2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bende kaç gündür crocslara bakıyorum günlük giyinir miyim diye sorguluyorum şöyle batıda sahilde falan olsam düşünmeden alıcam da iç anadolunuda tuvalet terliğiyle geziyor diye bakar millet
Off ben de antepteyim aslında giyen çok ama ben tarzıma uydurabilir miyim giyer miyim hakkını verir miyim bi türlü kendime güvenip ikna edemiyorum ama lila rengi

Hiç bilmediğim durumlar canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini

Aiyyy uzun ince sporu seviyor aktif biri, ben talibim

Bak benimkinin dayısı 185 ona göre iyi düşün
Ailecek uzunuz boylu poslu damat olur diyorsun
Hahahahah bak burdan yakaladın bizi masumlar apartmanındaki han a benzerse açık ara kız sizin ben evet diyorum

32. Haftafa 1850 mi profesör doktor doçent yengem seni görse cılız bu bebek çok zayıf derdi

K kelebekimsi ve diğer isim yazılı hastane çıkışı yaptıracak arkadaşlar. Benim kargo gelmiş baktım dokusu vs gayet güzel ama baskı berbat. Resimde canlı lacivert duruyor ama bana gelen sanki 8-10 defa yıkanmışta baskı solmuş gibi. Bu satıcıyı tavsiye etmiyorum

Bide bunu yaptırmıştım. Baya beyaz kısımda boya fırça izleri var arka kısmını hiç söylemiyorum bile lacivert boya fırçası değmiş bi kaç yerine. Özensiz bi paketleme. Daha açarken boncuklar döküldü. Düşünen varsa bundan da kaçın

Fotoğraf atabilir misin canim

Bu arada ismine tam karar vermişsiniz fotoğrafta güzel gözüküyor ama içine sinmemis iade er direkt
Evet canım ismi netleşti yok canlısı soluk duruyor baya. İadeyle uğraşmaya vaktim yokki
Ayy ben bebeği bıraktım şimdi eşim bana doğum hediyesi acaba ne alacak diye ona taktım
kolye, künye falan baktım kendi kendime ( memleket : Kars)
ben kelepçe yada tamtur istedim. Eşimle birlikte benim aslında yüzük takamadığımı heryerde çıkardığımı ve kaybettiğimi düşünüp kelepçe de karar kıldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…