2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benimde erkek kardeşim var gorumcelik damarım tuttu benimde
Zaten ayrıl vs demeleri çok yanlış olur ama maddiyat konularında sert bir duruş sergilemeniz lazim
Ablamla konuşuyorduk ortada kız yokken ilerde görümce olcaz kız şok şanslı hiçbir şeye karışmayız laf etmeyiz felan diye bir de şimdi bak gör annem yumuşak davranıyor sürekli hayırlısı nasip diye diye geçiriyorlar günleri. Beni bekliyorlar zaten tanışmaya gitmek için de orda da cazgırlık yaparım kesin

Yok yanında kız kardeşi de olunca bir şey olmazmış mantığa bak o zaman Antalyalı modern aile oluyor altın olunca Şırnaklı geleneklerime göreneklerine bağlı oluyor
Kızlar birşey diyeceğim beni linçlemeyin nolur bende aslen doğulu olduğum için bir sürü düğün gördüm bir sürü evlilik gördüm yani çoğunluğu bu şekilde. Lafa gelince modern kızlar oluyorlar ama evliliğe gelince altından başka bir şey duymak istemiyorlar öyle olmayan kesim de var evet ama maalesef durum böyle. Biz de kız aldık düğün nişan kına altın herşeyi yaptık çünkü kabul ettik kızı, kabul edince zaten adetleri de bildiğimiz için kavga hırgür çıkarmadık hiç çünkü biliyoruz adetleri. Doğunun adeti bu, kız sadece kot ceketiyle geldi annem de kızdı bu ne böyle paspal paspal eski püskü dedi attırdı kıza onu da çeyiz meyiz hak getire doğunun bazı yerlerinden kız almak maddi olarak çok zor. Ama bu kız Antalya’da oturuyor kendilerini zaman içinde değiştirmiş olmaları gerekiyor ama iş altına gelince maalesef zora sokuyorlar

Erkek Dr istiyorum demen yeterli
Lafı ağzından aldın Begonya2
Kızlar şaka maka hepimizin bir özelliği varmış hahahahahaha
şaka maka hepimiz birbirinizi az çok tanımışız
Günaydın canım, ayy gözümde canlandırdım o sırada bebişiii oo sıcak bura kaç kaç kaççç
hahahahaha
5 parmağına yüzük
2 metre zincirli 250 binlik kolye
150 gram bilezik
Tüm ev eşyaları
Ayrı kına ayrı düğün ve nişan
Hepsi bizde ki bu da babası kabul ederseymiş 150 gram bilezik az olabilirmiş
yuh altındanmıymış acaba bi açıp bakmak lazım
abin hangi şirketin ceo su? Hayır yani bu devirde bunca şeyi yapan ya ceo olcak ya bill gates oğlu filan

Vallahi beleşe gitmişiz ahahha

Bizin komşunun oğlu doğulu kız sevmiş başta 2 kg altin istemişler kız sevdiği için çocuğu ailesini ikna etmiş en son 500 grama dusmuslerdi ne biliyim o zamanda çok kızmıştım
Annen işte napsin sevmiş birini diye katlanıyor hamilelerin duasi kabul olur bi duaya oturalım biz bu konuda ahahahha

Kızlar benimde hiçbir şey yiyesim gelmiyo stresli bi dönemden geçiyorum 1 kilo vermişim hamileyken insanlar nasil kilo veriyo ya diye grupta gördükçe şaşırıyordum yemek yiyin uleyynn bebislerinizi aç birakmayin

Bu kadarla kalmaz zaten maalesef. Kız çalışıyorsa evlendikten sonra eve yardım edeceğini sanmıyorum aielesine verir , vermezse annesi kavga çıkarır kızın evliliği sarsılır. Abinin işi mesleği arabası babanın evi var bunları görünce resmen karşı taraf yamyamlık yapmış. Yazık günah yani . Evlendikten sonra da zaten herşey benim olsun istiyorlar. Biz şimdi diğer kardeşimi evlendireceğiz yengem şimdiden başladı bana alınandan daha fazla şey alınmayacak demeye doğu zihniyeti maalesef kafada sadece maddiyat var kadın mal olarak görülüyor bazı kesimlerde. Altın varsa kızı veririm yoksa yok mantığı. Burda kadını resmen satın alıyor gibi oluyorsun. Benim anneannem altın için 12 yaşında evlendirildi daha regl olmamış göğsü bile çıkmamış. Resmen kadınlara bu muamele yapılmış ve biz de hiç mi dememişiz biz mal değiliz altın değil sevgi saygı istiyoruz diye düşünmemişler yıllarca adet böyle gelmiş, maalesef hala da aynı

İki çocuk doğurup üçüncüye 4 aylık hamileyken profil fotoğrafımda gayet fittim dersen ben senin olduğunu anlarım o sırada 1 çocuk doğurup öbürüne hamileyken 100 kilo olan ben
Canım benim tamam öyle yapim kız ben senin resmini gördüm kesinlikle o kiloda göstermiyorsun derli toplu duruyor vucudun kemiklerin agır demekki

Benimde arkadaşım var Mardinli. Hiçte öyle bilmem kaç gram altın bilmem ne takılmamış benim annemler daha çok taktı bizde az olsun ama kalın kaliteli olsun filan diyodu
Abin salak mı ay niye onun fıstığı bizimkinden farklı mı vah vay
hahahaha bende altından filan sandım
Yönetici ceza verebiliyor mu ilk defa duydum gulumsebebek kız sende bizi arada cezalandırsana acaba nasıl bir şey bu ceza merak ettim
kız öyle değil sayfa yöneticisi değil site yönetimi ceza veriyor Nisan annelerinde sayfa yöneticisi bile ceza almış geçici filanda değil çoğunun üyeliğini komple iptal etmişler

Yok kız seni niye linçleyelim ben de internette felan görüyorum şu kadar kilo takıldı diye orda doğup büyüse ya da biz alışık olsak dediğin gibi normal gelir ama yıllarca batıda durmuşlar sonuçta altının fiyatı malum

altından olmasa bu kadar istemez bak bize öyle mi

duyunca ben de kızardım kendine para biçiyor mal mı felan diye ama başa gelince işte doğru dedin bi dua zinciri yapalım hemen

Evet siz de doğulu olsanız onlar da doğuda olsa zaten yapacak bir şey yok mecbursun borca da girsen aldırıyorlar ve ses edemiyorsun bırak eleştirmeyi ama ne siz doğulusunuz ne onlar doğuda oturuyor işlerine gelince doğuluyuz

Hiç bir şey bebisinden önemli değil stres yapma hiç bir şeye lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…