2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Günaydın canım, ayy gözümde canlandırdım o sırada bebişiii oo sıcak bura kaç kaç kaççç

Günaydın kızlar bende dün sağlık ocağında kan vermiştim bugün sonucu çıkmış bi baktım yine idrar yolu enfeksiyonu çıkmış bitmedi gitti geçen ay fitil kullandım bi de
Geçmiş olsun canım aksatma yine doktora söyle ilaç felan verir

ay kızlar abimin bir sevgilisi var evlerden ırak yoluncak kaz arıyormuş gibi geliyor artık ciddi de düşünüyorlar abim de bırakmak istemiyor kızı kızın isteklerini duysanız şok olursunuz hele de bu devirde kafaya takacak bir şey kalmamış gibi şimdi de bunu takıyorum

Ne istiyo peki

5 parmağına yüzük
2 metre zincirli 250 binlik kolye
150 gram bilezik
Tüm ev eşyaları
Ayrı kına ayrı düğün ve nişan
Hepsi bizde ki bu da babası kabul ederseymiş 150 gram bilezik az olabilirmiş
Gerçi hakkını yemeyeyim fazla olmasın diye 2 yüzükten vazgeçmiş 3 parmağına yüzük istemiş şaka gibi ya kendisi de 1 tane halı alıp gelecekmiş evlenirken çeyiz olarak sadece 1 halı

5 parmağına yüzük
150 gram bilezik
Tüm ev eşyaları
Sizde isteyin madem kendilerini bir şeyden sanmasınlar..
Abin ödesin canım hepsini annen ve baban toplam 30 gram bilezik mi takacak 150 gramdan düşersiniz abinin hesabından gerçekten kendi çocuğumda olsa böyle düşüncesiz para göz birini bulduğu sürece kendisi karşılar..
Zaten evlenme düzeyine kim geldiyse düğününü yapacak düzeyde olup anne baba kardeş akraba kim ne takarsa yanıma kar kalır demesi lazım

5 parmağına yüzük
150 gram bilezik
Tüm ev eşyaları
Bu arada nişan neden size ait? Kız tarafının o kınada aynı şekilde

Gerçi hakkını yemeyeyim fazla olmasın diye 2 yüzükten vazgeçmiş 3 parmağına yüzük istemiş şaka gibi ya kendisi de 1 tane halı alıp gelecekmiş evlenirken çeyiz olarak sadece 1 halı
Abinin bu duruma yorumu ne kız çalışıyor mu ailen almasın borca girip, her şeyi abin alsın sonra evlenince beraber öderler

Abinin bu duruma yorumu ne kız çalışıyor mu ailen almasın borca girip, her şeyi abin alsın sonra evlenince beraber öderler
Kesinlikle orda bir insanın bencilliği yüzünden başka insanlar neden zorluk çeksin altin olmuş kaç para gerçekten.. Ben evlenirken hiçbir şey istemedin kim gönlünden ne kopuyorsa onu taktı para altin için evlenmedim ben.. Allah razı olsun onlarda yapması gereken kadar yaptı başta para altin konuları girerse o evliligin yolu sonu belli ve çevresindeki insanlara yansıyacak olumsuzluklarda belli maleswf K kelebekimsi

Ya bir de bizim tarafın taktıkları kendilerine kalcak annemler asla dokunmaz onların tarafından takılam her şey kız tarafında kalıyormuş kız tarafı kınada takı takarmış onu da alırmış ailesi biz abime söylüyoruz ablamla ama o da pek oralı değil. abim yapabileceklerini söylemiş kıza kız da ben ailemle konuşamam babamın haberi olursa 2 hafta sonra isteme olması lazım felan demiş. Babasıyla konuşamıyor tamam ama annesiyle de konuşamıyor kız ama sürekli gece gündüz birlikteler nasıl izin alıyor anlamıyorum kaç günlüğüne abim sevgilisi ve kızın kardeşi tatile gittiler Fethiye Davraz vs ona izin veriyor o zaman kız ailesiyle konuşuyor anlamıyorum yani

Aynen öyle ne takılırsa zaten evlenen çifte kalıyor yani ne yapılırsa kendi çocuğuna yapmış oluyorsun. Bir şeyler istemek bana da çok garip geliyor. Herkes gücünün yettiğince yapar zaten. İnsanlar çok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…