2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım bence bebek arabasına gerek olmadığı içindir çünkü zaten arabalar hastanenin otoparkında oluyor hastaneden arabaya kadar götürüyorlar tek birdaha topla kur derdi olmasın diye olabilir

Ya saçmalama bence çok haklısın. Her şeyi onlar yapsa bile insan tek başına kalmak istiyor sessizce uzanmak belki uyumak istiyor yani son aylarımız artık biraz daha sakin dingin geçirmek istemek çok normal onlar kendileri takılsın illa buluşacaklarsa başka mekan bulsunlar boşver

Ben 37 ye kadar dayanamam asla. Sana başarılar diliyorum ve çekiliyorum ben artık pes ettim gerçekten 32 den sonra inanılmaz ağırlaştım kendime bile tahammülüm kalmadı
Ay benim de izne ayrılmak için son haftam gerçekten bu hafta bile gözümde büyüyor, rapor mu alsam diyorum. 5 kilo bilgisayarımla sınıftan sınıfa geçerken artık zorlanıyorum sırt ağrılarımın sebebi belki de odur. 37 ye kadar çalışamazmışım.
Peki 32+0 tam cumaya denk geliyor benim. Cuma izinli mi olmuş oluyorum yoksa bir sonraki günden mi başlıyor acaba?

O kadar alıngan insanlara nasil dayanıyorsun.. refakatçi konusunda da dogum yapacagin zamanı nerden bilecekler o anki acıyla telaşla düşünemedik dersin yani annen var eşin olacak bir kişiye daha ne gerek var neyi görmek istiyor anlamıyorum kimsesiz olsan orda anlicam zaten odalar küçük birde seninle birlikte toplam 4 5 kişi çok kötü

Eki Görüntüle 3401037
Şu reklam dimi bende sabahtan beri sayfa yenileyip zor takip ediyorum
Şu reklam yüzünden kk giresim gelmiyor yazılanları okuyamıyoruz
Ufff gerçekten bazı insanlardan kurtulamıyorsun kimsede demiyor ki kokusu çok güzel sana bi gülücük aticak bütün yorgunluğun gidecek vs gibisinden herkes felaket tellasi
hahaha şu msjı okurken evde kızım ve eşim kv kadar gitti. ben tamda tuvalette şöyle kapım açılmadan konsantrem bozulmadan telefona bakarak keyif yaptığımı düşünüp mutlu oluyordum işin bu kısımları da var ama kızımın yanımdan ayrılış süresi 1 saati bulursa boşluk hissine kapılıyorum hep etrafımda dolansın gözümün önünde olsun istiyorum ama bi yandan da az rahat etmek istiyorum. Annelik delilik

Bu arada sabahtan beri girip tam iki kelime yazcam pat bişey oluyor geri çıkıyorum yarım yamalak okudum ya konuşulanları

Benim ilk canım test negatif çıktı bu iyi birşey galiba doktor kanaman olursa direk gel dedi olmazsa iğne vurulmicak o zaman dimi
Doğumdan sonra bebeğin kanı senin kanın değilse vurulacak canım. Aynı kan olursanız vurulmayacak

Ben öyle böyle degil canım şu 3 gündür çok zorlanıyorum. Oturma yok kalkma yok yatma yok bütün hareketlerim kısıtlandı iyice
Ben de sadece uzaninca rahatlıyorum. Yürüyünce bir süre sonra baskı oluyor bebek iyice aşağı iniyor sanki. Bugün de bir bulaşık yikiyayim dedim bu sefer vajinada falan da batma hissi oldu. Oturma zaten tam bir işkence kasılma olduğu an kaburgalarim kırılacak gibi hissediyorum gerçekten epeyi zorlamaya başladı

Ben 37 ye kadar dayanamam asla. Sana başarılar diliyorum ve çekiliyorum ben artık pes ettim gerçekten 32 den sonra inanılmaz ağırlaştım kendime bile tahammülüm kalmadı
Evet evet bir de her gün göbeğime güncelleme geliyor sanki sistikce sisiyor evden çalışmasam muhtemelen ben de pes etmistim ama evden çalışınca en azından ağrım olduğunda uzanıp dinlenebiliyorum

Benim de köpek tüyüne var ama zaten korkuyorum köpeklerden dokunamıyorum kedi de eve almak hep istiyoruz ama alerjik durumlardan dolayı maalesef. Belki büyüdükçe azalır
Merhaba malesef büyüdükçe azalmıyor daha büyük sorunlara sebep oluyor kızımın kedi alerjisi var 3 tarama yapildi kedi teması 0 ama yine şikayetlerimiz artarak devam ediyor güz kapakları şişiyor genizeti büyüyor burun içi etleri büyüyor doktor sen bulacaksın daha nelere alerjisi varsa diyor ama tesbiti mümkün degil hali kullanmıyorum deterjan kullanmıyorum yün pelus kullanmiyorum herseye dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor malesef nesil çocukları hep alerjik bunun sonu gelmiyor bizde tranva oldu alerji

Benimde kedi tuyune alerjim var aynı odada olmam yetiyor.. çünkü kedi tüyünü yaladiginda atmosfere yaydığı salgıya aslında alerjimiz var aynı kapalı odada kalmak mahvediyor o yüzden bu alerji stres seviyem arttıkça o da artiyor

Valla kızlar artık hızlı yoruluyoruz odayı usta yaptı ben annemin peşinden eşya taşırken ortalığı toplarken bittim ayaklarımın altı yanıyor iftara yemek yaptım onu götür bunu getir mahvoldum yok anam bizden geçmiş artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…