Bızım ki cok hareketli degıl canım elımı kolumu koyarsam bı tepıyor genelde uyuyor herhalde persembe nstde de ıyıydı cuma kontrol var bakalım kan uyusmazlıgı ıgnesı olucam sende durumlar nasıl canım ismine hala karar veremedık cıldırcam
Bende bunun beyazından var iki senedir plajda giyiyorum taş gibi onu götürürüm büyük ihtimalle ya da aynısından bi tane daha alırım evde de giymek için
Canım başka bir şikayetim yok benim bebişinn hareketleride iyi zaten çok hareketli bir bebek değil internetten baktım da 2-4 hafta içinde doğum falan yazınca korktum
Beni de bi başka doktor korkutmuştu suyun az bebek aşağıya yerleşmiş falan diye ama kendi doktorum normal dedi aradan iki hafta geçti rapor veren doktorda yolunda her şey dedi. Ben ilaç kullanıyorum erken doğumu engellemek için ama ilaçla bile olsa yolunda internete falan çok takılma bence kafanı
çok karıştırıyorsa kendi doktoruna git canım streste kalma o da etkiliyor bebişi
Bende kaç gündür crocslara bakıyorum günlük giyinir miyim diye sorguluyorum şöyle batıda sahilde falan olsam düşünmeden alıcam da iç anadolunuda tuvalet terliğiyle geziyor diye bakar millet
Amniyosentez yaptırdık ikisi de temiz çıktı bi de microeray varmış şimdi bi de ona bakıyorlar başka ne problem var diye elinin biri içe dönük ve hiç açılmadı 21.haftadan beridir birde ayakları clubfood dedikleri içe eğri diye bunları yaptırdık
Ay ay ay ellerinizden öper efenim bugün hala uzun ama çıtıpıtı olduğumuzu öğrendik Her sabah aç karnına bu kadar spor yaparsa olacağı bu artık şaşırmıyorum 32. Haftada 1850deyiz, ben alıyorum kızımın yerine bu kadar da fedakar bi anneyim işte
İlk çocukta genelde doğumdan sonra eğer kan annenin kanı değilse vuruluyor annenin kanıysa vurulmuyor.
Şimdi bendede tedbiren vuruldu. Eğer oğlumun kanı benim kanımsa doğumdan sonra vurulmicak