2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hakkında hayırlısı olsun canım. Sağlıkla gelsin minnak. Riske atmamak adına iyi etmişsin çünkü erkekte denk gelebiliyor dr kadınsa bile asistan vs erkek olabiliyo
Ben geldiiimm elhamdulillah herşeyimiz normal
Maşallah kuzuya ay bana böyle kağıt vermiyorlar yaa. Sadece yüzünün görüntüsü var o kadar hiç bi bilgi yok kağıtta

Kızlar ya benim gogsumun altında göbeğimin başladığı kısım sanki uyuşuk orayi çok hissetmiyor gibiyim çok ilginç

Duygulandirdin beni oğlun herkesin yüzünü güldürmeye geliyor canım benim Allah senden de razı olsun
Amin canım inşallah sağlıkla gelsinler de yeterki bebişlerimiz inşallah
Ayy noluyo noluyooo beni de Nazar haktır ve vardır dersem tanırsınız herhalde nazarcı abla diye nick yaparım

Devletin suyumu çıktı devlette doğurun derse biri o da benim bak
Ayyyy gece gece cidden çok iyi güldüm ya morelim yerine geldi

Tansiyon çok düşük değerse dr gitmelisin

Ayy kavanoz kavanoz nutella yemek istiyorum yaa sizede oluyo mu napıyosunuz tatlı ihtiyacında?

Aynen riske atmak istemedik bakalım güzel olur inşaAllah doktor ebe iyiydi sevdim, tek olumsuz yanı yenidoğan yoğunbakım yokmuş onada gerek kalmaz inşaAllah

Günaydın kızlar 3 gündür kasiklarimda ağrı oluyordu özellikle yattığımda acıyordu.. benim bebis sıcağı hiç sevmiyor eşimin eli de çok sıcaktır dün artık kasıklarima elini koydu (3 gündür aklımız nerdeyse) bebek hareketlendi ve kaçmaya başladı o bölgeden ay bi rahatladım o rahatlamayla uyuyakalmisim tavsiye ederim bebeginiz neyde hareket ediyorsa agriniz olduğunda onu yapın o bölgeden uzaklaşıp sizi saliyo

İki çocuk doğurup üçüncüye 4 aylık hamileyken profil fotoğrafımda gayet fittim dersen ben senin olduğunu anlarım o sırada 1 çocuk doğurup öbürüne hamileyken 100 kilo olan ben
Bende eksik kalmayım beni nasıl bilirdiniz tahmin ediyorum suaann ve cevabı merak ediyorum

Benimki de soylemeden almıyor bazi doktorlar öyle cozdukten sonra doktoru anlıyorsunuz bu hafta bende rica etcem genel bir kan tahlili bakılması icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…