Evet bacımKadınlar klübünün yöneticisi mi yani
Evet canım çok haklısınız amin inşallah hayırlısı bakalimHamileyken insan daha bir duygusal oluyor ama canını sıkma canım valla şu sıralar bebekleri beslemek çok önemli sonlara doğru yaklaştık o yüzden bebeğin ve kendine öncelik ver. İnşallah bayramda barışırsınız. Huzur önemli gerçekten
Ayy çok sevindim demek ki vücudun ilaca cevap veriyo günde 2 ilaçla daha da artar inşallah.Hgb 11 e çıkmış benim O ozgeeeee1 ama hala sınırın altında 12 olması gerekiyormuş en az, günde 2 ilaca devam edicem şimdilik. Damardan vermeyecek yani
B 12 düşmüş baya ona da iğne verdi, kan sulandırıcı iğneden bezmişken bir de o çıktıidrar yolu için de fitil verdi. Artık değerlerini toparlamamız lazım dedi ya ben düzgün beslenemiyor muyum acaba diye düşünüyorum. Çoğu değerim alt sınıra yakın ya da altında.
Öyle deme halı çok önemliÜzüldüm valla okurken. Benim babam kızım ne alırlarsa sesini çıkartma dedi evlenirken hiç bi fazlası olsun demedim. Olması gerekende bu bence. Herkes durumu neye elveriyosa onu yapar. Halıyıda almasaymış bu arada zaten tüm herşeyi size yüklemiş
Kaç yaşında bu kız merak ettim ?
I ImaginaryLife canım benim doktorum b12 için igne mı istersin sprey mi istersin diye sordu sprey dedim bugün alicam nasıl bir şey hiçbir fikrim yokAyy çok sevindim demek ki vücudun ilaca cevap veriyo günde 2 ilaçla daha da artar inşallah.
B12 için de mi iğne veriliyomuş onu ne kadar kullanıcaksınkuzum beslenmeyle alakası yoktur ya mutlaka yiyoruz hepimiz temel besinleri alıyoruz ama minikler sömürüyor işte hiç canını sıkıp kendini suçlama her hamile yaşıyor bunları
Halısız olmazÖyle deme halı çok önemli
Kilo sorunun yoksa ye tabi benim kilo sorunum var yine de yiyorum hayatımda bu kadar tatlı şekerli yememiştim hep tuzlu insanıydım hayret ediyorumBende vicdan azabı çeke çeke az yemeye çalışıyorum ama bu aralar aşırı arttı isteğim ya hep tatlı yemek istiyorum
Biz görev gereği Şırnak'ta oturuyoruz. Ciddi bi altın sevgisi var cidden buralarda kolyeler yüzükler küpeler bildiğimiz gibi değil hepsi kalın kalın ve kocamanlar. Evlere özenmedikleri kadar altına değer veriyolar. Hatta geçenlerde bi yerel sayfada altın çok istendiği için gençler evlenemiyo artık zorla altın istenmesin gibi bi talep olmuştu. Bizdede evlenirken hiç altın konusu olmamıştı düğünde görmüştük ne taktıklarınıEvet Şırnaklı
Metabolizman mi yavaş çalışıyor acabaKilo sorunun yoksa ye tabi benim kilo sorunum var yine de yiyorum hayatımda bu kadar tatlı şekerli yememiştim hep tuzlu insanıydım hayret ediyorum
Biz kız alırken yengem çeyizim var gelin alın demişti. Babam da transit tuttu gittiler çeyizleri almaya taaaa Diyarbakır’a. Kutuları eve dizelim dedik adanaya geldi eşyalar. Kutuları açıyoruz açıyoruz her bir kutuda boş boş elyaf yastıklar . Babam da kızdı bunlar ne böyle bilsek gitmezdik yol parası bu eşyalardan daha fazla demiştiHalısız olmaz
Büyük ihtimalle. Hep kilo vermem çok yavaş almam çok hızlı olur benim kendimi bildim bileli düzenli diyet yaparım o yüzdenMetabolizman mi yavaş çalışıyor acaba
Ayy inanmıyorum birde başlık parası olayı mı varBiz kız alırken yengem çeyizim var gelin alın demişti. Babam da transit tuttu gittiler çeyizleri almaya taaaa Diyarbakır’a. Kutuları eve dizelim dedik adanaya geldi eşyalar. Kutuları açıyoruz açıyoruz her bir kutuda boş boş elyaf yastıklar . Babam da kızdı bunlar ne böyle bilsek gitmezdik yol parası bu eşyalardan daha fazla demiştibirde kız bizden para aldı başlık parası, o parayla çeyizleri almış eşyalar bin lira bile etmezdi biz bu olaylara alışkın olduğumuz için gülüp geçmiştik ama burda K kelebekimsi orayı hiç bilmediğiniz için size garip geliyordur dua et halı varmış bak bizde o da yoktu
Kilo sorunum daha fazla yersem olacakKilo sorunun yoksa ye tabi benim kilo sorunum var yine de yiyorum hayatımda bu kadar tatlı şekerli yememiştim hep tuzlu insanıydım hayret ediyorum
Canım tamam bızımde geleneklerımız goreneklerımız var da herşeyin bı usulu var bu kızım soyledıklerı normal mı aıleler tanısmamıs falan fılan bunu aıleler kendı arasında konusur kız ılla soyle boyle dıye sızi de daralttı mı bılmıyorum bana cok fazla geliyor bu tarz seylerKızlar birşey diyeceğim beni linçlemeyin nolurbende aslen doğulu olduğum için bir sürü düğün gördüm bir sürü evlilik gördüm yani çoğunluğu bu şekilde. Lafa gelince modern kızlar oluyorlar ama evliliğe gelince altından başka bir şey duymak istemiyorlar öyle olmayan kesim de var evet ama maalesef durum böyle. Biz de kız aldık düğün nişan kına altın herşeyi yaptık çünkü kabul ettik kızı, kabul edince zaten adetleri de bildiğimiz için kavga hırgür çıkarmadık hiç çünkü biliyoruz adetleri. Doğunun adeti bu, kız sadece kot ceketiyle geldi annem de kızdı bu ne böyle paspal paspal eski püskü dedi attırdı kıza onu da çeyiz meyiz hak getire doğunun bazı yerlerinden kız almak maddi olarak çok zor. Ama bu kız Antalya’da oturuyor kendilerini zaman içinde değiştirmiş olmaları gerekiyor ama iş altına gelince maalesef zora sokuyorlar
canım nasıl yükselttin?Hgb 11 e çıkmış benim O ozgeeeee1 ama hala sınırın altında 12 olması gerekiyormuş en az, günde 2 ilaca devam edicem şimdilik. Damardan vermeyecek yani
B 12 düşmüş baya ona da iğne verdi, kan sulandırıcı iğneden bezmişken bir de o çıktıidrar yolu için de fitil verdi. Artık değerlerini toparlamamız lazım dedi ya ben düzgün beslenemiyor muyum acaba diye düşünüyorum. Çoğu değerim alt sınıra yakın ya da altında.
Bu devirde hala bu zihniyet insan gücü yettigi kadar kendine yakışanı yapar zaten bu kadar zora koşmak ne yani. Neyse ben agzımı açmayim 2 bekar erkek kardeşim var. Allahım vicdanlı insanlarla karşılaştırsın. Şuan benimkini oturup dövmek istedim
Aa ne diyeceğimi de bilemedim benim demek istediğim de bu para huzur getirmiyor az olsun ama huzur olsun önemli olan oBenim teyzem Diyarbakır’da oturuyor ben evlenirken beni çok eleştirdi çok üzüldüm ben. 2 kilo altın takılmadı diye beni gelin olarak bile saymamıştı. Ağustosta kızını verdi 2 metre zincir 10 bilezik Urfa akıtması set altın kemer beş yüzük. Düğünden bir ay sonra altınlar ortadan kayboldu ya kiralık ya da kayınbaba aldı bilmiyoruz. Bu kadar altın yaptık diye oğlanın bekar evindeki eşyalarla idare etmeyi kabul etti teyzem. Şimdi altın da yok eşya da. Kuzenim boşanmak istiyormuş şimdi duyduğuma göre ama üç aylık hamileymiş çok ağlıyormuş beni kandırdılar diye. Kanmayın arkadaşım salak olmayın altın da altın derseniz olacağı buneyse bakalım abin hakkında hayırlısı olsun inşallah doğu batı değil insan olmalılar
Ya işte biz de doğulu olsak belki garip gelmez ya da ne bileyim maddi olarak da durumumuz çok iyi olsa hadi oğluma yapayım desinler ama öyle de değil kiBende doğuluyum . Burda gelenekler öyle .Ama gelenlek öyle diye karşi tarafi zora sokamazsin. Burda kiz tarafi sadece mutfak çeyizini yapar .kalan herşey erkek tarafin. Kiz alinca babamlar herşeyi yapti. Ben evlenincede eşim tarafi yapti. Eşimde doğulu olunca bu durumu garipsemedi. Ama benim ailem altin kemerimi de takti . arabama da yardim etti. çeyizimi de en iyisinden yaptim . Eşim bazen dalga geciyor koltuk takimi fiyatina tabak seti aldim diye.:))Bazi şeyler karşilikli aslinda .Burda altinlar kiza mehir olarak kaliyor. Düğünde takilan takilar hepsi bana kaldi görünürdesonuç olarak lazım olduğunda benden alip bozduracak . Mezarima koyamiyacağima göre :) K kelebekimsi kiz sizden ne koparayim derdinde. Abinde yararlanacaği için ses etmiyor. Sonuçta baban ne yapsa aben o masraftan kurtulacak .herşeye evet demeyin :) bunun arkasi gelir.
Sabah açlık 81 tokluk birinci saat 134 çıktı canını sıkma beyaz ekmeği şekeri meyveyi hayatından çıkart ya da bir ara öğününü yarım meyve 3 4 yk yoğurt ile ye ben bu şekilde yapıyorum tam tahıllı ekmek aldım akşam yemeği de pirinç mercimek patates vs gibi şeyleri yemiyorumSenin değerlerin nasıl benim sabah açlık 104 çıktı çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?