Canım bence bu işler biraz anlayış meselesi bizde Antepliyiz bizde de altın çok önemli ama benim babam istemede ben kızımı emanet ediyorum ne yaparsanız ona ve oğlunuza yapacaksınız onlara kalacak herşey dedi kv çok korkmuş mesela gelmeden önce ,Ya işte biz de doğulu olsak belki garip gelmez ya da ne bileyim maddi olarak da durumumuz çok iyi olsa hadi oğluma yapayım desinler ama öyle de değil kibence de öyle annem de ağzını açıp bir şey demiyor abimin de zaten araba dışında bir birikimi yok onun da hala kredi borcu var
Aynen öyle biz de şu olsun demedik kimseye zaten herkesin maddi durumu yapabileceği belli herkes çocuğu için elinden geleni yaparÜzüldüm valla okurken. Benim babam kızım ne alırlarsa sesini çıkartma dedi evlenirken hiç bi fazlası olsun demedim. Olması gerekende bu bence. Herkes durumu neye elveriyosa onu yapar. Halıyıda almasaymış bu arada zaten tüm herşeyi size yüklemiş
Kaç yaşında bu kız merak ettim ?
Stres yapma moralini yüksek tut hep bak en azından bu kadar altın istenen ailen yokKızlar benimde hiçbir şey yiyesim gelmiyo stresli bi dönemden geçiyorum 1 kilo vermişim hamileyken insanlar nasil kilo veriyo ya diye grupta gördükçe şaşırıyordumyemek yiyin uleyynn bebislerinizi aç birakmayin
Yok yok enayinin biri de bizizAhaaa okurken dedim ki tek gerizekalı eşimin kardeşi değilmişbizde aynı durumdayız üzerine altın konuşmadan kıza çeyiz yapıyoruz kız konyada tanışmaya ayrı istemeye ayrı alışverişe ayrı gidilecek birde kasıma düğün istiyorlar bu işler kısa olurmuş valla bi şey sizde var diye bağırasım var yani insanlar kafayı yemiş
Bize garip geliyor işte bu şekilde gördüğümüz bu şekilde evlendiğimiz için ben mesela mobilyam sağlam olsun tencerem kararmasın çizilmesin kaliteli olsun diye düşünürüm sonuçta kolyeyi boynuma takıp sokakta gezmem. Onlar günlük hayatta da takıyorlar mı orda? Ya bir de memleketinde değil kaç kez gideceksin ki memleketine en fazla ikisi de çalışan insanlarBiz görev gereği Şırnak'ta oturuyoruz. Ciddi bi altın sevgisi var cidden buralarda kolyeler yüzükler küpeler bildiğimiz gibi değil hepsi kalın kalın ve kocamanlar. Evlere özenmedikleri kadar altına değer veriyolar. Hatta geçenlerde bi yerel sayfada altın çok istendiği için gençler evlenemiyo artık zorla altın istenmesin gibi bi talep olmuştu. Bizdede evlenirken hiç altın konusu olmamıştı düğünde görmüştük ne taktıklarını
Biz kız alırken yengem çeyizim var gelin alın demişti. Babam da transit tuttu gittiler çeyizleri almaya taaaa Diyarbakır’a. Kutuları eve dizelim dedik adanaya geldi eşyalar. Kutuları açıyoruz açıyoruz her bir kutuda boş boş elyaf yastıklar . Babam da kızdı bunlar ne böyle bilsek gitmezdik yol parası bu eşyalardan daha fazla demiştibirde kız bizden para aldı başlık parası, o parayla çeyizleri almış eşyalar bin lira bile etmezdi biz bu olaylara alışkın olduğumuz için gülüp geçmiştik ama burda K kelebekimsi orayı hiç bilmediğiniz için size garip geliyordur dua et halı varmış bak bizde o da yoktu
Benim kuzenim kayınbabasının dişini yaptırdı adam hediye istemiyorum dişimi yap demişYok yok enayinin biri de bizizAlışverişte bir de gelinin kardeşlerine de bir şeyler alcakmışız bak aklıma geldi yine. Onlarınki altından ama
Aynen öyle az isteyince sen geleneklere uymadın idam demiyorlar kafa yapısı çok etkili malesef bunları yapan batıda da çok insan var yapabilen yapıyor yapamayan sevdiği halde ayrılmak zorunda kalıyor üzücü durum cidden iki tarafın da halden anlaması lazım hele de bu devirde ben de alacaklarını düşünüyorum bu kadar diretmek anlamsız geliyor bana daCanım bence bu işler biraz anlayış meselesi bizde Antepliyiz bizde de altın çok önemli ama benim babam istemede ben kızımı emanet ediyorum ne yaparsanız ona ve oğlunuza yapacaksınız onlara kalacak herşey dedi kv çok korkmuş mesela gelmeden önce ,
bana da fazla isteyince biraz soygun gibi geliyor o öncedendi yani bu kadar fazla isteyip bir kısmını kız evi alıyordu bizim tarafta
Hastaneye gelirken bile herkesin boynunda o zincirlerden kalın küpelerden mutlaka oluyoBize garip geliyor işte bu şekilde gördüğümüz bu şekilde evlendiğimiz için ben mesela mobilyam sağlam olsun tencerem kararmasın çizilmesin kaliteli olsun diye düşünürüm sonuçta kolyeyi boynuma takıp sokakta gezmem. Onlar günlük hayatta da takıyorlar mı orda? Ya bir de memleketinde değil kaç kez gideceksin ki memleketine en fazla ikisi de çalışan insanlar
Aaa ben de antepliyim merhaba hemşehrimCanım bence bu işler biraz anlayış meselesi bizde Antepliyiz bizde de altın çok önemli ama benim babam istemede ben kızımı emanet ediyorum ne yaparsanız ona ve oğlunuza yapacaksınız onlara kalacak herşey dedi kv çok korkmuş mesela gelmeden önce ,
bana da fazla isteyince biraz soygun gibi geliyor o öncedendi yani bu kadar fazla isteyip bir kısmını kız evi alıyordu bizim tarafta
NeeeeeeeeeeeBenim kuzenim kayınbabasının dişini yaptırdı adam hediye istemiyorum dişimi yap demişdaha kayınbabaya abilerine de alınacak var
Dyson airfreyer ve kahve makinesi Philips in olandan almazsanız olmaz ama lütfenYok yok enayinin biri de bizizAlışverişte bir de gelinin kardeşlerine de bir şeyler alcakmışız bak aklıma geldi yine. Onlarınki altından ama
Aaa ne garip ya ama orda herkes öyle olunca garip karşılanmaz: Antalyada yaşayacak onu takıp gezseler görgüsüz deli der milletHastaneye gelirken bile herkesin boynunda o zincirlerden kalın küpelerden mutlaka oluyobizde öyle altın içim hiç konuşmadık ama eşyalarımızın sağlam olmasına çok dikkat ettik tayin işleri olacağı için. Evlendik sonra altınlar arabaya gitti zaten
34. Haftada diğer kontrol o zamana kadar kullan dediAyy çok sevindim demek ki vücudun ilaca cevap veriyo günde 2 ilaçla daha da artar inşallah.
B12 için de mi iğne veriliyomuş onu ne kadar kullanıcaksınkuzum beslenmeyle alakası yoktur ya mutlaka yiyoruz hepimiz temel besinleri alıyoruz ama minikler sömürüyor işte hiç canını sıkıp kendini suçlama her hamile yaşıyor bunları
Bana hiç sormadan direkt iğne verdi ben de daha almadım içinde kaç tane var nasıl oluyor bilmiyorum.I ImaginaryLife canım benim doktorum b12 için igne mı istersin sprey mi istersin diye sordu sprey dedim bugün alicam nasıl bir şey hiçbir fikrim yok
Kan ilacını günde 2 kez alıyorum canımcanım nasıl yükselttin?
Aaa olur mu düğünden sonra kız kulaklarını yaptıracakmış rahatsız oluyormuş benden tanıdık doktor indirimli fiyat istiyorlarNeeeeeeeeeeebeterin beteri de varmış diyip şükretmeye başlamama az akaldı
Dyson airfreyer ve kahve makinesi Philips in olandan almazsanız olmaz ama lütfenbiz alıyoruz sizde alın birde mayısta istemeye gelin diyorlardı allahtan kp yavaş olun benim torun geliyor mayısta olmaz dedi yoksa oğlan bedelliden döndüğü gibi gelin diyorlar arabasını da satıyor bu arada tarla falanda satmayı düşünüyorlar yetmeyecek diye biri eskişehirde biri Antalya'da satıp düğün yapacaklar çünkü enayilik bayrağı bizde olmalı
Evlerden uzak bizde de var tüm aile kafayı takıyor ister istemez. Her toplanıp çay içelim 2 stres atalım dediğimizde konu bir şekilde kıza geliyor onu dedi bunu istedi şunu yaptı diye diye sinir olup dağılıyoruz sonra evlereay kızlar abimin bir sevgilisi var evlerden ırak yoluncak kaz arıyormuş gibi geliyor artık ciddi de düşünüyorlar abim de bırakmak istemiyor kızı kızın isteklerini duysanız şok olursunuz hele de bu devirde kafaya takacak bir şey kalmamış gibi şimdi de bunu takıyorum
İçeriği bilmeyince yorum yapmak zor ama yaşlanınca da bizimkiler de öyle valla bazen sinirleniyorum kapatıveriyorum telefonu. İnşallah düzeltirsiniz arayıRamazandan önceydi 1 ay olacak haketmedigim laflar etti malesef herkesin babası iyi degil
Aaa ben de antepliyim merhaba hemşehrim
Merhaba hemşerimAaa ben de antepliyim merhaba hemşehrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?