2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yaaaaa bizimki elini koyunca sessizce köşede gitmesini bekliyo

Aaa olur mu düğünden sonra kız kulaklarını yaptıracakmış rahatsız oluyormuş benden tanıdık doktor indirimli fiyat istiyorlar
Ney ney neyyy dedim ama sana düğün sonrası da isteiği bitmez babasının evinde neden yaptırmamış görgüsüzlük başka bir şey değil

Aha aynı bizim durum da böyle dertsiz başıma dert ya

Bende 25 yaşındayım çok şükür görgüsüz değilim ama halısız olmaz öyle deme simdi
Ben de aynı yaştayım yaşla ilgili değil ki bu durum neler neler var abimle annesini tanıştırmış ilk tanışmada annesi altından bahsetmiş koca kadın yani yaşla ilgili değil durum halı deme travma oldu bende

senin ilacın hangisiydi kuzum

Bu kızlar nasıl etkiliyorlar bu kadar avcunun içine alıyorlar ya taktik almak lazım aslında bu kadar şeyi yaptırırlar sonra süründürürler en kıymetli onmlar olur

Bu kızlar nasıl etkiliyorlar bu kadar avcunun içine alıyorlar ya taktik almak lazım aslında bu kadar şeyi yaptırırlar sonra süründürürler en kıymetli onmlar olur
Bilemiyorum vallahi nasıl yapıyorlar en azından sizinki hali alıyormuş bizimki çeyizi bile bize yaptırıyor kendini getiriyor ondada kulak ameliyatı istiyor kendini de dertsiz getirmiyor

Aaay bu ailelerin kızların istediklerini dehşet içinde okudum ben de 25 yaşında evlendim o süreçte hep kendi maasimla aldım çeyizimi basite de kaçmadım ne beğendiysem içime sinecek şekilde aldım. Aynı süreçte eşim zaten birikim yapıyordu evlenmeden evimizi alabildik şükür. Ailem hiç bir şey talep etmedi ne yaptıysanız çocuklara yapıyorsunuz zaten diye o yüzden kendilerine göre takılarını taktılar. Ev aldığımız için evimiz yarım yamalakti oturma odasında sadece perde ve koltuk takımı vardı ama her şeyi istediğim sekilde olsun diye biriktirdikce istediklerimizi aldık. Şimdi gururla bugünlere birlikte geldik ikimiz yaptık her şeyi diyebiliyoruz. Ne bir oda takımı ne başka bir şey destek almadık yani. Kadın da erkek de çalışıyorsa zaten eski adetler ne alaka yani. Böyle kızların malmis gibi davranılmasına sinir oluyorum yok başlık parası yok şu kadar altın bilmem ne. Evlenecek durumunuz varsa evlenirsiniz yoksa bekler biriktirirsiniz yani. Azcik eksik oluversin. Kızların da kocası olacak insanları bu kadar zor duruma düşürmesin anlayamıyorum yani. İnşallah bize normal gelinler denk gelir

Çünkü bebek büyüyüp baskı yaptıkça mesane tam boşslamıo biriken az az idrarlar enfeksiyon oluşturuyor su ve hijyenden hariç bi açıklama bnde piyoloseptil kullancqm günde 4 kere

Bende haftada bir b12 iğnesi vuruluyorum canım. Eli hafif bir hemşire olunca hissetmiyorum ama bazı hemşireler sanki hedef tahtası gibi vuruyor vicdonsizlar

Gruptaki mesajları görünce şimdiden hafiften tırsan kayınvalide adayı görüyorum şu an napsak beşik kertmesi mi bulsak şimdiden ilerde problem yaşamayalım

Bence bu erkeğe de bağlı şuan ben eşime villa istiyorum desem alamaz durumumuzu biliyorsun der kimseden de bir sey istemez. Her şeyi kendisi yapıp öyle mutlu olur ki doğrusu bu zaten başkası geldik şuyunu buyunu aldık diye 2 gün sonra kafasına kakmaz ama eşime desem ki altin kolye istiyorum gider alır.. Bu biraz erkeğin karakterine de bağlı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…