2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bende medusaa ile anlaşmaya çalışıyorum

aha trip yedim vallahi yedim özlemişim melegim can bak dünürün tripli aklında bulunsun hani işi bozmaya çalışmak gibi olmasın ama
Hem kızını veriyorsun hem oğluna talip arıyorsun hem de canım özgemi dünürüne şikayet edip fitne fesat aralarını bozuyorsun. golden-snitch bence sen de bir düşün canım İnciyi direk kaçırırsın olmazsa yoksa kayınvalidelik yapar dünürün

Merhaba kizlar,
Araniza yeni katildim. Son adet tarihim 8 agustos. Suan 31 haftalik hamileyim. Plasenta marjinal var. Erken dogum riskim mevcut. Malesef yasadigim yerde doktorum kabul etmedi dogumu. Simdi istanbulda doktor arayisi icindeyim. Benimle ayni durumu yasayip istanbulda doktor onerisi verebilecek var mi?

Kendi düzenli gittiğin doktorun mu doğumu kabul etmedi

Bende medusaa ile anlaşmaya çalışıyorum

aha trip yedim vallahi yedim özlemişim melegim can bak dünürün tripli aklında bulunsun hani işi bozmaya çalışmak gibi olmasın ama
Hahahah özlemişsindir diye yaptım kız siz benden ne istiyonuz yoluma taş koyup durmayın dünürümün kafasını bulandırma

Evet cunku riskli doğum yaşadığım ilçede malesef kan bankası yok. Kan bankası olmadığu için doğumu gerçekleştirmesi çok riskliymiş
Rabbim yardımcın olsun inşallah canım canını sıkma bebeğin etkilenmesin inşallah hayırlısıyla doktorun iyisine denk gelirsin bebeği sağlıkla alırsın kucağına Allahın izniyle

O kadar terlik muhabbetinin ustune kesfetimden size aktuelle geldim cok pahalı bir sey dusunmeyenler icin bence guzel gorunuyorEki Görüntüle 3400513
Ay aslında gidip bi denenebilir
Helaaaal be konuşş beee kızım olsaydı verirdim sana

Kaynana gelin o diyetisyen senin bu spor salonu benim gezeriz biz hiç sorun yok ajsjsjs
Aahahaha 9 yaşımdan beri bende spor salonu diyetisyen geziyorum. Doktor kilosu az dediğinde çok şaşırdım nasıl olur diye doktor da babasına çekmiştir ne güzel işte dedi benim doktor ne bebekte ne annede kiloyu sevmiyor

Amazona bakmayı yine unuttum bak iyi hatırlattın az önce kocama hastane çantamda crocs olmazsa doğuramazmışım dedim ajsjsjsj
Ahahaha ne dedi pekiiii ben desem gerekli bi şeyse al der. Sonra geldiğinde onun terlik olduğunu görüp bi de fiyatı öğrendiğinde tekrar şok geçirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…