2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hadi ya nasıl tahmin ediliyor ? Geç döllenme olduğu için mi
Aşkm şimdi şöyle çatlamaya en yakın tarihte ilişki olunca erkek tutma ihtimali artıyormuş Y spermlerin yapısı ve hızı dolayısıyla..E çatladığı an hemen döllenseydi senin gebelik geç döllenme olmayacaktı. Bu da şu demek. Senin yumurta çatlama dönemine dek Y spermler muhtemelen miyadını doldurup öldü. X sperm daha dayanıklı ve ağır ağır ilerlediği için yumurtaya onlar ulaştı. Böylece senin yumurta geç döllendi.

Not: cinsiyeti öğrenirsen teorim doğru çıkarsa nooolur beni etiketle mutlaka canım ben de aşırı merak ettim şimdi

Tamam inşaAllah unutmazsam etiketlicem söz benim yumurtlamam hep geç oluyor teori gerçekten doğru olabilir

yaparsın Allah’ın izniyle. Doğdukları zaman Allah öyle bir içgüdü veriyorki herşeyi yapıyorsun ben 20 yaşındaydım ilk kızımı doğurduğumda,
Aaay masallah belli bir yaştan sonra da bakmak daha zorlaşıyor gençken daha dinamik oluyorsun diyorlar o yuzden 30umdan önce patlatayim bı tane dedm ama doğarken 29oluyorum tabii sınırlara yaklasmisim ama olsun

Buna erkek diyor Çin Takvimi efendileri asdafdada Bunlar işin gırgırı tabiki en iyisini sadece Allah bilir. Hakkımızda hayırlısı sağlıklısı neyse o nasip olsun
bakalım tutacak mı
Tabi öyle ya Rabbim bilir bakalım hayırlısı olsun inşaAllah
Aaay masallah belli bir yaştan sonra da bakmak daha zorlaşıyor gençken daha dinamik oluyorsun diyorlar o yuzden 30umdan önce patlatayim bı tane dedm ama doğarken 29oluyorum tabii sınırlara yaklasmisim ama olsun
Evet hep öyle diyolar iyi etmişsin erken anne olmak çok güzel bir duygu , bende yaşları arası çok açmak istemedim Rabbimde nasip etti elhamdulillah bakalım kolay olur inşaAllah

Evet evet genç anneler çok tatlis geliyor bana da çocukla aranda da fazla yaş olmuyor, amin inşallah canım

Sağlıklısı hayırlısı olan olsun inşallah belki sizde bir değişiklik olur ailenin en tatlış kızını yaparsınz bende birkaç güne 29 olcam . İlk çocuğumu kucağıma 21 yaşımda aldım. İlk cocuğun verdiği bir acemilik illaki oluyor ama inan bana Rabbim sana öyle bir güç ve yetenek veriyorki sanki 10 yıldır o bebek seninleymiş gibi. Ben normalde yenidoğan bebekleri elime bile alamazdım. Ama kendi bebeğimi öyle güzel tutuyordum ki hayret ettim. Hiç endişelenme o annelik özellikleri sana otomatik yükleniyor

Önemli olan senin nasıl iyi hissettiğin ben çok gidince çok strese girdim az gitsem daha iyi hissedecek gibiyim bu zamana kadar ilkinde üç dört kere gitmiştim sürekli gün sayıyordum uyku tutmuyordu doktor tamam rahim kalınlaşmış ama bakalım kese olacak mı kimyasal olabilir tamam keee var ama bakalım içi dolacak mı tamam içi dolmuş ama kalp atışı olacak mı kalbi atmaya başlamış ama çok yeni daha hızlı atması lazım bakalım yoluna girecek mi diye bugün gittim baktı keseyi gördü içi doluydu kalp atışını da olması gereken hızda duydu hepsinin stresimi yaşamadan atlattım. Bana bu iyi geldi herkes farklı işte sen nasıl iyi hissedersen öyle yapmalısın herkesin dinamiği farklı bunlar beni çok germişti asla uyuyamadım o dönem

Offf kızlar yaaa canım çok sıkkın. Eşimle kavga ettik. İstemiyor bebeği aldırmak istemiyorum dedim diye bir sürü laf etti. Kendimi çok kötü hissediyorum inşallah düşer dedi en son. Doktor kontrollerine gelmezmiş yok bilmem ne. Çok üzgünüm ve kızgınım

Eşim ben olsun diye çırpınırken, eşine Allah kolay yoldan nasip etmiş keşke şükretse. Ahh ah..

Başka hiç mi düşünmüyorsunuz yoksa şuan mı düşünmüyorsunuz

İnşallah saglıklı sıhhatli bir tanede ogluşun olur kuzum allah iki meyveyide tattırsın inşallah. Ultrason resimlerine göre bebegin erkek olmalıydı tam net belli degil ama resimler. Demekki ters rahimde farkediyor saglıkla kucagına alırsın inşallah

Başka hiç mi düşünmüyorsunuz yoksa şuan mı düşünmüyorsunuz
Ben çok seviyorum ve hep iki çocuk istedim zaten ama ben ilk çocuğa da zor ikna etmiştim şimdi ayıla bayıla seviyo. Planlı değildi ama en nihayetinde bir kardeş istiyordum. Ne bileyim ya biraz sinirlerim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…