2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım bence bu işler biraz anlayış meselesi bizde Antepliyiz bizde de altın çok önemli ama benim babam istemede ben kızımı emanet ediyorum ne yaparsanız ona ve oğlunuza yapacaksınız onlara kalacak herşey dedi kv çok korkmuş mesela gelmeden önce ,
bana da fazla isteyince biraz soygun gibi geliyor o öncedendi yani bu kadar fazla isteyip bir kısmını kız evi alıyordu bizim tarafta

Aynen öyle biz de şu olsun demedik kimseye zaten herkesin maddi durumu yapabileceği belli herkes çocuğu için elinden geleni yapar ya halı deme aklıma geldikçe sinir oluyorum utanmadan diyor ben de bir tane halı alcam diye 25 yaşında

Stres yapma moralini yüksek tut hep bak en azından bu kadar altın istenen ailen yok önce bebişlerimiz boşver gerisini

Yok yok enayinin biri de biziz Alışverişte bir de gelinin kardeşlerine de bir şeyler alcakmışız bak aklıma geldi yine. Onlarınki altından ama

Bize garip geliyor işte bu şekilde gördüğümüz bu şekilde evlendiğimiz için ben mesela mobilyam sağlam olsun tencerem kararmasın çizilmesin kaliteli olsun diye düşünürüm sonuçta kolyeyi boynuma takıp sokakta gezmem. Onlar günlük hayatta da takıyorlar mı orda? Ya bir de memleketinde değil kaç kez gideceksin ki memleketine en fazla ikisi de çalışan insanlar

halı da olmasa napardık bilmiyorum zaten valla şaka gibiler. Baban da haklı çeyiz çeyiz diyip yastık getirmenin mantığı ne valla tuhaf geliyır bana

Yok yok enayinin biri de biziz Alışverişte bir de gelinin kardeşlerine de bir şeyler alcakmışız bak aklıma geldi yine. Onlarınki altından ama
Benim kuzenim kayınbabasının dişini yaptırdı adam hediye istemiyorum dişimi yap demiş daha kayınbabaya abilerine de alınacak var

Aynen öyle az isteyince sen geleneklere uymadın idam demiyorlar kafa yapısı çok etkili malesef bunları yapan batıda da çok insan var yapabilen yapıyor yapamayan sevdiği halde ayrılmak zorunda kalıyor üzücü durum cidden iki tarafın da halden anlaması lazım hele de bu devirde ben de alacaklarını düşünüyorum bu kadar diretmek anlamsız geliyor bana da

Hastaneye gelirken bile herkesin boynunda o zincirlerden kalın küpelerden mutlaka oluyo bizde öyle altın içim hiç konuşmadık ama eşyalarımızın sağlam olmasına çok dikkat ettik tayin işleri olacağı için. Evlendik sonra altınlar arabaya gitti zaten

Aaa ben de antepliyim merhaba hemşehrim

Dyson airfreyer ve kahve makinesi Philips in olandan almazsanız olmaz ama lütfen biz alıyoruz sizde alın birde mayısta istemeye gelin diyorlardı allahtan kp yavaş olun benim torun geliyor mayısta olmaz dedi yoksa oğlan bedelliden döndüğü gibi gelin diyorlar arabasını da satıyor bu arada tarla falanda satmayı düşünüyorlar yetmeyecek diye biri eskişehirde biri Antalya'da satıp düğün yapacaklar çünkü enayilik bayrağı bizde olmalı

Aaa ne garip ya ama orda herkes öyle olunca garip karşılanmaz: Antalyada yaşayacak onu takıp gezseler görgüsüz deli der millet İşte aklı olan altın satıp araba alır bunlar da arabayı sattırıp kolye alcak

34. Haftada diğer kontrol o zamana kadar kullan dedi kanım da yükselir inşallah en azından alt sınırı geçerim de rahatlarım.
Ne bileyim kendimi suçlu hissettim o kadar da takviye alıyorum ama işe yaramış hali bu demek ki
I ImaginaryLife canım benim doktorum b12 için igne mı istersin sprey mi istersin diye sordu sprey dedim bugün alicam nasıl bir şey hiçbir fikrim yok
Bana hiç sormadan direkt iğne verdi ben de daha almadım içinde kaç tane var nasıl oluyor bilmiyorum.
canım nasıl yükselttin?
Kan ilacını günde 2 kez alıyorum canım

Ay her şeyi kabul mü ettiler sahiden herkes çalışsın da dyson alıversin kendine o kadar da değil alırlarsa kavga çıkar evde benim neyim eksik dyson yok bende Ayyyy sırf bir kız için o kadar şey satacaklar öyle mi yazık valla iki gün sonra huzuru olmaz boşanır olan yine o gidenlere olur. Evlenince de isteği biteceiğini sanmıyorum ben. Kız güzel mi bari

Evlerden uzak bizde de var tüm aile kafayı takıyor ister istemez. Her toplanıp çay içelim 2 stres atalım dediğimizde konu bir şekilde kıza geliyor onu dedi bunu istedi şunu yaptı diye diye sinir olup dağılıyoruz sonra evlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…