Yok canım ilk kızımda takıdık dr vardı doğumumu bayan yaptırdı. İkinci kızımda maddi imkan yoktu ama yine elhamdulillah bayan girdi doğuma hiç erkek görmedi. Bundada elhamdulillah imkan var özelde olsun dedik. Aslında devletten memnundum ama işte seçme şansı olmayınca riske atmayalım dedik
Hakkında hayırlısı olsun canım. Sağlıkla gelsin minnak. Riske atmamak adına iyi etmişsin çünkü erkekte denk gelebiliyor dr kadınsa bile asistan vs erkek olabiliyo
Kızlar aşırı bir sırt ağrım var iki gündür sizde de var mı? Tansiyonum da 7-5 sürekli, önceden de düşüktü ama artık hep bayılacak gibi hissediyorum kendimi sürekli yatma ihtiyacı duyuyorum. Bende de mi enfeksiyon var acaba?
Hakkında hayırlısı olsun canım. Sağlıkla gelsin minnak. Riske atmamak adına iyi etmişsin çünkü erkekte denk gelebiliyor dr kadınsa bile asistan vs erkek olabiliyo
Maşallah kuzuya ay bana böyle kağıt vermiyorlar yaa. Sadece yüzünün görüntüsü var o kadar hiç bi bilgi yok kağıtta
Aynen riske atmak istemedik bakalım güzel olur inşaAllah doktor ebe iyiydi sevdim, tek olumsuz yanı yenidoğan yoğunbakım yokmuş onada gerek kalmaz inşaAllah
Günaydın kızlar 3 gündür kasiklarimda ağrı oluyordu özellikle yattığımda acıyordu.. benim bebis sıcağı hiç sevmiyor eşimin eli de çok sıcaktır dün artık kasıklarima elini koydu (3 gündür aklımız nerdeyse) bebek hareketlendi ve kaçmaya başladı o bölgeden ay bi rahatladım o rahatlamayla uyuyakalmisim tavsiye ederim bebeginiz neyde hareket ediyorsa agriniz olduğunda onu yapın o bölgeden uzaklaşıp sizi saliyo
İki çocuk doğurup üçüncüye 4 aylık hamileyken profil fotoğrafımda gayet fittim dersen ben senin olduğunu anlarım o sırada 1 çocuk doğurup öbürüne hamileyken 100 kilo olan ben
İki çocuk doğurup üçüncüye 4 aylık hamileyken profil fotoğrafımda gayet fittim dersen ben senin olduğunu anlarım o sırada 1 çocuk doğurup öbürüne hamileyken 100 kilo olan ben
Kızlar siz böyle sürekli tahlillerinizi paylaşıyorsunuz ya benim doktorum benden hiç tahlil istemedi, hamileliğin ilk aylarında Aralıkta bi istemişti sadece, daha sonrasında Ocak ayında sağlık ocağı yaptı o kadar. Benim acaba doktoruma sormam gerekir mi tahlilleri. Hiç hatırlat falanda dememişti bana