2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yok kız evin önünde felan olmuyormuş illa salon olacakmış pazar da yakındı aslında bize ben de dedim babası bu kadar ısrarcıysa altında düğünden sonra kızdan alır yoksa kime ne herkesim gücü neye yetiyorsa. Ay evet ya hele arabayı satıp model düşürecekti buna tamam demiş bir de kıza kaç demiş ya orda şok üstüne şok zaten abimi tanıyamaz oldum

5 parmağına yüzük
2 metre zincirli 250 binlik kolye
150 gram bilezik
Tüm ev eşyaları
Ayrı kına ayrı düğün ve nişan
Hepsi bizde ki bu da babası kabul ederseymiş 150 gram bilezik az olabilirmiş
Abin salak mı ay niye onun fıstığı bizimkinden farklı mı vah vay

Ay bir oğlan annesi olarak dehşet içinde okudum, Allah abine akıl fikir verir inşallah da kızın gerçek yüzünü görür, çok üzücü
Kabul etme tabi canım ne münasebet hatta sen kirada oturuyorsan abinin de babanlara kira vermesi lazım ya da sana da kira yardımı yapması lazım. Erkek çocuk diye ya da evi var diye ayrımcılık yapılmamalı bence. Ablan ev aldı diye onun ne suçu var. Ay kız aileyi birbirine düşürecek bu devirde her şey ateş pahasıyken bu denli keyfi şeyler istemesi çok saçma gerçekten.

Öyle tabi hangimiz altınları takıp dışarda geziyoruz ki ben en son düğünde taktım balayından döndük sattık arsa aldık. Dediğin gibi kolye felan değeri o kadar azalıyor ki hem ayarı düşik hem işçilik bindiriyorlar üstüne bir değeri kalmıyor aldığının yarısına bile satması zor. Ben de evlendikten sonra çok müdahale edeceklerini düşünüyorum. Hadi altınları satıp bir şey alalım deseler ailesinin karşı çıkıp kızın da onların sözüne bakacağını düşünüyorum. Gerçekten farklı kafa benim arkadaşım da Diyarbakırlı kıza bilezik mi ev mi diye sordular kız ev alın altın istemez dedi. Doğuluyuz adet böyleye getiriyorlar işlerine gelince ama karakter biraz da. Ya zaten kaçırma nerden çıktı anlamadım şok olduk öyle diyecek biri de değildi asla. İşte anlamadığımız konu o kız akşamları felan çıkıp geziyor rahatça saat gece kaçlara kadar. Her şeyi geçtim tatike vs gidiyor o zaman annesiyle rahat konuşuyor sıkıntı olmuyor onu da anlamadım ya. Çok uzun da değil 6-7 ay belki daha kısadır ama nasıl kör oldu bu kadar bilmiyorum

Canım o sıcaklıktan zıyade temas sevmiyorlar bence benım bebişte elımı kolumu koysam sürekli tepiyor nst de ebelerı ıtıyor ebeler bu kız temas sevmeyecek dıyor arkadasımın kızı da boğa burcu oda temas sevmıyormus bence bızımkıler temas sevmeyecek ben koalanın temas sevmeyen kızı olamaz diyorum

Dnıemeoekd geçen konuşuyoruz bizimki plastik onunki altım herhalde diyorum ben de
Canım şaka bir yana o işi baştan reddetmeniz lazım sevgi de bazı seylerın gerısınde kalmalı bu devirde boyle aptal şeyleri söyleyen kız mı kaldı ne kadar cahil ve vahim bi durum ılerde başlık parasıda ister gelmeden otoriteyi eline almak istiyor evler altınlar

Ya aklıma dolandırıcılık geliyor öyle bir ihtimal olabilir mi garip çünkü bu kadar abartı istemesi ilişki de kısa süreli. Hem tatile gidiyor hem söyleyemem diyor. Madem ailen sıkı nasıl tatile gidiyosun

Amin inşallah dua edin ya istemeye felan gitsek benim saftirik babam her şeye tamam der diye korkuyoruz kabul etmedim zaten ben etsem de babamlar kabul etmez bana bir şey olsa annen orda kalacak der. Yazlık için bir yer var orası da ablamla bana kalacak diye hesap yapıp öyle dedi muhtemelen ama yine de ben istemediğimi söyledim kırıldıysa da bilmiyorum artık hakkını yiyemem babam hala ablamlara bize maddi yardımda bulunur elinden geldiğince. Çok saçma tabiki para bir yere kadar önemli olan evin içine girdiğinde eşinle olan huzurun olması ama anlatamıyoruz bunu kör sağır snaki

İki haftada 400 gr almış çok iyi bence maşallah kuzuya

Ay annesi demiş ki bizde süt parası ama onu da almayayım aklıma geldikçe çıldırıyorum ya şaka gibiler Öyle tabiki hepimiz severek evlendik kimseyi de zora sokmadık herkes ne yapabiliyorsa onu yaptı. Diyorum ya işine gelince biz kaç yıldır memlekette değiliz köklerimizden uzaklaştık diyor ama altına gelince örf adet diyor inşallah doğru yolu bulur abim de ya bırak diyoruz bırakmıyor da

Bu arada tahlil vermiştim idrarımda yine bol bol lökosit, yassı epitel, bakteri çıkmış. Ay niye geçmiyor bizim bu idrar yolu enfeksiyonu sorunlarımız ya günde 3 litre su içiyorum halbuki

Biz söylüyoruz abime ama anlamıyor nasıl böyle oldu 3-5 ayda normalde her hafta farklı bir kızla gezip tozuyordu. Şimdi diyor ki istemeye gidelim yapabileceklerimizi söyleyelim babası verirse verir. Gidersek de babam kesin söyleyemez her şeye tamam der. Böyle böyle annemlerin aklına girip kızla evlenecek

En basiti düğünden sonra bir daha takacakmiymis acaba o da sorulabilir..
Ama madem abin böyle birini bulmuş hiçbir çözüm önerisini kabul etmeyen birini her şeyine katlanacak ne senin annen baban ablan sen hiçbir şeyine karismayacaksiniz..
Madem kızda zengin birini bulsaymis arabayı sattirmak nedir ya..

Böyle okuyunca duygulanıyorum ne ara geçti zaman diye 100 gram olunca bile ay kocaman oldu diyordum

Canım neden kınayı yapmıyorlar hadi nişanida geçtim ben hayır niye sizin istediginiz hiçbir şey olmuyo onu da anlamadım çok bencilce gidiyo

Yönetici ceza verebiliyor mu ilk defa duydum gulumsebebek kız sende bizi arada cezalandırsana acaba nasıl bir şey bu ceza merak ettim

Düğünden düğüne takacak işte bir ailede en fazla kaç düğün olabilir o da ayrı bir soru Ablamla ben zaten bir şeye karışmıyoruz zaten söylenip söylemip duruyoruz. Yazık annemle babam altın biriktircez diye uğraşıyorlar. Onlar da gelmiş kaç yaşına yani düğün masrafı 1 milyona patlayacak belki de daha fazlaya nasıl ödeyebilirler ki. Babam zaten durup durup bir kızıyor abime arabayı satarsan gider kirada oturursun o evde oturtmam demiş. Öyle diyince vazgeçti herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…