Aaay bu ailelerin kızların istediklerini dehşet içinde okudum
ben de 25 yaşında evlendim o süreçte hep kendi maasimla aldım çeyizimi basite de kaçmadım ne beğendiysem içime sinecek şekilde aldım. Aynı süreçte eşim zaten birikim yapıyordu evlenmeden evimizi alabildik şükür. Ailem hiç bir şey talep etmedi ne yaptıysanız çocuklara yapıyorsunuz zaten diye o yüzden kendilerine göre takılarını taktılar. Ev aldığımız için evimiz yarım yamalakti
oturma odasında sadece perde ve koltuk takımı vardı ama her şeyi istediğim sekilde olsun diye biriktirdikce istediklerimizi aldık. Şimdi gururla bugünlere birlikte geldik ikimiz yaptık her şeyi diyebiliyoruz. Ne bir oda takımı ne başka bir şey destek almadık yani. Kadın da erkek de çalışıyorsa zaten eski adetler ne alaka yani. Böyle kızların malmis gibi davranılmasına sinir oluyorum yok başlık parası yok şu kadar altın bilmem ne. Evlenecek durumunuz varsa evlenirsiniz yoksa bekler biriktirirsiniz yani. Azcik eksik oluversin. Kızların da kocası olacak insanları bu kadar zor duruma düşürmesin anlayamıyorum yani. İnşallah bize normal gelinler denk gelir