2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Valla bize eziyeti seviyorlar da olabilir

Bilmiyom da senin belirtiler devam ediyor mu yine
Evet canım devam bugün öyle bir salladıki ki göbüşümü korktum depremi yaşattı bana. Buda 30 haftalık göbüş 8. Aya girince birden büyüdü

Eklentiler

• 35B717FC-D268-4A14-9FF9-A080678B5788.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 76
32. haftada çalışır raporu almaya gittiğinde muayene ücreti ödeyecek misin canım sordun mu? Ben de randevuyu ona göre alıcam da
Kızlar bebek kıyafetlerini kurutma makinasında hassas programda yıkasak birşey olur mu sizce? Deneyen var mı.
Evimde balkon yok ya kurutma kullanıcam ya petek üstlerinde napsam sizce
Ben hassas programda yıkadım evin içinde kuruttum camı tamamen açtım. Bizim ev çok sıcak 3 saatte kuruyor zaten, camı açtığım için de havalanarak kurumuş oldu sorun olmadı.

İnşallah öyle degildir kuzum ama ben sana kendi hikayemden bahsetmek istedim. 36 yaşındayım ve bundan 36 sene önce düşün ultrason yok dogru düzgün doktor yok şu zamanki gibi hiç bir şey kolay degilmiş ve bende ayaklarım içe dönük dogmuşum o zamn tıpın bu kadar ilerlememesine ragmen 2 yıl içinde ayaklarım düzelmiş tabiki şimdiki gibi olmadıgı için o zaman belli bir süre alçıda kalmış ayaklarım ve şuan bunu pek kimse bilmez çünkü hiç bir belirti kalmadı sadece diger bebeklere göre 3 5 ay geç yürümüşüm ama olsun annem hiç sorun yapmamış çünkü gelmiş geçmiş seni çok iyi anlıyorum annemde bana anlattıgında o günleri tekrar yaşamış gibi anlatmıştı

Duyduğum an çok kötü olmuştum hamileliğim zehir gibi 2 ayı geçti geçen hafta amniyosentezi temiz çıkınca içim rahatladı dedim ama şimdi de suyu fazla dedi yani bilmiyorum sürekli bişelet çıktı artık Rabbimden geleni kabulumüz dedik direk elimizden geldiğince bizde tedavi ettireceğiz
Anlatıp biraz içime su serptiğin için çok teşekkürler canım insan böyle şeyler yaşayan birilerinin hikayesini dinleyince yalnız olmadığını anlıyor ve daha hızlı toparlanıyor

Benim de bir tanıdığımın oğlu öyleydi doğduktan sonra 3-4 ay bir aparat taktılar ayaklarına, sonrasında düzeldi şimdi gayet normal.
Bizede ya aparat en kötü ihtimal ameliyat dedi bakalım başka bir sorunumuz olmasın Rabbim bütün hepsine şifa versin minicikler çok üzülüyorum

Yok canım randevu almadım hatta cuma günü gel sekreterlikten iste verirler dedi

İnşallah 75 olarak yaptır dedi doktorum yarın sabah gideceğim bende korkuyorum yarım limon al yanına dedi doktorum tadları çok kötü oluyır biraz sıkıp iç dedi
Soğuk iç kesinlikle o zaman tadı güzel oluyor ılıkken içilmiyor

inşallah öyle bir imkankarı vardır daha çok bayılmaktan falan korkuyorum çünkü ben acıkınca bile bayılacak gibi hissediyorum
Hastane mi verecek seninkini bizimki eczaneden aldırmıştı bir gün önce aldım dolapta beklettim gayet içildi ama ben tatlıya bayılırım 1 saat sonra beni kötü yapmıştı açık alanda felan durunca çarpmaz sanırım ben direkt çalışmaya başladım içip kötü oldum

inşallah öyle bir imkankarı vardır daha çok bayılmaktan falan korkuyorum çünkü ben acıkınca bile bayılacak gibi hissediyorum
Çok sıkıntılı bişey değil korkmayın ben devlette yaptırdım onların ki bile dolaptaydı. Ha çok soğuk değildi. Kendileri verdiler bana ben eczaneden almadım. Limonlu şekerli bişey limonlu soda gibi içerken bi sıkıntı olmuyor sonrası biraz sallıyor temiz hava da içerseniz sıkıntı yaşamazsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…