2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bugün bizim de görüş günümüzdü. Şükür yolunda herşey 28+2 boyu 38 cm olmuş 1600 gram yanaklar tombul tombul duruyor.
Sulu akıntı, sarı akıntı olabilir korkma dedi.
Sağa sola dönerken ağrı, mideye baskı hissi.. Hepsi normal dedi. İdrar sonrası bende sızıntı şeklinde oluyordu o da normalmiş.

Bende 25 yaşındayım çok şükür görgüsüz değilim ama halısız olmaz öyle deme simdi

Kuzum bizim oğlan salak olmaz dendiğinde ağlıyor nasıl olmaz olacak benim için yapın diye bildiğin ağlıyor satalım yapalım başka çare yok diyorlar karışmıyorum ben eşim biz karışmayalım izleyelim bakalım olanlara göre tavrımızı alırız dedi zaten hamileyim yani sinirlenip olay çıkarmaya gerek yok bu süreçte. Kız 1.50 okul desen yok tek derdi hızlı evlenelim onu isteyeyim bunu isteyeyim nerden tutarsan elinde kalıyor

Benim hala aynı canım monnoş korkutuyor beni
Canım doktora gittim çalışamaz raporu almak için muayene de etti ntsye bağlamadı ama her şey yolunda dedi başka şikayetin var mı peki canım endişelendirecek? Hareketleri falan nasıl? Ağrılar kramplar oluyor illaki gün içinde de sıklığı nasıl?

I ImaginaryLife canım benim doktorum b12 için igne mı istersin sprey mi istersin diye sordu sprey dedim bugün alicam nasıl bir şey hiçbir fikrim yok
Ben hamileliğin başından beri sprey kullanıyorum b12yi ama kaç puff sıkılacağına dikkat edin benim ilk kullandığım 1 pufftu doktor sonra başka marka verdi okunmadan devam ettim sonra baktım ki 4 puff sıkmak gerekiyormuş bir de dil altından emilimi daha yüksekmiş eczacı öyle demişti

Eşin seni bu süreçte daha çok seviyordur ve değerini daha iyi anliyordur bir kere daha

Magis b12 sprey alalım günde 2fis dil altı yapalım yazmış doktorum bende bu ne demek böyle demiştim sen diyince anladım sağol canım benim benim güzel mi peki birde sprey mantığı bana çok garip geldi inşallah tadı güzeldir

Bende b12 kulaniyorum doktorum önce hap başlatti dedi bir ay kullan yükselmezse iğneye geçelim dedi . Değerin kac ki senin hemen iğneden başlattirdi I ImaginaryLife

Eşin seni bu süreçte daha çok seviyordur ve değerini daha iyi anliyordur bir kere daha
Eşim ayrı kp anneme ya ne iyi dünür pırlanta gibi Rabbım yüzümüze gülmüş diyor benim kayınvalidem garip kıza bayılıyor geçen gün bıçak seti almış kıza bana gösteriyor aferin çok iyi yapmışsın güzelmiş dedim ne diyeyim deli normal değil

Benim hamilelikten önce b12 çok düşüktü hap kullandım hiç yükselmedi sonra iğneye geçtik bir anda güzel yükseldi. Hap düşük değerlerde yetersiz kalabiliyo iğne daha hızlı değer yükselttiği için bence ondan iğne vermiştir

Senin kp zaten benim idolum ya Bunu yapan kadinda devlet hastanesinde dogur diyen kadın he demek ki neymiş deveye diken insana s.. yaranirmis

İlkinin tadı midemi bulandırıyordu ilk 5 ay çok bulantım oldu belki ondandır bilemedim ama bunu seviyorum çilekli

Canım başka bir şikayetim yok benim bebişinn hareketleride iyi zaten çok hareketli bir bebek değil internetten baktım da 2-4 hafta içinde doğum falan yazınca korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…