2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ufff gerçekten bazı insanlardan kurtulamıyorsun kimsede demiyor ki kokusu çok güzel sana bi gülücük aticak bütün yorgunluğun gidecek vs gibisinden herkes felaket tellasi

Onu da diyordu o kişi şimdi gez sonra gezemeyeceksin diye yoo gayet şimdi instagramda görüyorum millet 40i çıkmadan tatile gidiyo valla isteyen her türlü her şeyi yapar ama totisini kaldırmaya üşenenler gezmiyor

Aynen öyle valla biz şimdiden yaz için kamp planlarımızı yaptık bile biz hayatımızı çocuk için değiştirmektense çocuğumuzu hayatımıza dahil etmeliyiz bence …yoksa mutsuz oluruz ailece

Kaç haftalıksınız

Ufff gerçekten bazı insanlardan kurtulamıyorsun kimsede demiyor ki kokusu çok güzel sana bi gülücük aticak bütün yorgunluğun gidecek vs gibisinden herkes felaket tellasi
Bence kendileri yemiyor bebekle birşey yapmaya bebekten de korkuyorlar ve senin de öyle olmanı istiyorlar ondan hemen korkutup baskı yapıyorlar
Aynen öyle valla biz şimdiden yaz için kamp planlarımızı yaptık bile biz hayatımızı çocuk için değiştirmektense çocuğumuzu hayatımıza dahil etmeliyiz bence …yoksa mutsuz oluruz ailece
Kesinlikle

İiyi akşamlar hanimlar cinsiyet tahmini yapabilen varmı acaba 13+6 toz doktorumuz baktı ama birşey söylemedi

Eklentiler

• IMG-20240314-WA0002.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 32
Seni hiç riske atmamış bende çok şükür
Bugün vuruldum kurtuldum. Bende alerjigim canım ondan oldu galiba

Aay ben de direkt 32de agirlastim neden 32de izne çıkabilecegimizi anladım cumalari kesinlikle pilim bitiyor öğleden sonra zor çalışıyorum artık haftasonuna da biraz yayarim çalışmayı diyip uyudum bugün 37ye kadar sabretmeye çalışcam ben zaten 36dan sonra 1,5 gün çalışcam bayram geliyor o yüzden neredeyse 3 haftam kaldı gün sayıyorum

Ben öyle böyle degil canım şu 3 gündür çok zorlanıyorum. Oturma yok kalkma yok yatma yok bütün hareketlerim kısıtlandı iyice

Ben 37 ye kadar dayanamam asla. Sana başarılar diliyorum ve çekiliyorum ben artık pes ettim gerçekten 32 den sonra inanılmaz ağırlaştım kendime bile tahammülüm kalmadı

Kızlar bişey sorucam şimdi doğum için hastaneye gidince puset götürüyoruz ya neden bebek arabasına takıp götürmüyoruz öyle taşıması daha kolay değil mi sadece puseti almanın ayrı bir özelliği var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…