2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Çoook yakışmış bence lohusa tacı da vardı bu sitenin. Bence onu da almalısın

İnşallah canimm evet ya ben de kendisini beğendim bir avuç yiyorum günde epeyi faydaliymis eşimin de hoşuna gitti o da yiyordu en son benim ağrı falan yok da akıntı olunca şüphelendim
Akıntı bende de var canım beyaz ayakta falan durursam daha cok oluyor bazen su gıbı oluyor bastan berı olduğundan alıştım sanırım

Birde beni değil eşimi arar hep bize gelmek için yahu bu evin kadını benim ev temiz mi ben hamileyim bugün nasılım ağrım var mı, haftaiçi zaten çalışıyorum haftasonu kendi planınız var mı, ayy sinir oldum buraya döktüm içimi

Bizde böyleydik cnm eşime her seferinde beni aramalarını söyle dedim. Bir süre sonra alıştılar. Gelmek istediklerinde beni arıyorlar.
Şimdi hem evler arası uzak 45 dakika hem de arabaları yok. 2 haftaya bir biz gidiyoruz sadece.

Ayy bende hiç sevmiyorum emrivaki yapıyorlar resmen insanları biraz salsalar keşke herkes haftasonunu iple çekiyor ayaklarını uzatıp dinlenmek huzur istiyor ya benimkileri de bıraksam her gün gelmek isterler heralde

Araya girsin diyorsun oda olur bak

aynen vallahi inşallahhhh 37ye yaklaşırken ben fazla erken hazırladım diyip çıkarır bi havalandırırsın çantadakileri inşallah vaktini bekler bebişlerimiz
Amin kuzu inşallah tekrar yine yıkarım yeterki dursun ama bir an önce kavuşmayıda çok istiyorum hiç görmedigin şeyi özlemek bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…