2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
İdolümsün kelepçe çok gelir şimdi zaten pintoş benimki ama anneler günü +doğum diyerek bastırsam olur. Olmadı derim kk grubumuzdaki kızların kocaları hep kelepçe almış diye

Özge bacım sen de kızı görmeden direkt talip oluyorsun bu kaçıncı ama benim önümü de kapatıyorsun bir ultrason resmi iste değerlendir bir kaynanalık fitne fesatlık yap önce
Sen chen’in kızına yürümedin mi bacım ben de kendi yoluma bakıyorum baştan kaynanalık yapıp kaçırmaya ne gerek var ajsjs

Hahahaha oldu da bitti besikkertmemiiz
Hahahaha gel sarılalım dünürüm
Bizim iş tamam kızlar siz yeni talipler bakın
artık banlanırsan filan herşeyim duble demene gerek yok dünürünüm de nerde olsan tanırım
K kelebekimsi ye biz talibiz iki enayi aile sek topal hallederiz o işi
hahahaha kızdan çabuk vazgeçmiş gibi olmayım ama haklısın ikinizin başında da var o durum birbirinizi daha iyi anlarsınız

Vay hain domdom vay kızı verdiği yetmezmiş gibi bi de oğlan savaşımıza katıldı…

İdolümsün kelepçe çok gelir şimdi zaten pintoş benimki ama anneler günü +doğum diyerek bastırsam olur. Olmadı derim kk grubumuzdaki kızların kocaları hep kelepçe almış diye
Hahaha birazda gözyaşı silahını kullandın mı tamamdır bu iş ben yeni anne olcam senin beni ağlatmaya ne hakkın var alsan ne olur bak herkesin kocası alıyor ben ağlayınca bebeğim de üzülüyor filan diye full duygu sömürüsüyle halledersin sen bu işi

Benim suratsız kızıma talip yok mu
Ama çok tatlı maşallah annesi
Bakın ben ne yaptım. Yastık ufak oldu sanki ama en azından doğunca ilk ay ortasına da koyarım arada dedim.
Diğeri de bezleri, malzemeleri koymak için çanta.
Helal olsun el becerin varmış bayıldım
Yapma ya neyse fotoğrafta canlı cikiyo

Tabiii bu belaları gördükten sonra en hızlı anlaşan dünürler olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…