Ben anne bebek kolyesi istiyorum ya hem çok güzel bi anısı olur hep saklarım diye inşallah düşünür de alır onun telefondan biraz bakayım da reklamlarda önüne düşsün
Kızlar merhaba bilenler yadımcı olabilirmi ? Allaha şükür 28 haftalık olduk. Bebeğimin gelişimi ve kilosu 10 gün önde. gayet iyi ben toplam 8 kilo aldım. Tansiyonum 10/5 en fazla 11/6 ödem şişlik yok yani genel olarak iyi gidiyor. Ama dün rutin idrar testimde protein değeri eser cıkmıs ( var işe yok arası bir şey miş) idrarda protein gebelik zehirlenmesi diyolar nette cok korktum. Doktorum enfeksiyon kaynaklı sorun yok dedi tansiyon ölçmeye devam dedi. Kuzenim doktor kendisine sordum tansiyon daha önemli dedi. Böyle bir şey yasayan var mı ben gereksiz panik mi yapıyorum
Ben sımdı ıstedım aldı sağolsun hoş elimiz baya daraldı ama doğumdan sonra daha da daralacaktı kocam isteklerime çok şaşırıyor dört gözle doğurmamı beklıyor sabredıyorum sana diyor ama ne yapayım her memlekete gıderken bana bısey alması gerekıyor sınırlenmemek için
Ahhhh eveeettt bende lilayla bakışıp duruyorum bir de amazonda indirimde gördüm dün eğer crocs almayacaksam başka ne alsam karar veremedim başka güzel bi şeyler görürsen beni de etiketler misin sanki zevklerimiz yakın
Kızlar merhaba bilenler yadımcı olabilirmi ? Allaha şükür 28 haftalık olduk. Bebeğimin gelişimi ve kilosu 10 gün önde. gayet iyi ben toplam 8 kilo aldım. Tansiyonum 10/5 en fazla 11/6 ödem şişlik yok yani genel olarak iyi gidiyor. Ama dün rutin idrar testimde protein değeri eser cıkmıs ( var işe yok arası bir şey miş) idrarda protein gebelik zehirlenmesi diyolar nette cok korktum. Doktorum enfeksiyon kaynaklı sorun yok dedi tansiyon ölçmeye devam dedi. Kuzenim doktor kendisine sordum tansiyon daha önemli dedi. Böyle bir şey yasayan var mı ben gereksiz panik mi yapıyorum
Cnm ben yaşadım aynısını bir hafta sonra yine idrar verdım bişey çıkmadı . Anlamsız verı diye düşün . Korkacak bişey yok .doktorun dediği gibi tansıyon önemli 14 lere çıkınca ve idrarında protein varsa dağa yenı müdahale ediyorlar . Şimdi hiç bi sorunun yok