2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bende istedim bakalım yüzsüzlük oldu biraz direk beğendim bunu al diye ama ne yapayım zevksiz birşey de gelebilir diye önceden siparis verdim

Bende istedim bakalım yüzsüzlük oldu biraz direk beğendim bunu al diye ama ne yapayım zevksiz birşey de gelebilir diye önceden siparis verdim
Tabi canım erkeklere guvenılmez bu konuda bende gıttım kendım sectim sarraftan riske atamazdım da sımdı tekrar doğuma takılan altınlardan da yanına bıdaha alırsın dıye yer yapıyorum

Tabi canım erkeklere guvenılmez bu konuda bende gıttım kendım sectim sarraftan riske atamazdım da sımdı tekrar doğuma takılan altınlardan da yanına bıdaha alırsın dıye yer yapıyorum
En iyisini yapıyoruz ya yüz görümlüğü istemedim mesela o akıl eder alır dedim almadı hala aramızda espridir gördüm yüzünü almam artık diye bu sefer işimi şansa bırakmadım

Merhaba canım cevabın için tesekkur ederım bende aunu anladım herkes farklı yorumluyor tanaihonu daha cok öenmseyende var proteini öenmseyende var ama doktorum gayet sakin karsıladı ama ben pnikledim

@Nooneathome9 kızının kısmetini direkt kapattı
Ağırlığınca diycem ama şuan bile 1600 gram
bak bak 1 kilo 600 gram altın oda şimdilik
Ben yaptım onu aktif olan kız analarını etiketledim @Nooneathome9 ’u unutmuşum listeden bakıp etikete yazana kadar hamile beynim unutmuş
bak kız analarıyla ekstra muhabbet kurma fikrini benden önce yapmışsın kafalar aynı çalışıyor bizim

Çok cılız bu kilo benim ordinaryüs kadın doğum uzmanı Prof yengem duymasın bu kiloyu
Ordinaryus prof yengeyi benim doktora götürücem yeme diyor doktorum kapışsınlar ama yenge haklı çıkar nasıl 3 kilonun altında olur 2 bile olmamış tam ayıp

Neyse biz de sadece bi halıyla gelmeyiz canım yemek takımı da bizden olsun hadi yine iyisiniz

Ordinaryus prof yengeyi benim doktora götürücem yeme diyor doktorum kapışsınlar ama yenge haklı çıkar nasıl 3 kilonun altında olur 2 bile olmamış tam ayıp
Benim yengem bu işlerde profesör . Doğum alanına inanılmaz hakim. Evliliklerinin birinci yılında yeğenim 3 aylıktı bize bıraktı. İlk geceden hamile kalmış kız, o derece alanında uzman bir Prof

Ay yanıldın gözlerim açıldı o götü boklu bunları istiyorsa benim prenses kızıma neler neler isterim
Hahahah valla Mavi070707 ye kaptırdım senin kızı ben
Senin şansın yok herhalde
hayattaki şansım bukadar işte
bugünden sonra ilk sorduğun altın olmaya başladı gözümden kaçmadı
hahahah ayyy napayım 150 gram altın oda baba ikna edilebilirseyi duyduktan sonra artık altın sorcam önce
Benim kiz boştaaa.
anaa ben talibim oğlum köfte dudaklı güzel burunlu fakat babadan ırsi kepçe kulak olabilir ama 5 yaşında o problemi hallettiririm küçük bi operasyonla içkisi kumarı yok bol tekme atar hareketlidir bağırsağı sıksa suyunu çıkarır okadar iş gelir elinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…