2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Şuan tam kaç haftalıksın canım tekrar nezaman gitcen

Seni uyarmaktan bıktım kaşınıyor gibisin

Kız sen hiç bizi okumuyon mu melegim can ’la biz taktırıyoruz o serumdan

Maşallahhh miniğimizeee

Seni hiç riske atmamış bende çok şükür
Bugün vuruldum kurtuldum. Bende alerjigim canım ondan oldu galiba
Evet canım çok şükür ay sabah bı kalktım kocam dıyor kan serumu yemeden elıne yuzune kan geldi çok tatlı oldum dıye aynaya bı baktım al al yanaklarım var yakıstırmadım da değil

Ay benımkıde oyleydı ama 3 aydır takıp edılıyormusum aslında benım haberım yok doktorum soylemıyor tabı yok dusecek kanı ıyıce dedı sağol ya dedim insan bı haber verır pekmez falan içerdim

Ay süper inşallah benımde oyle olur

Evet canım çok şükür ay sabah bı kalktım kocam dıyor kan serumu yemeden elıne yuzune kan geldi çok tatlı oldum dıye aynaya bı baktım al al yanaklarım var yakıstırmadım da değil
Ciger geliştiriciyi vuruldun canım ondan yanakların al al. Dün öglen bende vuruldum şuan al al geziyorum bende çok begenmiştim zaten demekki sende de alerji yaptı

Ciger geliştiriciyi vuruldun canım ondan yanakların al al. Dün öglen bende vuruldum şuan al al geziyorum bende çok begenmiştim zaten demekki sende de alerji yaptı
Canım bıde dün bobreklerım ağrıdı bıraz yürüdüm ondan mı yoksa iğneden mi bilemedim bebişte al al doğuyormuş

Canım bıde dün bobreklerım ağrıdı bıraz yürüdüm ondan mı yoksa iğneden mi bilemedim bebişte al al doğuyormuş
Yürüdügünden olabilir canım. Ayy ne güzel pembiş yanaklı olur. Ben senin bahsettigin kandan 4. Ayda 2 parti aldım şimdide digee randevumda yine alıcam. Ücretli malesef rapor çıkarınca dahi 1200 ödüyorsun ama çabuk toparlanmak için mecbur canım

Ayy hemde nasıl guzel olur oo senınkı baya dusmus o zaman doktorda seni 1 yıl goturur demıstı

Seni uyarmaktan bıktım kaşınıyor gibisin
Napim dün bi evde kaldım bir haftalık kirli çamaşır yıkadım ütüledim bugün yine kv mood
33+1'im canım, Dr en son artık 2 haftada bir goruscez demisti bugün tekrar sormadım ama 2 hafta sonraya alcam 35+1'e
ayy heyecanlandım 35-37 derken doğum geliyor
Sende çok sanslilardansin benim daha randevuya 3 hafta var
seni bariz 3 haftadan bi sonrakine doğuma çağıracak galiba

Kızlar lohusa takımım geldi, açıkcası ben beğendimm bedenini xl almıştım sadece iade edip L sini alıcam, evet biraz iç belli ediyor ama üzerinde sabahlığını giyince belli olmuyor. P Pembepilates canım sen sormuştun bak böyle duruyor ayy çok şişkoyum kendime bakıp bakıp gülüyorum

Eklentiler

• IMG_9714.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_9718.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 76
Kızzz bu ne tatlışlık içine hem alt üst hem gecelik mi aldın linkosu var mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…