2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Burda annelerimizden biri son zamanlar haftada 1 kilo aliyo dedi ya belki hayırlısi böyleydi senin icin iyi o zaman irilikle erken doğumun yüzde yüz alakası olmaması güzel teşekkür ederim

Burda annelerimizden biri son zamanlar haftada 1 kilo aliyo dedi ya belki hayırlısi böyleydi senin icin iyi o zaman irilikle erken doğumun yüzde yüz alakası olmaması güzel teşekkür ederim
Son zamanlar hızlı alıyordu ama haftada bir kilo almadı benim hiç ama en son 3400 falan demişti ultrasonda 3700 doğdu, o fazla kiloda doğma olayı genelde tutuyor

Kızlar ya geceleri sizin de ağrılarınız artıyor mu gün sonu vücut mu pes ediyor yoksa gittikçe ağırlaştık diye mi böyle oldu acaba
Benim saati yok çok iş yapıyorsam o gün agri oluyo az da olsa ama ağrımaya başladığı an işi bırakıyorum dinlenip öyle devam ediyorum sadece bugünlerde uyurken artık sol tarafa doğru yatınca bebegin kafası mı poposu mu bi yuvarlak sert bir şey hissediyorum o his rahatsız edici ama acıtmıyor sadece hissi sevemedim

Kızlar ya geceleri sizin de ağrılarınız artıyor mu gün sonu vücut mu pes ediyor yoksa gittikçe ağırlaştık diye mi böyle oldu acaba
Eğer yorgunsam yatmak işkence oluyor
Ama yorgun değilsem öyle ağrım olmuyor canım. Sadece dönerken çok zorlanıyorum

Senin ilki normaldi buna neden sezaryen istiyorsun canım
İlkinde de bebek iri gidiyordu canım baş çevresi büyüktü, doğumumun da zor olduğundan bahsetmiştim, bunda da yine o şekilde görünüyor haftasına göre önde gidiyor kilosu ve başı. O yüzden tekrar aynı zorlukları yaşamak istemedim. Doktorla konuşmadık henüz ama sezaryen olmaya daha meyilliyim.

Ben çok iş yapınca direk öğlenden başlıyorum ama normal bir günse akşam başlıyor ağrılar sol tarafa yatın diyorlar bende senin gibi sola yatıyorum devamlı

İlkinde travma oldu demiştin , kesinlikle sırf normal olsun diye kendinden ödün verme tebrik ediyorum seni umarım hayırlı doğumun olur inşallah

cesursavasci bu arada bir arkadaşım 4500 doğurdu o da yine 40. haftanın içindeydi ve normal doğum yaptı 3. çocuktu onun gerçi o yüzden en rahat o oldu diyordu bir de 2 şer sene ara ile doğurduğu için vücut zorlanmadı heralde

İlkinde travma oldu demiştin , kesinlikle sırf normal olsun diye kendinden ödün verme tebrik ediyorum seni umarım hayırlı doğumun olur inşallah
Evet gerçekten büyük bir travmaydı benim için ama şimdi geriye dönüp baktığımda bebeğim sağlıklıydı en azından, çok şükür diyorum bazen şey düşüyorum ilk çocuğum normal doğdu oradaki yararlı bakterileri aldı, ikinciye haksızlık olur mu diye ama sonra da abartma diyorum kendime
Amin canım benim hepimizin çok güzel doğumları olur inşallah

Senin kontrolün ne zaman canım? Nstye girsen anlaşılır aslında. Acaba magnezyumu mu artırman gerekiyor?
Cuma günü calisir raporu almaya gitcem acaba gitmeden soylesem mi dedim o gün belki direkt nstye gir der. Normal randevum haftaya ctesi daha 10 gün falan var, cumaya geç kalmış olmam herhalde dimi, dönmeye mi çalışıyor niye toplanıyor anlamadım. Sırtımı koltuğun başına yasliyorum ayaklarımı da koltuğa uzatıyorum daha çok sola dönük gibiyim pozisyonum falan mı yanlış acaba

Düzenli olmadığı sürece endişelenme canım
Nasıl bir hesaplama yapmalıyım peki, yani bu akşam 2-3 defa hissettim ama bir aralık veremem. 2si arkaya arkaya mesela biri çok sonra gibi. Sertleştikten sonra da normal haline dönüyor tekme falan atıyor. Dönmeye falan mı calisiyor ne yapıyor anlamadım

Yani dediğim gibi ben de bebek hareketi ile o kasılmayı ayırt edemiyordum ilkinde, hala da edemiyorum o yüzden bir şey diyemiyorum. Bazen bebek pozisyonundan da karın sertleşip kasılıyor. Biraz hareket et yürü istersen bebek de pozisyon değiştirir o arada, hala geçmezse doktora yazarsın.

Karnımın bir tarafında kaburgaya baskı oluyor elimi koyuyorum bebek orada belli gövdesi mi artık bilmiyorum ama yaslanmış gibi sanki, karnıma bastırınca o hafif yumuşaklık da gitmiş oluyor sert oluyor, bir de dışarıdan bakınca da belli sağ taraf soldan daha sert. Tamamdır canım kalktım biraz şimdi normal halinde toplanma olmadı inşallah sıkıntısız ilerler sureclerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…