2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben de inanmıyorum zaten bunlara tamam diyeceğine biz her şeye tamam desek başka bir şey daha çıkacak eminim. Aynen bizi zengin mi görüyorlar napıyorlar anlamıyorum halbuki orta halli kendi yağımızda kavruluyoruz. Ben de aynı düşünüyorum maddi olarak çok karışacaklar. Aaa cidden bir tuhaflar zaten ona baya şey aldık tamam dedik diyorsun bu devirde onları yapmak bile ne kadar zor Bir de kız çocuklarını sevmiyorlar ne güzel masrafsız felan evlendiriyorsun oara alıyorsun mis ayyy işte para olunca yaşa başa bakmıyorlar yazık günah ya nasıl görüp büyüyorsan öyle oluyorsun dmeek ki bir süre sonra

Ya işte doğu batı değil zihniyet kaynaklı çünkü işine geldikleri gibi hep

Aynen öyle artık tek temennimiz ayrılması

Bu devirde hala bu zihniyet insan gücü yettigi kadar kendine yakışanı yapar zaten bu kadar zora koşmak ne yani. Neyse ben agzımı açmayim 2 bekar erkek kardeşim var. Allahım vicdanlı insanlarla karşılaştırsın. Şuan benimkini oturup dövmek istedim

onlar da yaşlandıkça sinileriniyorlar en ufak şeylere tahammülleri kalmıyor maalesef insanlar yaşlandıkça daha kolay kalp kırıyorlar sanırım
Canım sinir edecek bir şeyde yapmadım huyunu bildiğim için. Başkasına sinirlenip evlatlarından çıkaran hıncını tiplerden gerek yok konuşup moralimi bozmaya. Gitsin onu sinirlendiren insanın kalbini kırsın. Hamilelik beni çok olgunlaştırdi eskiden olsa dediklerine karşılık verirdim hakkımı savunurdum anlamayacak ya beni sonuçta yazıklar olsun dedim sadece her yerden engelledim..
Hani en önemli şey aile kavramı ailesinde huzur olduğunu anlaması gerekiyor da bu saatten sonra anlaması çok zor

Hani o yüzden burda evlenirken altin para pul isteyen insanlara ayar oluyorum o kadar dertsizler.. gerçekten hayatın tokadını yiyen insanlar sadece huzur istiyor gerekirse bir kuru ekmek bile yer

Evet ya bazı babalar dışarıya çok çok sert evlatlarına çok yumuşak bazı babalar da dışarıya yumuşak evlatlarına sert hep evlatlarından çıkarır sinirini hırsını. Hiç çekilmezler maalesef. Canını sıkma bak sen de adamın huyunu biliyormuşsun zaten maalesef baba olduğu için kabul etmemiz gerekiyor bazen ebeveynin kim olduğunu bile unutuyorlar. Bayrama kadar umarım barışırsınız

Hgb 11 e çıkmış benim O ozgeeeee1 ama hala sınırın altında 12 olması gerekiyormuş en az, günde 2 ilaca devam edicem şimdilik. Damardan vermeyecek yani
B 12 düşmüş baya ona da iğne verdi, kan sulandırıcı iğneden bezmişken bir de o çıktı idrar yolu için de fitil verdi. Artık değerlerini toparlamamız lazım dedi ya ben düzgün beslenemiyor muyum acaba diye düşünüyorum. Çoğu değerim alt sınıra yakın ya da altında.

Aynen öyle artık tek temennimiz ayrılması
Benim teyzem Diyarbakır’da oturuyor ben evlenirken beni çok eleştirdi çok üzüldüm ben. 2 kilo altın takılmadı diye beni gelin olarak bile saymamıştı. Ağustosta kızını verdi 2 metre zincir 10 bilezik Urfa akıtması set altın kemer beş yüzük. Düğünden bir ay sonra altınlar ortadan kayboldu ya kiralık ya da kayınbaba aldı bilmiyoruz. Bu kadar altın yaptık diye oğlanın bekar evindeki eşyalarla idare etmeyi kabul etti teyzem. Şimdi altın da yok eşya da. Kuzenim boşanmak istiyormuş şimdi duyduğuma göre ama üç aylık hamileymiş çok ağlıyormuş beni kandırdılar diye. Kanmayın arkadaşım salak olmayın altın da altın derseniz olacağı bu neyse bakalım abin hakkında hayırlısı olsun inşallah doğu batı değil insan olmalılar

Bende doğuluyum . Burda gelenekler öyle .Ama gelenlek öyle diye karşi tarafi zora sokamazsin. Burda kiz tarafi sadece mutfak çeyizini yapar .kalan herşey erkek tarafin. Kiz alinca babamlar herşeyi yapti. Ben evlenincede eşim tarafi yapti. Eşimde doğulu olunca bu durumu garipsemedi. Ama benim ailem altin kemerimi de takti . arabama da yardim etti. çeyizimi de en iyisinden yaptim . Eşim bazen dalga geciyor koltuk takimi fiyatina tabak seti aldim diye.:))Bazi şeyler karşilikli aslinda .Burda altinlar kiza mehir olarak kaliyor. Düğünde takilan takilar hepsi bana kaldi görünürde sonuç olarak lazım olduğunda benden alip bozduracak . Mezarima koyamiyacağima göre :) K kelebekimsi kiz sizden ne koparayim derdinde. Abinde yararlanacaği için ses etmiyor. Sonuçta baban ne yapsa aben o masraftan kurtulacak .herşeye evet demeyin :) bunun arkasi gelir.

Üzüldüm valla okurken. Benim babam kızım ne alırlarsa sesini çıkartma dedi evlenirken hiç bi fazlası olsun demedim. Olması gerekende bu bence. Herkes durumu neye elveriyosa onu yapar. Halıyıda almasaymış bu arada zaten tüm herşeyi size yüklemiş

Kaç yaşında bu kız merak ettim ?

Hamileyken insan daha bir duygusal oluyor ama canını sıkma canım valla şu sıralar bebekleri beslemek çok önemli sonlara doğru yaklaştık o yüzden bebeğin ve kendine öncelik ver. İnşallah bayramda barışırsınız. Huzur önemli gerçekten

Ahaaa okurken dedim ki tek gerizekalı eşimin kardeşi değilmiş bizde aynı durumdayız üzerine altın konuşmadan kıza çeyiz yapıyoruz kız konyada tanışmaya ayrı istemeye ayrı alışverişe ayrı gidilecek birde kasıma düğün istiyorlar bu işler kısa olurmuş valla bi şey sizde var diye bağırasım var yani insanlar kafayı yemiş

Amin canım inşallah

Ay benimkide öyle ya elimi nereye koysam hemen ittiriyo geçen arabada kolum karnıma değmiş onu bile itti dedim oğlum ben sana hiç dokunamıcam mı eşime dedim ya çok temas seviyo hemen tepikliyo yada hiç sevmiyo sinirlenip vuruyo doğunca görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…