2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kalp vardı kuzum geçen hafta sonra bi geçti o kalp bak şimdi tekrar gelmiş bence sorun var bizim şuan 7 olmamız gerekiyor
Oldu yaptım kuzum tahmini dogum 12 girmişim 10 yaptım 2 gün öne çektim haftamla uyumlu oldu sende iki gün öne çek

Amin Amiinn inşaAllah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşaAllah evet sanırm ters rahimde farklı oluyor o teori, bakalım bu sağda mı solda mı merak ettim şimdi

Aaay hadi inşallah sağlıkla gelsin de
Yaa evet annelere ayrı bir güç geliyormuş çok heyecanlıyım inşallah başarabilirim

Ben tam da boyleyim şu an aklımdan atmaya çalışıyorum tüm bunlari, sağlıkla gelirler inşallah

Ben çok seviyorum ve hep iki çocuk istedim zaten ama ben ilk çocuğa da zor ikna etmiştim şimdi ayıla bayıla seviyo. Planlı değildi ama en nihayetinde bir kardeş istiyordum. Ne bileyim ya biraz sinirlerim bozuldu
Herkesin kendince sebepleri var tabiki tek taraflıda bir olay değil aslında bir sakinleşip başbaşa evden uzak bir yerde gerekçelerinizi ve isteklerinizi konuşsanız bir tarafta birlik olursunuz bence çünkü tek bir doğru da yok

Ama bak Çin takvimi kızlarımı doğru bildi tuttu bunada kız diyor bakalım ya tutarsa hesabı merak ediyorum
Ama yine kızım olacak gibi hissediyorum hayırlısı olsun bakalım
Çin takvimi olayı biraz tutuyor mu ne eski çalışma arkadaşlarımda kime yapsak doğru çıkardı benim ilk çocuk olacak inşallah o yüzden ne kadar doğru tutar merak ediyorum erkek gösteriyor sağlıklı hayırlı olsun yeter ki

teorin bende çıkarsa bende haber verecem mutlaka çünkü tek ilişki oldu o da çatlama günü çatlamanın 12 günü beta 19 du yani dollenmede geç değil inşallah sağlıkla devam eder cinsiyeti öğreniriz

Neden istemiyor kuzum maddi sebeplerden dolayı mı? Üzüldüm gerçekten Allah’ın verdiği cana kıyılır mı hiç

Benim ilk çocuğumda Çin takvimi tutmadı :)

Günaydınlar
Dün gece yoğun hesaplamalarım sonucu 4+3 haftalık hamile olduğum sonucuna vardım 1 buçuk hafta geriden geliyorum son adete göre ( sat 5 Ağustos ona göre Şuan 6+2yim )
Hastaneye 3 ekime Randevu aldım 6+2 oluyor ozamana kalp atışında duyarım inşaAllah bakalım

Çok merak ediyorum doktora gittiğimde doğru çıkacak mı Hesabım

canım senin bulantıların başladı mı bende en çok o bulantılardan korkuyorum iş yerinde nasıl idare edecem bilmiyorum

canım senin bulantıların başladı mı bende en çok o bulantılardan korkuyorum iş yerinde nasıl idare edecem bilmiyorum
Ben 7.haftaydayım nazar etmeyim kendime hiç bulantım yok arada bir oluyor açıktıgımda sabah yeni kalktıgımda ama hafif kusturacak yada ögürtecek kadar degil. İştahımda iyi maşallah güzel yiyorum 1 kilo almışım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…