2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kalbim acıyor resmen ama dedigim gibi babası bile girse güvenemiyorum bebegimi yalnız bırakmış hissi oluyor bende öpüp koklayarak konuşarak susturmaya çalışıyorum

Benim de öyle aynı belirtiler var, cuma gidince doktora soracağım belki nstye bağlar. Bebek hareketi mi kasılma mı anlayamıyorum ama karnım baya baya sertleşiyor. Bugün de sırt ve bel ağrım çok fena.
Benimde oyleydi biraz ayakta fazla durunca daha cok oluyor uzansam bile gecmiyor hatta sirt ustu uzandigimda ağrısı arttı doktoruma soyledm biraz da karnim asagi indi onuda soyledm ama nst normal cikti galiba bu süreç boyle ilerliyor ilk sefer olunca bilmedgim icin her seyden kuşkulanıyorum bide bu sefer muanede direkt karnımın altina bakti kafa ölçümünü aldı demek ki pozisyon degisti belki karnimda ondan asagi indi

Ben genelde okuduğumda eşler yapıyordu tek yapanlar da bir bacağını klozet kapağının felan üstüne koyup o şekilde uzanıyormuş uzanabilen

Ya kızlar ayıptır söylemesi sizin de gaz probleminiz var mı ya hayatımda hiç bu kadar sıkıntılı olmamıştım ya yediğim şeylere artık dikkat etmek gerekiyor sanırım . Kayısı iyi geliyor sanırım . Birde midedeki gaza ne iyi geliyor sizde ?

Aman bırak çıksın çıkmaması daha büyük sıkıntı. Hatırlarsan mideme kramplar girmişti bir gün boyunca yattım gaz sancısından. O gün doktorum magnezyum verdi bağırsaklarını da düzenler dedi. Dediği gibi de oldu. Bende de gaz problemi var alttan da çıkıyor ama daha çok geğiriyorum ben sürekli

Ben magnezyum internetten aldım acaba sahte mi geldi ya hiç fayda etmiyor bana artık. Bugün son kutuda artık direk eczaneden alayom canım

Ayy bende dun cok hareket ettim bugun kasıklarım aprıyor etsek mı etmesek mi bilemedim

Ayy olmaz mı olmaz mı ağrısı şişkinliği benı mahvediyor

Canım salabiliyorsan sal gitsin ben çörçıl yapıp içiyorum bazen iyi midemdeki gazı alıyor gegirtiyo

Benim ikinci ama ben de her seferinde acaba doğuruyor muyum diyorum en son kafası yukarıda ayakları kasıklarımdaydı benim bebişin ama şimdi nasıl bilmiyorum

Kızlar ben bebişin hareketlerini bazen taa karnımın en sağ tarafında hissediyorum. Dönemedi mı benim minnoşum acaba ya çoğunlukla sağ tarafta toplanma olsa da arada sol tarafta oluyor. Yer mi değiştiriyor hiç anlamadım

Canım bebek doğumdan bir gün önce bile yer degistiriyormus her şey yolunda gitse bile son anda bir şey oluyormuş o yüzden düşünmemek en iyisi

İki üç hafta önce baş aşaği dönmüştü dedi doktor . O zaman mide tarafinda bi rahatlama vardi iki gün önce uyutmadi çok hareketliydi . Şuan sağ tarafta ve midem yine yukarlarda . Yanlarim dolu dolu . Saniririm bebek yerdeğiştirdi tekrardan . Doktor doğum kanalina girmediği sürece yer değiştirebilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…