2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
2 gün önce ağlıyodum artık oturuyorum olmuyo yatıyorum olmuyo omuriliğim komple baştan aşağı çok ağrıyo neden oluyo acaba

Eveeet arada kaldırıyorum eşim bazen arkama geçip kaldırıyor aay o kadar rahatlıyorum ki meğer belim ne çok yük tasiyomus benim hep öyle ya çıktıktan 5-10 dk sonra direkt geliyor
dimi taşırken insan farketmiyor keşke hep tutsalar hatta yatarkende yukarıdan bir şey mi baglasam karnimi tutsa rahat uyusam diyorum

Gerçekten şuan 2. Ve 3.yu doğurma cesaretini gösteren annelerimizi gönülden kutluyorum
Kızz ne var çok güzel bir duygu hiç korkacak bişe yok sezeryan için konuşuyorum bunu normal doguramam ben maşallah hiş yatmadım diyebilirm dogumdan sonra sadece bir gün uzandım sadece. Ayy bu arada konu başlıgımız neden popüler konu olmuş ünlü mü olduk

Bana yapmadı iğne canım ama zaten o an sancıdan acı çektiğin için o kesi acısını hissetmiyor insan gerçekten ay doğumun her türlüsü zor ya Allah kolay toparlanmayı nasip etsin hepimize
Nasıl igne yapmadan kesti kız

Hamile yastığı o konuda çok iyi oturma odasında da uzanırken karnımın altı a yastık koyuyorum
Aşırıii mantıklı bende denicem
Kız korkudan 9 doğurdum burda ooo maşallah çok iyiymis bende inşallah öyle olurum galiba anlamadım niye öyle olduk

Ay ben her gece kafamda doğum yapıyorum ama sadece şu iğne olayından çok korkuyorum. Çok acıyor mu

Kız O ozgeeeee1 seni kaybetmek istemiyoruz fazla diğer tarafa yazma yada bi işaret çak geri döndüğünde senin sen olduğunu anlayalim
Hahahhaah korka korka yazdım zaten dikkat çekerim diye ama afrayı çok severim yani burda neler paylaştık sen de vardın gruplarda öyle bi yorum yapayım dedim yapmaz olaydım

Hahahhaah korka korka yazdım zaten dikkat çekerim diye ama afrayı çok severim yani burda neler paylaştık sen de vardın gruplarda öyle bi yorum yapayım dedim yapmaz olaydım
Ahahahah bende bir şey demeye çekiniyorum bende çok severim temmuzdan beri taniyorum şey gibi olmayacak mı geri dönünce X mi diyeyim yoksa sen mi gercek ismini söylemek istersin özgeeee1
Nisan annelerinden geliyorum çok ayıp valla banlatirim hepinizi
Tühhh yakalandık

2 gün önce ağlıyodum artık oturuyorum olmuyo yatıyorum olmuyo omuriliğim komple baştan aşağı çok ağrıyo neden oluyo acaba
Yaa benim de öyle komple omurilik ağrıyor en tepeden aşağıya kadar , sürekli masaj yaptırıyorum o zaman geçiyor bırakınca yine başlıyor çok kötü
Nasıl igne yapmadan kesti kız
O an anlık gelişiyor ya kesi durumu, iğne yapıldığını bile duymamıştım ben, arkadaşlarım da hep iğnesiz kesildiler öyle söylediler yani Bebek rahat çıksın diye cart kesiveriyolar ama acısını hissetmiyo insan işte o an.

Oha ya sen yazdıkça benim kalbim sıkışıyor

Ay belki de uyuşturuyorlardır ya bilemiyorum şimdi yanlış olmasın belki de kimse farkında değildir ama benim doktorum çok kötü olduğu için bana eziyet olsun diye kesin canlı canlı yaptı
Seninki zaten kendini aşmış hayir ben senin o yaşadıklarına rağmen cesaretine ayrı hayranım ben olsam komple tası tarağı toplamıştım

Oha ya sen yazdıkça benim kalbim sıkışıyor
Yine de sezaryen daha zor gelmiyor mu size de? Karın kat kat kesiliyor dikiliyor alt tarafın tamamen uyuşuyor hareket ettiremiyorsun falan ve o karın dikişleri ile bebeğe bakmak zorundasın valla daha zor ben düzgün bir normal doğum yapabilseydim ikinciyi de normal denerdim de şu an korkuyorum gerçekten iki doğum şeklinden de

Harbiden o sayede mi vazgecti, ne bileyim orda da adam bi tuhafti baslarda iyiydi de sonradan gercek yuzunu görmüştük Allah affetsin çok güldüm ya
Bizim grup popüler konu olmus
Valla o sayede vazgeçti yoksa yine han derdi aklı hala han da
Evet bende farkettim doğum yaklaşan ay olsa mart yada Nisan annelerinin popüler konu olması lazım bizim grup olmuş niyeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…