2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aay o zaman yeni bir tane daha alayım ben ya belleri ayarlanıyor ya o yüzden çok endişeli değilim giyerim zaten diye düşünüyorum bi tane daha bakayım ben sonra yaz geliyor zaten yaz pijamalarim olur diye düşünüyorum o zamana göbüş iner herhalde

Aramızda 9 gün var 400-500 gram arası oynuyor.. benim şeyime gelince günüme belki aynı olcaz ahahahha çıkmaz bacım o kadar nasılsın çıkacak fl değeri yazmıyor mu hiç

Kızlar ben bı uzun kollu pijama aldım, şimdi de kısa kollu gecelik aldım. Yeterli mi? Bir tane de kısa kollu pijama almalı mıyım?
Canım ben 3 takım koycam ikisi alt üst biri gecelikli. Fazla olsun da kullanmazsam geri getiririm diye düşündüm ne olur ne olmaz
Kızlar benim bütün takımlar altları çoraplı ayriyeten çorap yazıyor listede çorap almalı mıyım yinede
benimde patikli hepsi bencede pek gerek yok ama iki tane koyarım genede kullanılır kullanılmaz belli olmaz dursun kenarda

Ben de bir takim daha alayım o zaman kısa kollu olsun o da ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…