2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Evet canım çok haklısınız amin inşallah hayırlısı bakalim

Ayy çok sevindim demek ki vücudun ilaca cevap veriyo günde 2 ilaçla daha da artar inşallah.
B12 için de mi iğne veriliyomuş onu ne kadar kullanıcaksın kuzum beslenmeyle alakası yoktur ya mutlaka yiyoruz hepimiz temel besinleri alıyoruz ama minikler sömürüyor işte hiç canını sıkıp kendini suçlama her hamile yaşıyor bunları

Öyle deme halı çok önemli

I ImaginaryLife canım benim doktorum b12 için igne mı istersin sprey mi istersin diye sordu sprey dedim bugün alicam nasıl bir şey hiçbir fikrim yok

Bende vicdan azabı çeke çeke az yemeye çalışıyorum ama bu aralar aşırı arttı isteğim ya hep tatlı yemek istiyorum
Kilo sorunun yoksa ye tabi benim kilo sorunum var yine de yiyorum hayatımda bu kadar tatlı şekerli yememiştim hep tuzlu insanıydım hayret ediyorum

Evet Şırnaklı
Biz görev gereği Şırnak'ta oturuyoruz. Ciddi bi altın sevgisi var cidden buralarda kolyeler yüzükler küpeler bildiğimiz gibi değil hepsi kalın kalın ve kocamanlar. Evlere özenmedikleri kadar altına değer veriyolar. Hatta geçenlerde bi yerel sayfada altın çok istendiği için gençler evlenemiyo artık zorla altın istenmesin gibi bi talep olmuştu. Bizdede evlenirken hiç altın konusu olmamıştı düğünde görmüştük ne taktıklarını

Biz kız alırken yengem çeyizim var gelin alın demişti. Babam da transit tuttu gittiler çeyizleri almaya taaaa Diyarbakır’a. Kutuları eve dizelim dedik adanaya geldi eşyalar. Kutuları açıyoruz açıyoruz her bir kutuda boş boş elyaf yastıklar . Babam da kızdı bunlar ne böyle bilsek gitmezdik yol parası bu eşyalardan daha fazla demişti birde kız bizden para aldı başlık parası, o parayla çeyizleri almış eşyalar bin lira bile etmezdi biz bu olaylara alışkın olduğumuz için gülüp geçmiştik ama burda K kelebekimsi orayı hiç bilmediğiniz için size garip geliyordur dua et halı varmış bak bizde o da yoktu

Ayy inanmıyorum birde başlık parası olayı mı var erkek anası olcam oğlum oğlum gör bunları
Allah allah gerçekten baban o kadar haklı ki
Başlık parası muhabbeti bizim buralarda yoktur onun yerine Nişan yapılır düğün gibi amaç para toplamak işte kız o parayla ceyizini alır

Canım tamam bızımde geleneklerımız goreneklerımız var da herşeyin bı usulu var bu kızım soyledıklerı normal mı aıleler tanısmamıs falan fılan bunu aıleler kendı arasında konusur kız ılla soyle boyle dıye sızi de daralttı mı bılmıyorum bana cok fazla geliyor bu tarz seyler

canım nasıl yükselttin?

şimdiden akıl ver böyle birini bulursa yol yakınken vazgeçsin

Aa ne diyeceğimi de bilemedim benim demek istediğim de bu para huzur getirmiyor az olsun ama huzur olsun önemli olan o inşallah ya önemli olan insanlık valla

Ya işte biz de doğulu olsak belki garip gelmez ya da ne bileyim maddi olarak da durumumuz çok iyi olsa hadi oğluma yapayım desinler ama öyle de değil ki bence de öyle annem de ağzını açıp bir şey demiyor abimin de zaten araba dışında bir birikimi yok onun da hala kredi borcu var

Senin değerlerin nasıl benim sabah açlık 104 çıktı çok üzülüyorum
Sabah açlık 81 tokluk birinci saat 134 çıktı canını sıkma beyaz ekmeği şekeri meyveyi hayatından çıkart ya da bir ara öğününü yarım meyve 3 4 yk yoğurt ile ye ben bu şekilde yapıyorum tam tahıllı ekmek aldım akşam yemeği de pirinç mercimek patates vs gibi şeyleri yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…