2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
27+1 deyim suyu fazla olan oğlum 28+4 görünüyor daha az dediği kızım 28+2 yarın yaptıracağım şeker yüklemesi
Oğlumda ekstrimite deformesi de var elleri içe dönük ayakları clupfoot dedikleri ondan korkuyorum

El içe dönüklüğü hakkında bilgim yok inşallah bir sıkıntı yaşamadan ikisini de kucagınıza alırsınız
Su mevzusu hakkında benimde basıma geldigi için az bucuk bilgim var. Bende yarın gidecegim kontrole 26+5 olacaklar. Aralarındaki farktan dolayı 28 i görürsek risk çok azalıyor demişti doktor.
Sizi perinatalog görmüyor mu yönlendirdi dediniz ya onu merak ettim

Amniyosentez sonuclarım temiz çıktı yani zihinsel bir engeli yok bende normal takibinde olduğumz doktora gittim ama doktorum perinatologuma gitmemi önerdi
Suyu birinin az birinin çokken size ne önerdi naptınız yarın buraya yazar mısınız son durumları inşallah toparlanmışlardır Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın sağ salim kucağımıza alalım minikleri

Acıkcası o zaman devlette iki haftada bir perinatologa takipliydim onlar söylemişti şeker yüklemesini yaptırın ikizlerde sekerden dolayıda bu olabiliyor denmişti.
Seker yüklemesini yaptırdım ama sonrasında rahim agzı uzunluğu konusunda biraz güvenim kırıldı oradaki doktoru bırakıp baska bir doktora başladım. Aralarındaki fark konusunu da birazcık ikinci doktorum acıkladı. İlk etapta dedigi 28. Haftayı görürsek aralarında fark riskli olmaz. Siz o sınırı geçmiş gibisiniz sanki
Seviyeleri var sanırım bu durumun ciddi boyutta degil demişti.
Amiin. Tabi haber veririm. İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucagımıza evlatlarımızı

Ben de 75 lik yaptırcam haftaya

Anladım ben de yarın bi perinatologa gideyim ne diyecek bakalım inşallah tek şekerden kaynaklıdır bi şekikde onu düzene sokabiliriz emme refleksi gelişmemiş gibi şeylerde duydum çünkü

Anladım ben de yarın bi perinatologa gideyim ne diyecek bakalım inşallah tek şekerden kaynaklıdır bi şekikde onu düzene sokabiliriz emme refleksi gelişmemiş gibi şeylerde duydum çünkü
Emme refleksi suan ki sürecte anlaşılabiliyor mu ki? Hiç duymamıştım

Acaba bebegi parmağı emerken mi yakalıyo doktorlarda ona göre karar veriyo benimkinin eli muhakkak hep yüzünün yakınında oluyor bugün tamamen kapatmış orası ayrı
Benim oğlumun da yüzünğ göremedik hiç iki elini yumru yapıp kapatmış 10 dk boyunca uğraştı ama yok bilmiyorum kızlar modum baya kaçık hayırlısı ile bi doğursaydıkk benim ilk gebeliğim bi de çok stresli ve sorunlu geçiyor

İnşallah saglıkla kucagına almak nasip olsun canım stres yapma stres bebege en büyük zarar tabiki evlat olunca düşünmeden edemiyor insan

Nst ücreti kaçmış?
Girmediğim için bilmiyorum canım unuttum da
Stres yaptıkça her şey daha kötü olur her zaman olumlu kalmaya çalış ne güzel uğraşmış benim uğraşmıyor pek videoya alıyorum maksimum 2 bucuk dakika sürüyor onda da ölçü vs alcam diye bir sürü vakit geciyo
Benimkinin de eli hep yüzünde
Parmaklarını çok seviyorlar demek ki

Ayy bakalım beni alacak mı nst ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…