2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hiç sorma hepimiz aynıyız bugünde benim dolap gelecek onu düşünüyorum temizlemeyi odasını kurmayı vs yataginida kurcaz
Nasil oldu peki oda

Ben de öyle düşünüyordum ya çiş sanarsam anlamazsam falan diye ama foş diye dolu dolu akıyor farketmemek mümkün değil hatta ben şoktan çığlık atmıştım
Ben anlamamıştım kan boşaldı benden acaba kanla mı geldi suyum. Ben geçen unv hastanesindeki kontrole kadar bilmiyodum doktor önceki doğum epikrizine bakınca suyun gelmesiyle makat gelişli hastaneye başvuru filan diyince aaa dedim suyumda gelmiş

Senin erken doğum diyedir belki canım ya da az az sızdıysa ondan mı hissetmedin ki. Önceki doğumlarla ilgili detayları sonraki hamilelikte öğrenmemiz peki

Evden çalışmak da zor ama ya sırtın ayrı kalçan ayrı ağrır gerçekten Allah yardımcımız olsun inşallah
dün anneme de söyledim annem de böyle söyledi vicdan yapmıyorum şimdi anadan izni de aldık
Kızlar aklıma birşey geldi ya saçma gelebilir ama ya suyumuz duşta gelirde anlamazsak
bu saçma soru her duşta aklıma geliyor benim de
Çok şey diyesim var da banlanırım diye korkuyorum
Diğer grupta afra reklama laf atmış diye banlandı diyorlardı birileri
Evet evet bir de her gün göbeğime güncelleme geliyor sanki sistikce sisiyor evden çalışmasam muhtemelen ben de pes etmistim ama evden çalışınca en azından ağrım olduğunda uzanıp dinlenebiliyorum
evden çalışmanın böyle bir güzelliği var ya ne güzel
İnsanlar bekar olunca asla evli hamile birinin halinden anlamıyorlar empati kurmuyorlar en azından benim arkadaşlarım öyle maalesef. Bakalım ne olacak doğum zamanından sonra ki süreçte alınacaklar ama ne kadar alınacaklar hiç bilmiyorum
evet ya bende fakülteye bazen bilgisayar götürünce bacaklarım yanıyor belki de ondan ağrıyordur. Bence sen riske atma cuma da git üniversite sistemi çok gıcık ve acımasız oluyor biliyorsun

Kızlar kendinize çok çok dikkat edin sakın ağır taşımayın. Hastaneden biriyle tanıştım haberleşelim diye numaralaştık hep sorardık birbirimizi kızla aynı haftaydık. Temizlik yapmış halıyı kaldırmış temizlikten sonra aniden kanaması olmuş hastaneye kaldırmışlar direk ameliyata almışlar bebeği de şu anda küvezdeymiş. Çok korktum ben de temizlik yapıyorum ağrım oluyor temizlik sonrası. Bence bundan sonra çok hafif işler yapalım kendimizi yormayalım çok az kaldı buraya kadar geldik bundan sonra çok çok dikkat etmek lazım. Allah hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler mutlu travmasız lohusalık zamanı nasip etsin amin

Kizlaar bugün görüş gunumuzdu :)
Kağıtta bu sefer tüm dengeler yazmiyor videodan bakcam eşimden alınca 2300 dedi kilosu icin boyu da 43.89 hesapladım. Boyu yine bı 5 gün geri görünüyor ama pozisyon vs etkilediği için açıkçası takilmadim çok. Dr gelişimi gayet güzel bir sıkıntı yok dedi. Karın cevresi biraz önden gitmeye başlamış şeker ölçümünü sordu, sonuçların gayet iyiymiş o zaman yediklerine biraz dikkat etmelisin dedi. Şu ara hamurisi çikolata olayını abartmış olabilirim nst'ye girdim sancin yok her şey çok güzel dedi. (Nst çok sıkıcı bu arada ) Akıntım çok dedim, idrar tahlili istedi sonuç temiz. Yine de ilaç yazdı, kullanır miyim emin değilim yanman var mı dedi. Yanmak yok ben sadece çok akıntıdan suphelenmistim. Cranberryli bir vitamin önerdi. Kendisini yemeye devam edeyim diyorum

Kızlar size birşey anlatmayı unuttum kan durumum sınırda demıstım ya gene kan testi aldı doktorum ve kanımın düştüğünü söyledi benı dahiliyeye yonlendırdı ordakı doktor serum seklınde dunyanın en pahalı serumunu verdi sanırım 5 bındi rapor falan filan 1200 e aldık bugun yapılmaya gidicem ismi de interject hıc duydunuz mu doktor demirin hamılelıkten sonra düştüğü için hamilelikle bağlantılı haplar bır ıse yaramaz bosuna ıcmıs olursun dedı bu ıgne 1 bucuk yıl vucudun kan üretmesini sağlarmıs sız hıc boyle bısey duydunuz mu

Senin erken doğum diyedir belki canım ya da az az sızdıysa ondan mı hissetmedin ki. Önceki doğumlarla ilgili detayları sonraki hamilelikte öğrenmemiz peki
Aynen doktor öyle söyleyince sen geldin aklıma vallahi ne yaşamışız o an hangi kafaylaymışız hiç bişeyden haberimiz yok
benim hiç durmayıp sürekli hareket halinde olup temizlik yapma durumum peki belim ayrılıyor şuan bacağıma vuruyor ağrısı yine fıtık ağrısı çekiyorum ama arada kasıklarımda da oluyor bugün kötüyüm bunu okuyunca daha korktum

300 gram 500 gram derken 2 kiloları konuşuyoruz maşallah kocaman olmuş yakışıklı
valla canım ben doğumdan bi kaç ay sonra kan değerlerime baktırdım alt sınırdaydı kanım ama hamileyken kansızlık sıkıntısı yaşamamıştım hiç. Doktorun bahsettiği öyle bişey mi acaba. Serum filan da kullanmamıştım sonra tekrar düzeldi kendi kendine baktırmadım bidaha o dönem

Ay sakın yapma yorma kendini önceki doğum hikayen de belli senin. Senin şu an prenses hayatına geçiş yapman gerekiyor

Ay baya gözümüzün önünde büyüdü minnoş maşallah
Ben duymadım canım ama benim de kanım düşük bir dahaki sefere hala yükselmezse ben de isticem damardan bir şeyler çünkü demir ilaçları çok yordu beni, kabızlığı ayrı zaman ayarlaması yapıp içmek ayrı dert bi de çok yavaş yükseltiyor.

Aaay dimi yaaa büyüdüler resmen minnoşlaaar

Aay dimii minnaklarken 2 kilolara geçtik doğuma doğru gidiyoruz

Kızlar bu arada yürürken sanki bebek daha da aşağı iniyor çok baskı yapıyor dedim. Dr da bunu olumlu bir şey olarak karşıladı, yürümeyi bırakma baskı yapsın dedi. Süt gelmesini sordum, normal olduğunu söyledi sıkı bir sütyen takmami soyledi. (Ben eve gelir gelmez sütyeni çıkartıyorum, evde olduğum süre boyunca da asla takmıyorum) kaburgalarimin batması ve üst karnımın uyuşuk olmasına da normal dedi rahim büyüyor dedi. Kasılmaları söyledim. Hissettigin zaman pozisyon değiştir eğer geçmezse mutlaka gel nstye baglasinlar dedi. 34. Haftadaydi sanırım kan sulandıricimi da birakcakmisim

Merhaba benim de gecen ay ferritin degerim 4.4e dusmustu dahiliyeye gittim bana da sizinkinin aynisini yazdi iki tuptu. 15 gun aralikla ikisini taktirdim. İlkini taktirdktan sonra degerim 100e cikmisti ikincisinden sonra birdaha baktirmadim doktora da sormadim artik bir sey yapmama gerek var mi diye. Kan ilacini da biraktim kullanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…