Aay ben de çok sabirsizim, zibinlari gordukce çıldırıyorum dur diyorum ilk 3 ayı var, cinsiyeti var 19. Hafta da maşallah epeyi uzun bir zamanda göstermiş Peki yakınlarda var mı ultrason görüntüleri 6-7.haftalara ait, bu teori acaba gerçekten tutuyor mu
Çin takvimi zaten öyle bence, o yaşta o ayda hamile kalan herkesin aynı cinsiyet doğurması çok ilginç, nub da bı nebze belki 3 çizgi 2 çizgi belli eder de ramziyi de bilemedim tutan var tutmayan var tabii
Çin takvimi zaten öyle bence, o yaşta o ayda hamile kalan herkesin aynı cinsiyet doğurması çok ilginç, nub da bı nebze belki 3 çizgi 2 çizgi belli eder de ramziyi de bilemedim tutan var tutmayan var tabii
Ama bak Çin takvimi kızlarımı doğru bildi tuttu bunada kız diyor bakalım ya tutarsa hesabı merak ediyorum
Ama yine kızım olacak gibi hissediyorum hayırlısı olsun bakalım
Evet gerçekten aşırı heyecanli Hayırlı sağlıklı evlat olsun da cinsiyeti kenara bıraktım kesede bebeğin yerlesmesine göre tahminde bulunuluyor ya o tahmin bende ters rahim var kesenin görüntüsünü etkiliyor mu bilmiyorum ama o teoriye erkek dendi
Yaa bak bunu bilmiyodum canım öğrendiğim iyi oldu. Senin rahim tersse bence yanılma payları da var hayırlısı hangisiyde o olsun inşallah. Heleki ilk ise hiççç farketmiyor insana
Ama bak Çin takvimi kızlarımı doğru bildi tuttu bunada kız diyor bakalım ya tutarsa hesabı merak ediyorum
Ben ilk kız hissettim, belirtiler de kızlarda bı tık kendini belli edermiş ya ama eşimin akrabalarinda kız nadir hep erkek o yüzden erkek mi acaba diyorum, arada oğlum olacak gibi de hissetmeye başladım kafası karışık bir anne adayıyım
Yaa bak bunu bilmiyodum canım öğrendiğim iyi oldu. Senin rahim tersse bence yanılma payları da var hayırlısı hangisiyde o olsun inşallah. Heleki ilk ise hiççç farketmiyor insana
Evet evet gerçekten öyle eşimin içinden kız geçiyor ama önceliğimiz tabii ki hayırlı,sağlıklı olmasi o günler gelse de bilsek minnoşumuzun cinsiyetini çok merak ediyorum her ikisinin de ayrı güzellikleri var iki duyguyu da tatmayi çok isterim
Beni tek endişelendiren kısım Nisan annelerinde gördüm sanırım bir kontrole gidiyim demiş ve bebeğin kalbi durduğunu öğrenmiş, yani lekelenme vs bir şey olmadan sanırım. Tabii olacağın önüne geçemeyiz fark etmeden bir durum olursa Allah korusun bir kaç hafta içinde kanama başlar sanırım. Ben içimde büyüyor gidiyor zannederken aslında her şeyin durmus olabilme ihtimali açıkçası beni endişelendiren kısım. Bir de annelerin hissettiğini düşünüyorum, boş gebeliğimde hayırlı olsun diyene bol bol dua edin diyordum çünkü kötü hissediyordum ve sonuç kötü oldu. Bu gebeliğimde kötü bir şey hissetmiyorum ama ufak ufak arada endişelerim geliyor onlar da normal sanırım, sağlıkla gelsinler inşallah
Anneyi zehirlese fark eder giderdi doktora zaten kalbi duracak bebeğe doktor da birşey yapamaz ki dokuz ay yatırıp nst de yaşatması lazım yakalayabilmesi için zaten ikili rest ve detaylıda bir aksilik olma ihtimalı varsa %90 belli oluyor öyle bir sorun olursa tabiki giderim ama bir sorun yoksa gitmek istemem yani sürekli
Anneyi zehirlese fark eder giderdi doktora zaten kalbi duracak bebeğe doktor da birşey yapamaz ki dokuz ay yatırıp nst de yaşatması lazım yakalayabilmesi için zaten ikili rest ve detaylıda bir aksilik olma ihtimalı varsa %90 belli oluyor öyle bir sorun olursa tabiki giderim ama bir sorun yoksa gitmek istemem yani sürekli
Tabii ki de öyle ama ilkinin heyecanı var sanırım üzerinde. Bir de bir boş gebelik geçirdim fazla heyecanlıydım hüsran oldu. Şimdi daha temkinli yaklaşıyorum. Dr'un uygun gördüğü zamanlar gidince en azından kanama alanım gitmiş mi kalp ritmi normal mi vs öğrenmiş olurum gibi düşünüyorum, tabii ki bunları düşünmeden durum önemli testlerde gitmek daha rahat olacaktır belki de ama yapım öyle değil sanırım merak ediyorum epeyi
Ben ilk kız hissettim, belirtiler de kızlarda bı tık kendini belli edermiş ya ama eşimin akrabalarinda kız nadir hep erkek o yüzden erkek mi acaba diyorum, arada oğlum olacak gibi de hissetmeye başladım kafası karışık bir anne adayıyım
Hayırlısı olsun inşaAllah kuzum önce kalp atışı heyecanla bekleniyor sonra cinsiyet, sonra doğuma gün sayıyorsun , doğuyor dişi ne zaman çıkacak ne zaman emeklicek ne zaman yürücek ne zaman konuşacak, her anları Farklı heyecanla beklentiyle dolu Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun hepimizi
Hayırlısı olsun inşaAllah kuzum önce kalp atışı heyecanla bekleniyor sonra cinsiyet, sonra doğuma gün sayıyorsun , doğuyor dişi ne zaman çıkacak ne zaman emeklicek ne zaman yürücek ne zaman konuşacak, her anları Farklı heyecanla beklentiyle dolu Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun hepimizi
Başlarda yapabilecek miyim endişem vardı, yetişebilir miyim her şeyine diye ama şu an çok heyecanlıyım bunları okumak bile heyecanlandırdı sağlıkla kavusalim inşallah
Başlarda yapabilecek miyim endişem vardı, yetişebilir miyim her şeyine diye ama şu an çok heyecanlıyım bunları okumak bile heyecanlandırdı sağlıkla kavusalim inşallah