- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Benimki de 2 hafta önce baş aşağıydi ama sonra değişebilir demiştiİki üç hafta önce baş aşaği dönmüştü dedi doktor . O zaman mide tarafinda bi rahatlama vardiiki gün önce uyutmadi çok hareketliydi . Şuan sağ tarafta ve midem yine yukarlarda . Yanlarim dolu dolu . Saniririm bebek yerdeğiştirdi tekrardan . Doktor doğum kanalina girmediği sürece yer değiştirebilir dedi
Uygulamada 32. Haftadan sonra hareketleri azaliyor demişti . Sanki benimki 32. Haftada çoştuBenimki de 2 hafta önce baş aşağıydi ama sonra değişebilir demiştişu an içeride oradan oraya geziyor gibi
Uygulamada 32. Haftadan sonra hareketleri azaliyor demişti . Sanki benimki 32. Haftada çoştusizin nasil ? Grupta en önde sizsiniz galiba hafta olarak
Benim hareket edince göbek salaniyormedusaa öncümüz
Eskiden gece her tuvalete kalktığımda geri yattigim an harekete başlardı şu ara her seferinde hareket etmiyor uyku rutini var galibaama korkutacak bir hareketsizlik olmadı kilo aldıkları için hatta daha sert oluyor hareketleri göbeğimde çıkıntılar çok net belli oluyor artık. Ayaktayken de hareketlerini net hissediyorum yani bariz azaldı diyemiyorum hala aktif gibi
Özel hastaneye gidecen giriş yapacan o parayi çocuğun doğunca çekimine ver daha net ve kaliteli olur :)Kızlar selammm, sizden fikir almak istediğim bir durum var.
Benim şuan muayene olduğum hastanede renkli ultrason yok. Bende bebeğin böyle renkli fotografları olsun anı kalsın istiyorum.
Bunun için sizce başka bir hastaneye gidip bebişin renkli görüntülerini almak çok mu saçma olur.
He birde gidipte bebeğin yüzünü göstermeme ihtimali var tabi
Sizden fikir istesem ne dersiniz
Çok hareketli bebislerin çabuk sinirlenen bebekler olduğunu okumuştumBenim hareket edince göbek salaniyorbizimkiler şiddete meyilli gibi
Benim bebişin bir tane yüzü net var her gittiğimde renkli ultrason fotosu veriyor ama birinde eliyle başını tutmuş yarım yüzü, birinde çok hareketliydi Dr zor çekti o da kaymış burnu geniş ağzı iki taneKızlar selammm, sizden fikir almak istediğim bir durum var.
Benim şuan muayene olduğum hastanede renkli ultrason yok. Bende bebeğin böyle renkli fotografları olsun anı kalsın istiyorum.
Bunun için sizce başka bir hastaneye gidip bebişin renkli görüntülerini almak çok mu saçma olur.
He birde gidipte bebeğin yüzünü göstermeme ihtimali var tabi
Sizden fikir istesem ne dersiniz
O dediğin pozisyona ben karnım bozuldu diyorum eşimle kahkaha atıyoruz çok komik duruyo ama kafası mı poposu mu elimize geliyo ya o pozisyonda çok güzel beAay çok güldümkarnim yamuldu benim de asimetrik duruyor
Boğa Burcu olacaklari için çabuk sinirleneceklerÇok hareketli bebislerin çabuk sinirlenen bebekler olduğunu okumuştuminş oyle olmaz
Aay evet yaşlanıyor bir sivrilik var böyle çok tatlis elimi koyuyorum hemenO dediğin pozisyona ben karnım bozuldu diyorum eşimle kahkaha atıyoruz çok komik duruyo ama kafası mı poposu mu elimize geliyo ya o pozisyonda çok güzel be
Ayy evet yemek yesinler de sinir kısmını bir şekilde halletcez artıkBoğa Burcu olacaklari için çabuk sinirlenecekleryemek yeme konusunda sıkıntı çekmeyecez gibi Ergenlikte bizi zor zamanlar bekliyor olacak erkek analari özellikle
Evet yaaaAay evet yaşlanıyor bir sivrilik var böyle çok tatlis elimi koyuyorum hemen
Maden suyu güzel rahatlatıyor mideyi ama maalesef bağırsaktaki gaz çıkmıyor ayıptır söylemesi dün bayağı kuru kayısı yedim bakalım fayda edecek miCanım salabiliyorsan sal gitsin ben çörçıl yapıp içiyorum bazen iyi midemdeki gazı alıyor gegirtiyo
Bana da ocean öneriyor sürekli bu dediğini bir doktoruma sorayım bunu kullanayım bakalımHangi magnezyumu kullanıyorsun bana doktor diasporal şase önerdi memnunum ben
Magnezyumun hap değilde suda eriyenler kabizliğa iyi geliyor dedi doktor . Bi onu dene cnm . Bende kan ilaci içince tek başlamişti . Magnezyumu alinca geçtiMaden suyu güzel rahatlatıyor mideyi ama maalesef bağırsaktaki gaz çıkmıyor ayıptır söylemesi dün bayağı kuru kayısı yedim bakalım fayda edecek mi
Bana da ocean öneriyor sürekli bu dediğini bir doktoruma sorayım bunu kullanayım bakalım
Düşünmüyorum normalde ama eşimle de net konuşmadık. Ben genelde her şeyi sade yaparım nişan olsun vs. bana kalsa düğün de istemiyordumEvet yaaacanın sen hastanede oda susletme veya doğumda fotoğraf çekimi dusunuyor musun fiyat aldın mi
Aay kocaman olmuş annesi maşallah
Çok mu katı tükettin bu aralar ama ben şey okumuştum bağırsak sıkıstigi için kabızlık görülüyor gebelerde diye inşallah eder bu seferde çok bozupta rahatsız etmez insallahMaden suyu güzel rahatlatıyor mideyi ama maalesef bağırsaktaki gaz çıkmıyor ayıptır söylemesi dün bayağı kuru kayısı yedim bakalım fayda edecek mi
Bana da ocean öneriyor sürekli bu dediğini bir doktoruma sorayım bunu kullanayım bakalım
Sende ayni kafadasin benim eşim nişanda fotoğraf çekimi istedi anı kalsın pişman olmayalım diye.. fotografciya sinir oldum o anı bitiriyo yok bi gözün bende olsun bakmazsan eğer uyariyo orda ne güzel isteme.merasimi var o orda poz verdirtmeye calisiyo şimdi bunları düşününce de anı yaşayamıyorum fotoğrafta kalıp ne olacak diyorum onun yerine bebegimizde yenidogan çekimi yaparım diyorum çünkü bazı videolarda denk geliyorum başka doğum fotografcilarinda kadının yanına bebeği veriyorlar doğumda fotografci işte X hanım kameraya bi bakalım.. Ben o an onunla uğraşamam gibi geliyo eşimde diyo ki organizasyona o kadar 1 günlük verecegimize evimizde çocuğumuzun odasını susleyelim kalsın haftalarca diyo birde bizim aileler akrabalar uzakta hastaneye zaten kimse gelmeyecek diyo çok haklıDüşünmüyorum normalde ama eşimle de net konuşmadık. Ben genelde her şeyi sade yaparım nişan olsun vs. bana kalsa düğün de istemiyordumo yüzden şimdi ben istemesem de acaba eşim ister mi diyorum. Bir de dışarıdan hiç mi bir şey getiremiyoruz kapı süsü mesela en azından? Tam net konuşmadık yani, henüz fiyatta almadık ama bir dahaki gidisimizde doğum fiyatları durumlarını de konuşalım istiyoruz artık o zaman sorarım yine fotoğrafci, susleme vs. :)
Evet yaaacanın sen hastanede oda susletme veya doğumda fotoğraf çekimi
Ben kapı süsümü yaptırdım başka organizasyon firması yasak kendimiz süsleyebiliriz zaten organizasyon saçma paralar istiyor ben aynı şeyi 1000 TL ye satın alır yaparım 4 bin istiyor anlamsız yani ama fotoğrafçı mantıklı doğum anı öncesi doğumdan sonra çok tatlı fotoğraflar çıkıyor ömürlük anıDüşünmüyorum normalde ama eşimle de net konuşmadık. Ben genelde her şeyi sade yaparım nişan olsun vs. bana kalsa düğün de istemiyordumo yüzden şimdi ben istemesem de acaba eşim ister mi diyorum. Bir de dışarıdan hiç mi bir şey getiremiyoruz kapı süsü mesela en azından? Tam net konuşmadık yani, henüz fiyatta almadık ama bir dahaki gidisimizde doğum fiyatları durumlarını de konuşalım istiyoruz artık o zaman sorarım yine fotoğrafci, susleme vs. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?