2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bence bizi kesecekler ard arda dogurcaz bence senle biz senin doktor peki bir şey dedi mi sana doğum hakkında ne zaman dogurcagin hakkında vs
Yok canım hiç bişey söylemedi çok erken dedi ama 2 hafta sonra çağırdı beni o zaman tekrar sorucam, ama böyle giderse ben isteyemiycem galiba normal doğumu gözüm korkmaya başladı

Kızlar bebek kıyafetlerini kurutma makinasında hassas programda yıkasak birşey olur mu sizce? Deneyen var mı.
Evimde balkon yok ya kurutma kullanıcam ya petek üstlerinde napsam sizce

Kızlar bende şimdi doktordan çıktım ikizlerimden oğlumun suyu fazla kızımın azalmış doktorumuz yine perinatologa yönlendirdi boyları kilolaları 1 hafta önde 1100 ve 1150 gr erkek ama sıvılarında sıkıntı olduğu için erken doğum olabilir dedi 34.hafta gibi düşünün diyor modum çok düştü bi de sabah şeker yüklemesi yapılacak ben yaptırmamıştım

Hemen sıkma canını belki daha da uzun sürer. Havuç suyu falan içsen oğlanın fazla ona da gidecek. Perinatolog ne diyecek detaylıca konuş canım. İnşallah yoluna girer
Şekeri ben de daha yaptırmadım stres basıyor beni.

Ya sen ya ben açılışı yapacaz galiba canım benimkide 28. Haftada 1200 gramdı cuma günü 3 hafta olmuş olacak gideli iki kiloyu görecem mi bakalım

İnşallah 75 olarak yaptır dedi doktorum yarın sabah gideceğim bende korkuyorum yarım limon al yanına dedi doktorum tadları çok kötü oluyır biraz sıkıp iç dedi

Kızlar beni o kadar paniklediniz ki indirime girsin alayım diye beklettiğim eksikleri hemen aldım
Kendime lohusa takımı eksiğim kaldı,
birde en önemlisi çocuğun ismi yok bizim hala
Valla bende panik oldum etiketleri kestim planlama yaptım bugüne kadar bu kadar doğumun yaklaştığını düşünmemiştim isim işi karışık ya biz 5 dk da koyduk ismini ama başka isim bul deseler bulamam herhalde

Kızlar beni o kadar paniklediniz ki indirime girsin alayım diye beklettiğim eksikleri hemen aldım
Kendime lohusa takımı eksiğim kaldı,
birde en önemlisi çocuğun ismi yok bizim hala
Ayyy kusura bakmayın kızlar

İkizler için 34. Hafta çok iyi bi hafta sayılır normalde de 35. Hafta beklenen aralık. Bu konuda canınızı sıkmayın derim.
Şuan kaçıncı haftanızdasınız. Kiloları iyi gibi aralarında fark var ama ben yuzde otuzu gecmediği sürece ciddi anlamda sıkıntı cıkaracak boyutta degil diye biliyorum.
Kacıncı haftadasınız suan da?
Benimkilerde de birinin suyu digerine göre azdı ama sizinkinden daha ufaklardır tahminimce bire ulaşmadı kiloları.
Birde şeker yüklemesini yaptırın mutlaka. İkizlerde gebelik sekeri ihtimali daha yuksek oluyor demişti doktorum. Banada 23. Haftamda yapıldı ama bir sıkıntı cıkmadı seker konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…