Bende kaç gündür crocslara bakıyorum günlük giyinir miyim diye sorguluyorum şöyle batıda sahilde falan olsam düşünmeden alıcam da iç anadolunuda tuvalet terliğiyle geziyor diye bakar millet
Off ben de antepteyim aslında giyen çok ama ben tarzıma uydurabilir miyim giyer miyim hakkını verir miyim bi türlü kendime güvenip ikna edemiyorum ama lila rengi
Amniyosentez yaptırdık ikisi de temiz çıktı bi de microeray varmış şimdi bi de ona bakıyorlar başka ne problem var diye elinin biri içe dönük ve hiç açılmadı 21.haftadan beridir birde ayakları clubfood dedikleri içe eğri diye bunları yaptırdık
Ay ay ay ellerinizden öper efenim bugün hala uzun ama çıtıpıtı olduğumuzu öğrendik Her sabah aç karnına bu kadar spor yaparsa olacağı bu artık şaşırmıyorum 32. Haftada 1850deyiz, ben alıyorum kızımın yerine bu kadar da fedakar bi anneyim işte
Hemen kendi oğluşumu araya kaynatayim minnak burunlu, bol hareketli ( öyle miskin miskin yatmaz bak evde bir iş falan oldu mu hemen destek olur) anne sarışın baba kıvırcık. Masumlar Apt. Han'ın sarı hali gelebilir( belki İncikuşun babasının gönlünü buradan çalar han haan diyodu hep) bı dusunun siz
Ay ay ay ellerinizden öper efenim bugün hala uzun ama çıtıpıtı olduğumuzu öğrendik Her sabah aç karnına bu kadar spor yaparsa olacağı bu artık şaşırmıyorum 32. Haftada 1850deyiz, ben alıyorum kızımın yerine bu kadar da fedakar bi anneyim işte
Özge bacım sen de kızı görmeden direkt talip oluyorsun bu kaçıncı ama benim önümü de kapatıyorsun bir ultrason resmi iste değerlendir bir kaynanalık fitne fesatlık yap önce
Kkelebekimsi
ve diğer isim yazılı hastane çıkışı yaptıracak arkadaşlar. Benim kargo gelmiş baktım dokusu vs gayet güzel ama baskı berbat. Resimde canlı lacivert duruyor ama bana gelen sanki 8-10 defa yıkanmışta baskı solmuş gibi. Bu satıcıyı tavsiye etmiyorum
Bide bunu yaptırmıştım. Baya beyaz kısımda boya fırça izleri var arka kısmını hiç söylemiyorum bile lacivert boya fırçası değmiş bi kaç yerine. Özensiz bi paketleme. Daha açarken boncuklar döküldü. Düşünen varsa bundan da kaçın
Kkelebekimsi
ve diğer isim yazılı hastane çıkışı yaptıracak arkadaşlar. Benim kargo gelmiş baktım dokusu vs gayet güzel ama baskı berbat. Resimde canlı lacivert duruyor ama bana gelen sanki 8-10 defa yıkanmışta baskı solmuş gibi. Bu satıcıyı tavsiye etmiyorum
Bakın ben ne yaptım. Yastık ufak oldu sanki ama en azından doğunca ilk ay ortasına da koyarım arada dedim.
Diğeri de bezleri, malzemeleri koymak için çanta.