2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ay sen böyle yazınca çok entrikalı olduğumu hissettim bi an yok yok kayınvalidelik yapmam ya ne de olsa han a benzeyecek kıvırcık damadım da damadım
Kız istemede soruyormuş, kızınız kaç kilo doğmuştu? Hmm 3 mü ayy çok azmış hadi biz kalkalım o zaman
hahahahah bu güzeldi

Kızlar selam bayadır giremedim buralara inşallah herkes iyidir

Bi sorum da olucak ben tek doz tetanoz yaptırdım 2. Yi yaptırmak istemedim benim gibi olan var mı aranızda

Sen mi talipsin kız yoksa kızıma bir tane daha var ama 10 yaşında
Ben talip olacaktım tabi sizde çabuk anlaştınız bende araya fitne atayım dedim belki iş bozulur diye O ozgeeeee1 yüzünden kaçırdım gül gibi kızı kız erkenten büyük olunca zengin oluyolar diyorlardı ama 10 yaş fazla mı sanki

Kızlar ya tam bacağımın vajinayla birleştiği kenarda altta kafam kadar sivilce çıkmış kilot bitiş dikişi tam üstüne geliyor sürttükçe acıyor nasıl çabuk kurur bu sivilce ? Sarımsak sürsem vajinaya gidip enfeksiyon filan bişey yapar mı yada riskli olur mu

Ondan önce kokar kötü kötü diş macunu kurutma özelliği gosteriyo sivilceyi

2 haftadır düzenli ilaç içiyorum bu hgb 0.1 artmış iyice sinir oldum daha da içmem ya günde 2 kez bir de sabah akşam

2 haftadır düzenli ilaç içiyorum bu hgb 0.1 artmış iyice sinir oldum daha da içmem ya günde 2 kez bir de sabah akşam
Ben 2 aydır düzenli içiyorum canım sabah akşam artmayı bırak bi tık düşmüş sinir oldum doktor sonuçları at kan verelim dedi atmadım daha kontrole gittigimde söylerim zaten mecbur takılacak artık

Dur kız bozma arayı biz anlaştık dışarıda ne olacağı belli değil

Ben 2 aydır düzenli içiyorum canım sabah akşam artmayı bırak bi tık düşmüş sinir oldum doktor sonuçları at kan verelim dedi atmadım daha kontrole gittigimde söylerim zaten mecbur takılacak artık
Ben de taktırıp depoyu doldurcam daha da uğraşamam bu ne boş boş içiyorum tadı da iğrenç zaten en iyisi taktırıp kurtulmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…