2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bizim oğlanlara kertecek kız arıyoruz muhabbeti kaçırmışsın canım seninki akıllı usluymuş bak sevdik
İsme ben de karar veremiyorum…

Buna çok benzeyen banyo terligim var ben direkt onu goturcem aşırı rahat

Canım başka bir şikayetim yok benim bebişinn hareketleride iyi zaten çok hareketli bir bebek değil internetten baktım da 2-4 hafta içinde doğum falan yazınca korktum
Beni de bi başka doktor korkutmuştu suyun az bebek aşağıya yerleşmiş falan diye ama kendi doktorum normal dedi aradan iki hafta geçti rapor veren doktorda yolunda her şey dedi. Ben ilaç kullanıyorum erken doğumu engellemek için ama ilaçla bile olsa yolunda internete falan çok takılma bence kafanı
çok karıştırıyorsa kendi doktoruna git canım streste kalma o da etkiliyor bebişi

İlk ama ben de crocs istiyorum, crocsların 2 milyor olması dışında sorun yok
Bende kaç gündür crocslara bakıyorum günlük giyinir miyim diye sorguluyorum şöyle batıda sahilde falan olsam düşünmeden alıcam da iç anadolunuda tuvalet terliğiyle geziyor diye bakar millet

Şimdi bi sorun yoktur inşallah canım
Amniyosentez yaptırdık ikisi de temiz çıktı bi de microeray varmış şimdi bi de ona bakıyorlar başka ne problem var diye elinin biri içe dönük ve hiç açılmadı 21.haftadan beridir birde ayakları clubfood dedikleri içe eğri diye bunları yaptırdık

Evet bana yapıldı . İlk çocuk olduğu için çok gerekli değil dedi doktorum ama yaptırmanın da zararı yok dedi yaptırdık
İlk çocukta genelde doğumdan sonra eğer kan annenin kanı değilse vuruluyor annenin kanıysa vurulmuyor.
Şimdi bendede tedbiren vuruldu. Eğer oğlumun kanı benim kanımsa doğumdan sonra vurulmicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…