim gibi. İlaçlarını al bol su iç dedi bütün ağrılarımda bu yüzden oluyormuş öyle söyledi doktorum. Neyse ki ilaç verdi kullanıcam geçer hemen çok şükür daha ciddi bişey yok öyle acil gel diyince bir an korktum panikledim işte

Aman çok şükür canım valla bende korktum bide ses çıkmayınca Allah korusun bişey mi var dedim. Neyse buna şükür ilaçlar geçirir çabucak manayla bebişi de gördün büyümüş mü

Aman çok şükür canım valla bende korktum bide ses çıkmayınca Allah korusun bişey mi var dedim. Neyse buna şükür ilaçlar geçirir çabucak manayla bebişi de gördün büyümüş mü
Yok canımmm görmedim kii benim doktorum biraz uyuz cumartesi gitmiştim zaten yeni muayene etmişiz tekrar ultrasona bakmaya gerek yok dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…