2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar benim bu akşam da arada karnımın sağ tarafında sertleşme oldu ya doktoruma yazmali miyim
Benimde oldu gün içinde yarın gitcem bakalım ne diyecek
Ya benim ilişkide bile daraldığıni hissediyorum bu insanlar nasıl doğuruyor ama 2 sene arayla 3.cocuksa rahattır gercekten

Kardeşim normal ben sezaryen oldum ondan daha saglikliyim

Benimde oluyor özellikle akşam yemekten sonra.
Bide dönerkende oluyor bence

Demek ki bu haftaların yeni güncellemesi de bu muymus,okuduguma göre nette de normal diyor
Aynen canım korkma.
Bendede oluyor 3 gündür.
Hem sertleşme hem bel ağrısı.

Yalancı sancılar sanırım böyle oluyor.
Bebek geliyor olsa bu ağrılar kasıkta birikmesi gerek.
Ve göbek üstten aşağı doğru inme hissi oluyor.
Üst karında baya rahatlama hissediliyor.

Bu haftalarda günlük kasılmalar normal miş.
Ama sayısı 3 ü geçmemeli.
Sürekli duzenli sertlesme olursa no zaman sıkıntı
Bi baktırmak gerek nts ile.

Ağrı gibi de olmuyor sadece karnımın sağ tarafında bebeği net hissediyorum sert bir şekilde orada duruyor. Sonra gevseyince de tekmelere devam ediyor. Bu akşam 3 defa arka arkaya oldu sabah hissetmemiştim. İnşallah sıkıntı yoktur

Benimde diğer renkliler böyle olmamış ama bunun kumaşından galiba. Neyse işte aklımızda bulunsun bazı kıyafetleri pert edebiliyormuş
Burda annelerimizden biri son zamanlar haftada 1 kilo aliyo dedi ya belki hayırlısi böyleydi senin icin iyi o zaman irilikle erken doğumun yüzde yüz alakası olmaması güzel teşekkür ederim
haftada 1 kilo mu alıyormuş mümkün değil gibi

Son zamanlar hızlı alıyorlar doğru ama 1 kg alan da nadirdir ya 300 400 yada 500 gr diyelim 500 bile 1 haftada zor gibi geldi ama alan vardır belki
Ayy neyse kızlar benim randevum var bugün inşallah güzel şeyler duyarım sagolsun bütün gece heyecandan 38373 kere kalktım yine

benimde öyle canım hatta uzun süredir bu şekilde. Çok sık yaşadığım bir olay. sanırım yerleri daraldığı için bu şekilde oluyor.

Arkadaşlar benim sancılarım erken doğum sanılmalarımın sebebi enfeksiyonmuş. Antibiyotik duyarlılık testi de yapmışlar tek kullanabileceğim ilaç iğne ne yazık kı. Sabah akşam 5 gün vurulacağım ve şimdiden pertim çıktı. Enfeksiyonun bu kadar sancı yapacağını hiç düşünmemiştim. 3. Vuruldum ve kasıklardaki sancılarım bayağı azaldı. Karnımda sizinde dediğiniz gibi sertleşmeler oluyordu onlarda azaldı. Direkt doğuma odaklıyız hepimiz haliyle ama aklımızın köşesinde de enfeksiyon durumu bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…