2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Oh maşallah canım bebişler büyüyor kılosu ve boyu gayet guzel gule gule buyusunler bencede kendisi vıtamınden daha lezzetli bende arada canım cektıkce yıyorum keske o agrıları cekmeden once kesfetseydım

Ayy sana inanamıyorum bosver evımız kırlı kaldın bızden aılemızden onemlı mı yorma kendını

Oh maşallah canım bebişler büyüyor kılosu ve boyu gayet guzel gule gule buyusunler bencede kendisi vıtamınden daha lezzetli bende arada canım cektıkce yıyorum keske o agrıları cekmeden once kesfetseydım
İnşallah canimm evet ya ben de kendisini beğendim bir avuç yiyorum günde epeyi faydaliymis eşimin de hoşuna gitti o da yiyordu en son benim ağrı falan yok da akıntı olunca şüphelendim

Ben rutini yaptığıma dua ediyorum hele bugün belim kopuyor kadın tutsan daha iyi olmaz mı senin için ? Eşin iyimi o konularda
Bu güne kadar hiç kadın tutmadım bide hiç güvenemiyorum eşim yardım eder güzel yapar perde cam biterse gerisi kolay sonra rutim süpür sil

Ay evet yaaa 31 olduk rüya gibi ben ilkinde de 26 da paydos ettiğim için bu haftalar benim için de yeni

senin 1 ayın varsa benim 5 haftam var demektir hiç bişeyim hazır değil
Hazırla canım dursun kenarda nolur nolmaz biz mimli gebeleriz nede olsa

Ayy sana inanamıyorum bosver evımız kırlı kaldın bızden aılemızden onemlı mı yorma kendını
Valla ev kirli dün rutin temizleyip çamaşır ütü filan yaptım bugün yine kvde deyim iftara yemek ev topla filan derken yapsan bi dert yapmasan bi dert oruçlular var insanın içine sinmiyor yapmayınca da
Bu güne kadar hiç kadın tutmadım bide hiç güvenemiyorum eşim yardım eder güzel yapar perde cam biterse gerisi kolay sonra rutim süpür sil
valla eşinin elinden geliyorsa hiç kaçırma yaptır benimki beceremez yapsada güvenmem onun temizliğine

Siyah İnci Siyah-beyaz Pamuklu DüÄmeli Biyeli Pijama Takım Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bende bundan aldım canım beğendim güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…