- 22 Ağustos 2016
- 2.747
- 2.474
- 133
- 27
Benim olacak ama ben artık akıllandım altın kemerden aşağısına vermemKimin kızı olacaksa talibim
Açıkçası şöyle olmuştu abimin takıldığı bir kız vardı Adana’da çok korkunç bir ailenin kızıydı annem yalvardı onu bırak diye çok soytarı biriydi Ramazan Ramazan dedikodusunu yapmayayım. Abim de bırakmayınca biz de korktuk insanlar duyarsa evlendirirler zorla dedik acilen annem Diyarbakır’da köyden birini bana bulun dedi, buldular gittik baktık abim de kızı beğendi. Annem babam da hemen herşeyi halletti 5 ay içinde tanışma nişan kına düğün oldu. Ha şimdi çok mutlular Allah bozmasın iki de bebişimiz varCanım tamam bızımde geleneklerımız goreneklerımız var da herşeyin bı usulu var bu kızım soyledıklerı normal mı aıleler tanısmamıs falan fılan bunu aıleler kendı arasında konusur kız ılla soyle boyle dıye sızi de daralttı mı bılmıyorum bana cok fazla geliyor bu tarz seyler
Ay ne güldüm ya hastanede çalışan tanıdığın yok mu ben çalıştığım hastanede yaptırmıştım kuzeniminkiniOf ya millet kulaklarını kocalarına yaptırıyor ben şu burnuma bir çare bulamadım ya en son hayvan hastanesinde kendime lokal anesteziyle kesi atacam yav kıskandım bak
Zaten aşağısı da kurtarmazArsa sattırıp dyson aldırıyorsa bence jenifer lopez gibi bir hatundur bacım
Yeni mi başladin cnm diyete bir haftaya kadar sabret vücüt direnci düşürüyor . Benimde ilk hafta yüksekti sonradan düştüZaten diyetisyen eşliğinde diyet uyguluyorum bahsettiğin hiç bişeyi yemiyorum ikinci saat tokluk 121 çıktı mesela
Bizim kızların neyi eksik aşk olsun kulağı ve burnu da güzelmiş daha sonra masraf olmayacak hemArtık neyi yaristircaz bilmiyorum kız anaları benden öyle altınlar istemeyin yeter
İyi bari en azından kp aklı başında insanBen cevap vermiyorum kp sağolsun hakkını veriyor cevap verirsem olay büyüyecek sonra ben kıskanç olacağım durduk yere
Kv boyattı mı saçları platin sarısınaEşim ayrı kp anneme ya ne iyi dünür pırlanta gibi Rabbım yüzümüze gülmüş diyorbenim kayınvalidem garip kıza bayılıyor geçen gün bıçak seti almış kıza bana gösteriyor aferin çok iyi yapmışsın güzelmiş dedim ne diyeyim deli normal değil
Antepte mi yaşıyosun hangi doktora gidiyosun canımMerhaba hemşerim
Hehehe genelde öyle yapıyolar zaten dün gece insafa geldi heraldeYaaaaa bizimki elini koyunca sessizce köşede gitmesini bekliyo
Kv boyattı mı saçları platin sarısınayerinde olsam ona Nike tayt alırdım
Allaha şükür hak yedirmez düzgün insandır eşimi babası kendi başına yapmış zaten kv yapmış olamazİyi bari en azından kp aklı başında insan
Canım benim kan sonucumda 125 miydi alt değer unuttum onu baz alırsak 123 çıkmış doktor direkt kendi dedi ilaç kullan vs diye bende her şeyi unutmaya başladım o yüzden en basiti çayı demlemeyi unutuyorum, çayı demlesem altına su çekmeyi unutuyorum geçen bu yüzden makinemin dibi hafif tutmus eşim farketti yani garip bi şekilde bende aşırı unutkanlık başladı noldu sende ne gibi şeyler var?
Ahahahha bende kaldım kocaminki estetikli gibi hokka burnu var cocugumunda aynı şekilde eşim diyo doğsun iyice triplere girersin sen simdiKız deme öyle hiç güzel değil hokka gibi durmuyor herkes estetikli ya bir ben kaldım
Kız benim ogluş uzun boylu yakisikli ne istersin kızın için
HaydaaMaalesef birde biz kız istemeye gittiğimizde başlık parası o kadar Şey istedikleri için nakit kalmamıştı beş bini eksikti kızı vermediler , hemen amcam oradaydı borç verdi babama o şekilde o an kızı verdibu olaylar doğuda o kadar normal ki. Doğulu kız alırsanız eğer biraz ananızı ağlatıyor bazı aileler ben doğuluyum doğulu bir gelin almaya korkarım vallahi
Tamam o zaman bu kızda kesin bir şey var acil taktik almamız lazım bu karakterde adamın düşüncesini bile degistirmisÖyle tabi benimki de diyor benden bu kadar şey istesen senden ayrılırdım bu kadar şeyi nasıl yapalım diyorAbim de aslında bu karakter yok nasıl oldu bağlandı bilmiyorum. Daha önceki sevgilisiyle de altın konusu olmuştu kıza bunu alacak varsa beni de alsın diyip ayrılmıştı. Bundan kopamıyor
Antepte mi yaşıyosun hangi doktora gidiyosun canım
Hehehe genelde öyle yapıyolar zaten dün gece insafa geldi heralde
gulumsebebek ’in de kızı var 2 yaş büyük diye bişi olmaz zengin olurlar ben ona talip olucam ajsjsjs
Boyattı tabiki 5 saat kuafordeydiKv boyattı mı saçları platin sarısınayerinde olsam ona Nike tayt alırdım
Evet alt kısımda potluk var böyle yukarı çeksen düzelecek gibi bu seferde yukarda olması gereken yerde olmayacak garipHeves ettim diye annem şu tulumu hediye aldı bi baksanıza kızlar ağ kısmı pot duruyor büyük diye mi küçük diye mi sizce? Ama yanlardan hiç payı kalmadı tam oturdu göbek büyüyünce zorlar gibi geliyo. Bi büyüğünü alsam bu sefer de daha mı pot durucak? Benim vücut tipim mi uygun değil buna anlamadım
Orası aşağıda diye mi acaba öyle duruyor az daha yukarı çeksen nasıl durur ki ben şey görmüştüm yanları düğmeli göbek büyüdükçe bir düğmesini açıyorsunHeves ettim diye annem şu tulumu hediye aldı bi baksanıza kızlar ağ kısmı pot duruyor büyük diye mi küçük diye mi sizce? Ama yanlardan hiç payı kalmadı tam oturdu göbek büyüyünce zorlar gibi geliyo. Bi büyüğünü alsam bu sefer de daha mı pot durucak? Benim vücut tipim mi uygun değil buna anlamadım
Benimki de böyle hatta artık karnı kasıyor maalesef tulum pek mantıklı değilmişHeves ettim diye annem şu tulumu hediye aldı bi baksanıza kızlar ağ kısmı pot duruyor büyük diye mi küçük diye mi sizce? Ama yanlardan hiç payı kalmadı tam oturdu göbek büyüyünce zorlar gibi geliyo. Bi büyüğünü alsam bu sefer de daha mı pot durucak? Benim vücut tipim mi uygun değil buna anlamadım
Benim ki ondan ama rahat değil yani en güzeli tayt elbise hevesle aldım ama bende memnun kalmadımOrası aşağıda diye mi acaba öyle duruyor az daha yukarı çeksen nasıl durur ki ben şey görmüştüm yanları düğmeli göbek büyüdükçe bir düğmesini açıyorsun
Evet işte insan bir de yediremez kendine yani. Ben bana alınacak şeyleri bile istemedim ben kendi istediğime göre alcam diye. Cidden bazı kızlar çok garip ya. Görgüsüzlük bu tamamen başka açıklaması yokBen de tayinciyiz diye eşya almadım eşimin ikinci el eşyalarına oturdum yatak yorgan vs mutfak eşyalarını aldım gönderdim hep kimseden de yardım istemedik. Çok şükür huzurumuz yerinde. Ben mesela kendime yediremezdim bana sorarlardı ne eksik ne alalım ben aldım sağolun diyip geçerdim. Öyle dyson istemek felan garip biz sevgiliyken ben araba ben aldım eşim der niye benden para istemedin üst model alsaydın diye. O zamanlar için de benim 2 katım maaş alıyordu kimseye tenezzül etmeidm kendim aldım borcunu ödedim birikimlerimle şimdi daha ortada fol yok yumurta yok kolyeler altınlar dysonlar havada uçuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?