2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Seninki zaten kendini aşmış hayir ben senin o yaşadıklarına rağmen cesaretine ayrı hayranım ben olsam komple tası tarağı toplamıştım
Ben de asla düşünmüyordum ikinciyi ama oğlum çok istedi, ileride pişman olmayayım yaşım geçmeden doğurayım dedim de öyle, yoksa cesaret falan yok

Canım senin korkman çok normal deneyimlemissin biz bilinmezlige yaklaştıkça daha çok korkuyoz
Bana da sezaryen daha zor geliyo dediğin gibi dikiş vs ama normal doğumda da ilk tuvalet beni korkutuyor birde ilk ilişki korkutuyo
Ben de asla düşünmüyordum ikinciyi ama oğlum çok istedi, ileride pişman olmayayım yaşım geçmeden doğurayım dedim de öyle, yoksa cesaret falan yok
Ana yüreği iyi yapmışsın o zaman canım oğlun napiyo karnını seviyo mu

Her türlüsü zor geliyor şu an bana

Bütün anne gruplari popüler olmuş kızlar böyle bir sey olduğunda herkes kendini belli edecek şeyler yapsın bari teker teker gitmiş gruptakiler çok üzücü

İlk tuvaleti hiç hatırlamıyorum ya zorlanmamışım demek ki ilk ilişki için de ben 3 ay beklediğim için artık iyileşmiştim
Oğlum seviyor karnımı evet, heyecanla bekliyor bakalım bu kadar istedi inşallah kıskanmaz

Ahahahah bende bir şey demeye çekiniyorum bende çok severim temmuzdan beri taniyorum şey gibi olmayacak mı geri dönünce X mi diyeyim yoksa sen mi gercek ismini söylemek istersin özgeeee1

Tühhh yakalandık
Geri dönünce falan noooluyo bacım hemen yolladın sen de beni gitmiyom bi yere ben seviyorum grubumu

Resmen aynı. Az önce masaj yaptırdım sadece o an iyiydim özellikle yatınca başlıyor benimki onu fark ettim

Bana da haber verir misin doktorunuza sorunca

Ay ben her gece kafamda doğum yapıyorum ama sadece şu iğne olayından çok korkuyorum. Çok acıyor mu
Yok canım inan hiç hissetmedim ben çok şükür zaten sonra anında ayaklarından uyuşmaya başlıyor yatırıyorlar sonrası çok rahat acı hissetmiyorsun ilk ayaga kalkarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…