2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Müdür yardımcısıyım canım bizim de yazın iznimiz yok o yüzden iznimi sonrasına aktarmak istiyorum ben de .

Bak benimkinin dayısı 185 ona göre iyi düşün

Hemen kendi oğluşumu araya kaynatayim minnak burunlu, bol hareketli ( öyle miskin miskin yatmaz bak evde bir iş falan oldu mu hemen destek olur) anne sarışın baba kıvırcık. Masumlar Apt. Han'ın sarı hali gelebilir( belki İncikuşun babasının gönlünü buradan çalar han haan diyodu hep) bı dusunun siz

Handan sonra ben kesin elendim gulumsebebek

Pazarlığı kızıştırıyorsun özge yav bir dur kendimizi ağırdan satalım belki o gelir ister bizim oğlanları

Haklısın P Pembepilates bu hatun hepimize yeşil ışık yaktı sağı solu belli olmayacak gibi

Ben çekiliyorum galiba

Kız götür normal terlik hastanede 1 gün giymek için 2 milyörrr verme ben kıyamazdm ha ben normal zamanda da giyerim diyorsan bilemem ozaman al
Aslında çok uzun zamandır istiyorum ama doğum yaklaştı ekstra masraf çıkarmak istemiyorum eşime düz plastik götürürüm artık

İlk ama ben de crocs istiyorum, crocsların 2 milyor olması dışında sorun yok
Evet ya cok pahalı ben bı terlık almıstım serklajda gıymıstım ama hıc memnun kalmadım trendyoldan almıstım lınk atayım sız almayın bence maddı durumun elveriyorsa almalısın omurluk bı terlık benım sıkısık olmasa kesın alırdım

Kız bu terliğin tipinde meymenet yok nasıl memnun kalasın caminin turuncu abdest terlikleri bile daha güzel anam basiretin mi bağlandı o an bunu alıverdin

Çok hareketli değilse uysal sakin birisi olur ben şimdiden talibim kıza

Kan uyuşmazlığı iğnesi 28. Haftada olmuyor mu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…