- 22 Ağustos 2016
- 2.747
- 2.474
- 133
- 27
Yok kız evin önünde felan olmuyormuş illa salon olacakmışBen hayatımda antalyada gördüm bunu ilk defa kapalı pazar yerinde düğün yapıldığını ahahahahha madem öyle çok şey istiyo o tarz yerde yapalım deseniz ne diyecek acabahayırdır kız altınları alıp gidecek heralde ne bu altın seyi oha birde ailesine hala para yediriyor kız abinin gerçekten aşktan gözüne perde beton ne varsa inmiş siz onu kaldiramazsiniz
Sbıdndkdd bu konu her açıldığında ben de eşime aynısını diyorum bedavaya almışsın beni diyeBen bedava gitmişim ajsjsjjs
Senin değerlerin nasıl benim sabah açlık 104 çıktı çok üzülüyorumMerhaba canım ben de düzenli takip ediyorum doktorum birinci saat tokluk 140 altında ikinci saat 130 altında olmalı dedi
Abin salak mı5 parmağına yüzük
2 metre zincirli 250 binlik kolye
150 gram bilezik
Tüm ev eşyaları
Ayrı kına ayrı düğün ve nişan
Hepsi bizdeki bu da babası kabul ederseymiş 150 gram bilezik az olabilirmiş
Ay bir oğlan annesi olarak dehşet içinde okudum, Allah abine akıl fikir verir inşallah da kızın gerçek yüzünü görür, çok üzücüYa bir de bizim tarafın taktıkları kendilerine kalcak annemler asla dokunmaz onların tarafından takılam her şey kız tarafında kalıyormuş kız tarafı kınada takı takarmış onu da alırmış ailesi biz abime söylüyoruz ablamla ama o da pek oralı değil. abim yapabileceklerini söylemiş kıza kız da ben ailemle konuşamam babamın haberi olursa 2 hafta sonra isteme olması lazım felan demiş. Babasıyla konuşamıyor tamam ama annesiyle de konuşamıyor kız ama sürekli gece gündüz birlikteler nasıl izin alıyor anlamıyorum kaç günlüğüne abim sevgilisi ve kızın kardeşi tatile gittiler Fethiye Davraz vs ona izin veriyor o zaman kız ailesiyle konuşuyor anlamıyorum yani
Kabul etme tabi canım ne münasebet hatta sen kirada oturuyorsan abinin de babanlara kira vermesi lazım ya da sana da kira yardımı yapması lazım. Erkek çocuk diye ya da evi var diye ayrımcılık yapılmamalı bence. Ablan ev aldı diye onun ne suçu var. Ay kız aileyi birbirine düşürecekHa bir de annemlerin evi vardı Antalyada orda kira vermeden oturacaklardı kız da bu ev bizim oalcak evlenince gibisinden söylemiş annesine o zaman evi arabası olduğu için 150 gram bileziğe okeylerdi. Ablam benim evim var senin olsun dedi ben de kabul etmedim benim de evim yok dedim. Babam da böyle olunca kızdı ben daha ölmeden kimseye miras paylaştırmam diye oturacaksan kira vermeden oturursun dedi şimdi o 150 gram bileziği de kabul etmezler. Daha bu konuda kendileri karsr veremiyorlar ama abim ısrarla tanışmaya götürmeye çalışıyor
Öyle tabi hangimiz altınları takıp dışarda geziyoruz ki ben en son düğünde taktım balayından döndük sattık arsa aldık. Dediğin gibi kolye felan değeri o kadar azalıyor ki hem ayarı düşik hem işçilik bindiriyorlar üstüne bir değeri kalmıyor aldığının yarısına bile satması zor. Ben de evlendikten sonra çok müdahale edeceklerini düşünüyorum. Hadi altınları satıp bir şey alalım deseler ailesinin karşı çıkıp kızın da onların sözüne bakacağını düşünüyorum. Gerçekten farklı kafa benim arkadaşım da Diyarbakırlı kıza bilezik mi ev mi diye sordular kız ev alın altın istemez dedi. Doğuluyuz adet böyleye getiriyorlar işlerine gelince ama karakter biraz da. Ya zaten kaçırma nerden çıktı anlamadım şok olduk öyle diyecek biri de değildi asla. İşte anlamadığımız konu o kız akşamları felan çıkıp geziyor rahatça saat gece kaçlara kadar. Her şeyi geçtim tatike vs gidiyor o zaman annesiyle rahat konuşuyor sıkıntı olmuyor onu da anlamadım ya. Çok uzun da değil 6-7 ay belki daha kısadır ama nasıl kör oldu bu kadar bilmiyorumAnladığım kadarıyla kız gösteriş meraklısı. Pırlanta kolye satsa dahi değerinin altında gidecek bir şey. Full altınlı bir şeyler istese Dicem ki kendini garantiye alıyor. Altınlar kızlarının diye abine dokundurtmazlar bence. Daha şimdiden niye böyle eziyet ederler anlamam. Çiftler evlendikten sonra altınları satalım ev araba bir şey alalım diye uğraşırlar bu kafa çok değişikmis gerçekten. Aay hiç girmesin kaçırma olaylarına sakın. Madem ailesi bu kadar sıkı nasıl tatile falan gidiyorlar. Ne kadar süredir beraberler?
Canım o sıcaklıktan zıyade temas sevmiyorlar bence benım bebişte elımı kolumu koysam sürekli tepiyor nst de ebelerı ıtıyor ebeler bu kız temas sevmeyecek dıyor arkadasımın kızı da boğa burcu oda temas sevmıyormus bence bızımkıler temas sevmeyecek ben koalanın temas sevmeyen kızı olamaz diyorumGünaydın kızlar3 gündür kasiklarimda ağrı oluyordu özellikle yattığımda acıyordu.. benim bebis sıcağı hiç sevmiyor eşimin eli de çok sıcaktır dün artık kasıklarima elini koydu (3 gündür aklımız nerdeyse) bebek hareketlendi ve kaçmaya başladı o bölgeden ay bi rahatladım o rahatlamayla uyuyakalmisim tavsiye ederim bebeginiz neyde hareket ediyorsa agriniz olduğunda onu yapın o bölgeden uzaklaşıp sizi saliyo
DnıemeoekdAbin salak mıay niye onun fıstığı bizimkinden farklı mı vah vay
Canım şaka bir yana o işi baştan reddetmeniz lazım sevgi de bazı seylerın gerısınde kalmalı bu devirde boyle aptal şeyleri söyleyen kız mı kaldı ne kadar cahil ve vahim bi durum ılerde başlık parasıda ister gelmeden otoriteyi eline almak istiyor evler altınlarDnıemeoekdgeçen konuşuyoruz bizimki plastik onunki altım herhalde diyorum ben de
Ya aklıma dolandırıcılık geliyor öyle bir ihtimal olabilir miÖyle tabi hangimiz altınları takıp dışarda geziyoruz ki ben en son düğünde taktım balayından döndük sattık arsa aldık. Dediğin gibi kolye felan değeri o kadar azalıyor ki hem ayarı düşik hem işçilik bindiriyorlar üstüne bir değeri kalmıyor aldığının yarısına bile satması zor. Ben de evlendikten sonra çok müdahale edeceklerini düşünüyorum. Hadi altınları satıp bir şey alalım deseler ailesinin karşı çıkıp kızın da onların sözüne bakacağını düşünüyorum. Gerçekten farklı kafa benim arkadaşım da Diyarbakırlı kıza bilezik mi ev mi diye sordular kız ev alın altın istemez dedi. Doğuluyuz adet böyleye getiriyorlar işlerine gelince ama karakter biraz da. Ya zaten kaçırma nerden çıktı anlamadım şok olduk öyle diyecek biri de değildi asla. İşte anlamadığımız konu o kız akşamları felan çıkıp geziyor rahatça saat gece kaçlara kadar. Her şeyi geçtim tatike vs gidiyor o zaman annesiyle rahat konuşuyor sıkıntı olmuyor onu da anlamadım ya. Çok uzun da değil 6-7 ay belki daha kısadır ama nasıl kör oldu bu kadar bilmiyorum
Amin inşallah dua edin yaAy bir oğlan annesi olarak dehşet içinde okudum, Allah abine akıl fikir verir inşallah da kızın gerçek yüzünü görür, çok üzücü
Kabul etme tabi canım ne münasebet hatta sen kirada oturuyorsan abinin de babanlara kira vermesi lazım ya da sana da kira yardımı yapması lazım. Erkek çocuk diye ya da evi var diye ayrımcılık yapılmamalı bence. Ablan ev aldı diye onun ne suçu var. Ay kız aileyi birbirine düşürecekbu devirde her şey ateş pahasıyken bu denli keyfi şeyler istemesi çok saçma gerçekten.
İki haftada 400 gr almış çok iyi bence maşallah kuzuyaGünaydın kızlarbugün görüş günümüzdü 30+5 teyiz 1800 gr 43 cm olmuş kızım, bu kez haftası ile uyumlu çıktı demek gerçekten şekerli şeyler kilo yapıyormuş onları kesince az kilo almış.
Kafası 2 hafta önde gidiyor hala ama ona yapacak bir şey yok genetik dedi doktor. Oğlumun da kafası büyüktü zaten
Doktorla doğum şeklini konuştum korkularımdan bahsettim, ilki normal neden sezaryen düşünüyorsun dedi, anlattım ilk doğumdaki zorlukları. O da şu an kilosu iyi gidiyor kafası da eğer çok iri olmazsa önce normal deneyelim bakalım duruma göre, olmazsa öyle sezaryen yaparız dedi. Beni baya motive etti. Günde yarım saat yürüyüş yap hareketli ol dedi. Ben bir de yaralarım çok zor iyileşiyor ilk doğumda da öyle olmuştu ondan korkuyorum dikişlerim iyileşmezse diye dedim, o da beyaz tenli ve kanın az olduğu için diğer insanlara göre daha zor iyileşir evet ama şekeri tamamen kesersen protein ağırlıklı beslenirsen daha çabuk toparlarsın dedi. İki doğumun da zorlukları var ama bebeğine kavuşunca hepsi unutulacak falan dedi bugün sağ tarafından kalkmış heralde baya 20 dk psikologluk yaptı bana. He yarın gitsem beni unutmuş olur o ayrıöyle işte..sona doğru yaklaşıyoruz bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
Ay annesi demiş ki bizde süt parası ama onu da almayayım aklıma geldikçe çıldırıyorum ya şaka gibilerCanım şaka bir yana o işi baştan reddetmeniz lazım sevgi de bazı seylerın gerısınde kalmalı bu devirde boyle aptal şeyleri söyleyen kız mı kaldı ne kadar cahil ve vahim bi durum ılerde başlık parasıda ister gelmeden otoriteyi eline almak istiyor evler altınlar
Biz söylüyoruz abime ama anlamıyor nasıl böyle oldu 3-5 ayda normalde her hafta farklı bir kızla gezip tozuyordu. Şimdi diyor ki istemeye gidelim yapabileceklerimizi söyleyelim babası verirse verir. Gidersek de babam kesin söyleyemez her şeye tamam der. Böyle böyle annemlerin aklına girip kızla evlenecekCanım şaka bir yana o işi baştan reddetmeniz lazım sevgi de bazı seylerın gerısınde kalmalı bu devirde boyle aptal şeyleri söyleyen kız mı kaldı ne kadar cahil ve vahim bi durum ılerde başlık parasıda ister gelmeden otoriteyi eline almak istiyor evler altınlar
En basiti düğünden sonra bir daha takacakmiymis acaba o da sorulabilir..O konulara girersek zaten hiç çıkamayız bilezik taktılar sadece birer tane ki ben bohçama kadar her şeyimi kendim yaptım hazırladım ettim hepsini de satın aldım. Çalışıyorum kazanıyorum diye. Yani yaptıkları abime gidiyor yabancı değil mutlu olsunlar gözüme görünmez ama dediğim gibi kızın artık derdi altınmış paraymış gibi geliyor. Kız diyordu ki parada gözüm yok kredi çekip alalım düğünden sonra kapatırız diyordu. Ondan da vazgeçmiş. Zaten kolyeler 18 ayar vs oluyor alacağı al sat arasındaki fark elde bir şey kalmıyor. Ben de o kadar önemsemiyorsa kuyumcudan kiralayıp geri verin dedim şimdi o da işine gelmiyor. Şırnaklı kız orda adet böyleymiş. Lafa gelince biz kaç yıldır Antalyalıyız köklerimize bağlı değiliz ama altına gelince bizim orda adet böyle diyor.
Böyle okuyunca duygulanıyorumGünaydın kızlarbugün görüş günümüzdü 30+5 teyiz 1800 gr 43 cm olmuş kızım, bu kez haftası ile uyumlu çıktı demek gerçekten şekerli şeyler kilo yapıyormuş onları kesince az kilo almış.
Kafası 2 hafta önde gidiyor hala ama ona yapacak bir şey yok genetik dedi doktor. Oğlumun da kafası büyüktü zaten
Doktorla doğum şeklini konuştum korkularımdan bahsettim, ilki normal neden sezaryen düşünüyorsun dedi, anlattım ilk doğumdaki zorlukları. O da şu an kilosu iyi gidiyor kafası da eğer çok iri olmazsa önce normal deneyelim bakalım duruma göre, olmazsa öyle sezaryen yaparız dedi. Beni baya motive etti. Günde yarım saat yürüyüş yap hareketli ol dedi. Ben bir de yaralarım çok zor iyileşiyor ilk doğumda da öyle olmuştu ondan korkuyorum dikişlerim iyileşmezse diye dedim, o da beyaz tenli ve kanın az olduğu için diğer insanlara göre daha zor iyileşir evet ama şekeri tamamen kesersen protein ağırlıklı beslenirsen daha çabuk toparlarsın dedi. İki doğumun da zorlukları var ama bebeğine kavuşunca hepsi unutulacak falan dedi bugün sağ tarafından kalkmış heralde baya 20 dk psikologluk yaptı bana. He yarın gitsem beni unutmuş olur o ayrıöyle işte..sona doğru yaklaşıyoruz bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
Canım neden kınayı yapmıyorlar hadi nişanida geçtim ben hayır niye sizin istediginiz hiçbir şey olmuyo onu da anlamadım çok bencilce gidiyoYok kız evin önünde felan olmuyormuş illa salon olacakmışpazar da yakındı aslında bize ben de dedim babası bu kadar ısrarcıysa altında düğünden sonra kızdan alır yoksa kime ne herkesim gücü neye yetiyorsa. Ay evet ya hele arabayı satıp model düşürecekti buna tamam demiş bir de kıza kaç demiş ya orda şok üstüne şok zaten abimi tanıyamaz oldum
Yönetici ceza verebiliyor mu ilk defa duydumSon zamanlarda yöneticilerle yıldızları pek barışmadı onların sürekli ceza alıp durdular başka başka sebeplerden, bugün de yine ceza sistemini eleştirdiler diye ceza almışlar sanırım afra bile gitmiş
Düğünden düğüne takacak işte bir ailede en fazla kaç düğün olabilir o da ayrı bir soruEn basiti düğünden sonra bir daha takacakmiymis acaba o da sorulabilir..
Ama madem abin böyle birini bulmuş hiçbir çözüm önerisini kabul etmeyen birini her şeyine katlanacak ne senin annen baban ablan sen hiçbir şeyine karismayacaksiniz..
Madem kızda zengin birini bulsaymis arabayı sattirmak nedir ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?