2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
İyi çıldırmıştır
Yaaaa yeni gittiler desem gerçekten çıldırıyorum. Ben öyle yanlarında ayaklarımı uzatacak bir insan değilim öyle alışmadık kendi ailemizde ama inanılmaz sırtım ağrıdı ayağımı uzatmak istedim bu kadar saat olmaz ki. Gerçekten sinirimden çıldırıyorum kızlar kv görümcem çocukları Allahımmm sen bana sabır ver cesursavasci M melikekk ayse vera

Ben hamile evine gitmeyi teklif eden insanlara hayret ediyorum onların yapıp çağıracağı yerde bir de biz gidelim yıkılalım derdine düşüyorlar

Tatlı almışlar mi bari benim aklım orda kaldi

Ayy bi de bu saate kadar gerçekten çok düşüncesizler benim eşimin ailesi de böyle maalesef hatta özellikle 10 dan sonra geldikleri bile oluyır bi kahve içelim diye 12 ye 1 e kadar kalkmazlar bayadır gelmiyorlar çok şükür

Kayınpederin nasıl oldu canım
İyi canım ciğerde sıkıntı var yine yattı çıktı hastaneye. Bekliyoruz inşallah iyi olur artık
İlla yapışacak illa gelecek yani
burda olay eşinde bitiyor canım yeni evliyken bikez arayıp eşime söylediler kıyameti kopardım yarım kilo kuru pasta alıp önlerine koydum hizmet yok ilgi alaka yok. Eşim bidahaki aradıklarında beni aramayın dedi eşimi kapatıp beni aradılar sonrada öyle alıştılar olması gereken de bu. Nefret ederim öyle durumdan

Belim ağrıyor diye arkana yastık koysaydın sürekli belli etseydin. Of gıcık oluyorum bencil insanlara. Görmek isteyen evine davet eder ya

Amin kuzu inşallah tekrar yine yıkarım yeterki dursun ama bir an önce kavuşmayıda çok istiyorum hiç görmedigin şeyi özlemek bu olsa gerek
Valla ben hiç hazır değilim yani eşya vs değil mental olarak. oyüzden acelem yok hem korku hem heyecan karışık duygulardayım

Hizmeti yaptırmadılar demi sana canım kendileri bulaşığa kadar yıkasalardı o kadar da düşüncesiz değillerdir

Tatlı almışlar mi bari benim aklım orda kaldi
Yok canım ne tatlısıı görümcem daha yiğenine bir don bile almadı gelirken tatlı mı getircek nerde o düşünce bende eşime söyledim ben hiçbirşey hazırlayamam hazır bişeyler al dedim gitti aldı

Canım ayıptır sorması senin bebrgin doğduğunda nasıl olacak her şey ? Sana yardım edebilecek biri olacak mı aklıma takıldı üzüldüm

Neyse bu oturma onlara doğuma kadar yeter ay gelmeleri iyi oldu aslında hamileliğin beni ne kadar gerdiğini sinirli biri olduğumu bebek eve gelince asla kalabalık istemediğimi öyle kolu komşuyu ilk günden toplayıp getirmemelerini falan hep söyledim valla ohhh

Canım bunlar öyle insanlar değil ya, eşim en az kaç kere söylemiştir ben birebir kaç defa şahit oldum anne eşimi arayın ona sorun dediğini. Ama yok biraz değişikler böyle anlamadım yanlış bişey mi yaptıkki kötü niyetimiz yoktu ayağına yatmayı çok seven tiplerden

Canım ayıptır sorması senin bebrgin doğduğunda nasıl olacak her şey ? Sana yardım edebilecek biri olacak mı aklıma takıldı üzüldüm
Kız sen bana üzül kız boşver onu onun görümceleri evine kadar temizliyor bebeğe halalık yapıyor valla bende ne kaynana ne görümce hiç biri yok bir annem gelecek o da garibim tek başına

Ana kız helal olsun vallahi söylemişsin ne dediler peki ekip olarak hoş karşılayıp saygı duydular mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…