2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aynen canım ben iftardan sonra kocamı ikna edeyim en iyisi artık

Her iki şekilde de dogum yaptım canım tüm bayılmak kesinlikle istemiyorum belden daha kolaydı

Kızlarrr sanki benim göbeğim düştü önceden daha yukardaydı şimdi 4 5 parmak aşağıda göbek ve biraz küçüldü gibi bebek kanala mı yerleşti acaba

Ya niyeyse bana da normal doguramicam gibi geliyor ama sezeryanla ilgili durumlardan ötürü de normal doğurmak istiyorum bir de bayilayim mi belim mi uyussun olayı çıktı ya çok kararsızım

Peki doktorunla bu durumu paylaştın mı canım demek ki ödemde yapiyor biraz seni daha çok zorluyo

Ya niyeyse bana da normal doguramicam gibi geliyor ama sezeryanla ilgili durumlardan ötürü de normal doğurmak istiyorum bir de bayilayim mi belim mi uyussun olayı çıktı ya çok kararsızım
Bi de bayıl istersen feriha modunu mu açsak acaba o an bence sen normal dogurcaksin bende sezaryen bak gorursun

Ayy dur o kesi atılmadan önce iğne yapiyorlarmis ama bak bana hep öyle dediler
Bünyeden bünyeye değişiyor demek ki ben kendi bünyemizde bilmiyorum canım bu arada geçmiş olsun
Bana yapmadı iğne canım ama zaten o an sancıdan acı çektiğin için o kesi acısını hissetmiyor insan gerçekten ay doğumun her türlüsü zor ya Allah kolay toparlanmayı nasip etsin hepimize

Bana yapmadı iğne canım ama zaten o an sancıdan acı çektiğin için o kesi acısını hissetmiyor insan gerçekten ay doğumun her türlüsü zor ya Allah kolay toparlanmayı nasip etsin hepimize
Ayy ben doğuramicamm bu yazıyı okuduktan sonra komple bayılma isteği geldi golden-snitch
O kadar aciyo he

Hannnnn hannnn bide diyodun ki masumlar apartmanındaki han ın karakterini söyle eşine ozaman vazgeçer diye işin kötü tarafı tamda oradaki han dan esinlenmişti neyseki tersten okunuşunu duyunca vazgeçti Kaan candır Kağan Kaan

Oof sorma o gerginlik bende de var eşim de bence sen var ya hemencecik kolayca doguracaksin diyor beni gaza getirme şekli sen aklına koydugun her şeyi yaparsın diyen çocuk canlanıyor gözümün önünde
Bana da sen çok rahat doğurcaksın gibi geliyo böyle bi mizacın var hani her şeyi bize tane tane çok güzel anlatıyosun ya sanki doğumdan da çıkıp öyle anlatcakmışsın gibi

Harbiden o sayede mi vazgecti, ne bileyim orda da adam bi tuhafti baslarda iyiydi de sonradan gercek yuzunu görmüştük Allah affetsin çok güldüm ya
Bizim grup popüler konu olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…